Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هیات اجرایی جذب اعضای علمی دانشگاه پیام نور از تبدیل وضعیت تعدادی از شاغلان در دانشگاه پیام نور که با عناوینی همچون "پیمانی مشروط"، "قراردادی" و "دستیار علمی" که طی سال های 84 تا 92 در این دانشگاه جذب شده اند خبر داد و گفت: تبدیل وضعیت این دسته از اعضای هیات علمی در حال بررسی و انجام است و خوشبختانه با مساعدت مسئولان وزارت علوم و هیات مرکزی جذب اعضای هیات علمی، تاکنون تاییدیه تبدیل وضعیت بسیاری از آنان به پیمانی قطعی در مرتبه استادیاری اخذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر عزت الله کردمیرزا ضمن اعلام این مطلب افزود: با عنایت به وجود شاخص های مصوب مراجع ذیصلاح در این خصوص، تاکنون تائیدیه عضویت هیات علمی تعدادی از اعضای علمی با مدرک کارشناسی ارشد به  پیمانی نیز اخذ و احکام پیمانی قطعی آنها صادر شده است.
 

حفظ حداکثری اعضای علمی، مهم ترین اولویت دانشگاه پیام نور

وی یکی از مهم ترین اولویت های دانشگاه پیام نور را حفظ حداکثری اعضا و پیگیری مجوزهای استخدامی آنها عنوان و تاکید کرد: با وجود نقص هایی که در پرونده تعدادی از اعضای هیات علمی مشاهده شده است، دانشگاه در تلاش است تا با تکمیل مدارک و ارتقای وضعیت علمی شاغلان مزبور نسبت به صدور احکام پیمانی آن ها اقدام کند ومراحل اداری پرونده این دسته از افراد نیز در حال انجام است که به محض دریافت پاسخ از دبیرخانه هیات امنا و تطبیق پرونده ها با شاخص های مصوب هیات مرکزی جذب وزارت علوم و مرکز نظارت و ارزیابی قابل انجام خواهد بود.

الزامات تبدیل وضعیت به پیمانی قطعی

دبیر هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور با اشاره به الزامات تبدیل وضعیت تاکید کرد: مجوز هیات امنا برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد یکی از الزامات است و قاعدتا این افراد باید از شاخص های دیگری مانند؛ اخذ مجوز استخدام در مرتبه مربی از مرکز نظارت و ارزیابی و احراز صلاحیت های علمی و عمومی از هیات مرکزی جذب اعضای علمی وزارت متبوع  نیز برای تبدیل وضعیت به پیمانی قطعی برخوردار باشند.

مهلت اعضای علمی برای کسب شاخص های اولیه هیات امنا

دکتر کردمیرزا در مورد اعضای هیات علمی که موفق به کسب شاخص های اولیه هیات امنا نشده اند، گفت: با پیگیری های صورت گرفته موفق شدیم فرصتی را از هیات امنا برای احراز شرایط لازم که معمولا شامل سوابق آموزشی و پژوهشی می شود ، اختصاص دهیم و اگر کارکنان علمی در مهلت مقرر بتوانند شرایط آموزشی و پژوهشی را احراز کنند، در پرونده آنها لحاظ و برای بررسی مجدد به هیات مرکزی جذب وزارت علوم ارسال می شود.

ارائه مدارک کسب شرایط آموزشی و پژوهشی تا پایان نیمسال جاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، وی از کارکنان علمی که موفق به کسب شرایط آموزشی و پژوهشی شده اند، خواست تا قبل از پایان نیمسال جاری مدارک و مستندات خود را به دبیرخانه جذب تحویل دهند.

دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه پیام نور از تشکیل کارگروهی در این خصوص خبر داد و گفت: این کارگروه در حال بررسی پرونده های کارکنان علمی ارشد با هدف مساعدت حداکثری است که به محض قطعی شدن، نتایج به این افراد اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اعضاي هيات علمي دانشگاه پيام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۴۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

به گزارش صدای ایران از ایسنا،محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه گفتگو با برخی دانشجویان دانشگاه یاسوج در محوطه این دانشگاه در جمع خبرنگاران افزود: اساتید چشم و چراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

وی اظهارکرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های آنها نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

زلفی گل تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

وی ادامه داد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وزیر علوم بیان کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

دیگر خبرها

  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین