Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفر وزیر خزانه داری آمریکا به ریاض را در حقیقت می توان مخالفت علنی دولت «ترامپ» با نمایندگان آمریکایی دموکرات و جمهوری خواه دانست که خواستار مجازات ریاض به خاطر پرونده قتل «خاشجقی» شده اند.

خبرگزاری شبستان، گروه بین الملل –فریبا پازوکی: در حالی که فشارها بر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا برای تنبیه ریاض به خاطر قتل «جمال خاشقجی» روزنامه نگار منتقد سعودی افزایش پیدا کرده است، وزیر خزانه داری این کشور با ولیعهد عربستان دیدار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«استیون منوچین» روز گذشته در بحبوحه نگرانی هایی که درباره قتل «خاشقجی» وجود دارد به ریاض رفت و عکس او با «بن سلمان» در توئیتر وزارت امور خارجه عربستان سعودی منتشر شد. در این نشست «بن سلمان» بر اهمیت روابط استراتژیک میان آمریکا و عربستان تاکید کرد که می تواند نقش مهمی در آینده در ارتباط با «چشم انداز 2030» عربستان داشته باشد.

 

چشم انداز 2030 عربستان یک طرح توسعه بلند مدت است که برای کاهش وابستگی ریاض به در آمدهای نفتی طراحی شده است. این نشست که که به عنوان بخشی از سفر وزیر خزانه داری آمریکا به شش کشور خاورمیانه ای اعلام نشده بود در حالی انجام شده است که «ترامپ» از توقف فروش میلیاردها دلار سلاح به ریاض به وجود فشارهایی که از داخل و از خارج روی او وجود دارد، امتناع کرده است.

 

سفر «منوچین» را در حقیقت می توان مخالفت علنی دولت ترامپ با نمایندگان آمریکایی دموکرات و جمهوری خواه دانست که خواستار مجازات ریاض به خاطر پرونده قتل «خاشجقی» شده اند. از سوی دیگر این اقدام درست در مغایرت با خواست برخی کشورهایی اروپایی برای توقف فروش اسحله به ریاض تا زمانی است که ابهام ها در مورد مرگ روزنامه نگار سعودی برطرف شود.

 

روز گذشته آلمان از دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواست تا این کشور را در زمینه توقف صادرات سلاح به عربستان سعودی الگو قرار دهند، مدلی که «ترامپ» به شدت مخالف پیروی از آن است چرا که معتقد است توقف فروش سلاح به عربستان به اقتصاد آمریکا ضربه می زند.

 

متحدان اروپایی آمریکا همچنین خواستار انجام تحقیقات شفاف در زمینه مرگ «خاشقجی» شده اند و در این شرایط دولت «ترامپ» نه تنها کاری برای روشن شدن وضعیت این پرونده انجام نمی دهد بلکه ارتباط با ریاض را بیشتر از قبل کرده است.

 

اخبار مربوط به نشست وزیر خزانه داری آمریکا با ولیعهد عربستان موج تازه ای از خشم و عصبانیت را در میان نمایندگان و فعالان آمریکایی ایجاد کرده است.

 

سناتور «ریچارد بلومنتال» این نشست را «یک روز غمگین برای آمریکا» توصیف کرد و در یک پیام تویئتری نوشت: «آیا ما اکنون سرباز تبلیغات سعودی هستیم؟»

 

این مسئله می تواند باز هم به کاهش اعتماد به «دونالد ترامپ» و امکان بیشتر استیضاح او در پی برگزاری انتخابات میان دوره ای کنگره که ۱۴ روز دیگر در روز ۶ نوامبر ۲۰۱۸ برگزار می شود، کمک کند./

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین موکب موکب اربعین مقام معظم رهبری اینفوگرافی کانون های مساجد مجلس کربلای معلی جمال خاشقجی عربستان آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۵۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان در مقابله با حمله ایران به اسرائیل نقش داشت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، کانال ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منبعی در خاندان حاکم سعودی مدعی شد: ریاض در مقابله با حمله شامگاه شنبه ایران نقش داشت.

شنبه کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک مسئول سیاسی صهیونیست گفت: همکاری خوبی با تعدادی از کشورها در کنار آمریکا وجود دارد که از جمله آن‌ها فرانسه، انگلیس و کشورهای عربی مجاوری هستند که پیام‌هایی را ارسال کردند مبنی بر اینکه قصد دارند با تهدیدات هوایی که در مسیر اسرائیل است مقابله کنند.

اواسط فوریه رویترز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد: عربستان آماده قبول تعهدات سیاسی اسرائیل برای تشکیل کشور فلسطین در ازای عادی سازی روابط است. این تلاشی برای دستیابی به موافقت با معامله دفاعی با واشنگتن قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.

دو منبع در منطقه در گفتگو با رویترز تأکید کردند: عربستان برای تقویت امنیت خود و مهار تهدیدات تلاش می‌کند تا بتواند چشم‌اندازهای خود را برای تغییر اقتصاد و جذب سرمایه‌گذاری خارجی پیش ببرد. به خاطر ایجاد فضایی برای تلاش در مذاکرات درباره به رسمیت شناختن اسرائیل و توافق با آمریکا مسئولان عربستانی به همتایان آمریکایی خود اعلام کردند ریاض بر این مسئله اصرار ندارد که اسرائیل گام‌های ملموسی را برای تشکیل کشور فلسطین اتخاذ کند و به جای آن تعهد سیاسی را درباره راه حل تشکیل دو دولت قبول خواهد کرد. مسئولان عربستانی محرمانه واشنگتن را ترغیب کردند تا بر اسرائیل برای پایان جنگ غزه و تعهد به یک افق سیاسی برای تشکیل کشور فلسطین فشار بیاورد. این مسئولان تأکید کردند ریاض پس از آن روند عادی سازی روابط و کمک به بازسازی غزه را آغاز خواهد کرد.

ژانویه فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان اعلام کرد ریاض از مذاکرات با رژیم صهیونیستی برای حل مسئله فلسطین و تحقق ثبات در منطقه استقبال می‌کند.

سایت آکسیوس پیشتر گزارش داد عربستان همچنان به توافق برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بعد از پایان جنگ غزه توجه دارد. مذاکرات عادی سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی بعد از عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر و شروع جنگ غزه متوقف شد.

کد خبر 844667 برچسب‌ها ایران و اسرائیل اسرائیل خبر ویژه عربستان

دیگر خبرها

  • تاکید امیرقطر و ولیعهد عربستان سعودی بر جلوگیری از تنش در منطقه
  • عربستان: جهان کشتار ۳۳هزار انسان را در غزه نادیده گرفت
  • وزیر خزانه‌داری آمریکا: ایران را تحریم می‌کنیم
  • ریاض و اسلام آباد در مسیر توسعه روابط همه جانبه
  • وزیر خارجه عربستان: خواهان نزاع بیشتر در منطقه نیستیم
  • تغییر محسوس سیاست خارجی عربستان
  • عربستان: جهان کشتار ۳۳ هزار انسان را در غزه نادیده گرفته است
  • عربستان: جهان کشتار ۳۳هزار انسان را در غزه نادیده گرفته است
  • فرش قرمز پاکستان برای وعده سرمایه‌گذاری عربستان
  • عربستان در مقابله با حمله ایران به اسرائیل نقش داشت