Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکلات کارخانه کاشی نیلوی اصفهان که از دو سال پیش منجر به تعطیلی این واحد بزرگ صنعتی شد همچنان پابرجاست. ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۰ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، در روزهایی که از رکود و بی ثباتی به عنوان دو مشکل به هم پیوند خورده اقتصاد کشور نام برده می‌شود، تعطیلی تعداد زیادی از کارخانجات نیز مشکلات را مضاعف و تعداد بی شماری از کارگران بخش صنعت را بیکار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله کارخانجاتی که طی چند سال اخیر مهر تعطیلی بر پیشانی آن‌ها خورد کارخانه‌های کاشی اصفهان و کاشی نیلوی نجف آباد است که با وجود سابقه درخشان در امر تولید و صادرات، خطوط تولید این کارخانه‌ها یکی پس از دیگری تعطیل شد تا کارگرانش از کار بیکار شده و به جای حضور در خط تولید راه اعتراض را در پیش بگیرند.

گویا ریشه بحران در این کارخانه با 39 سال سابقه تولید و کسب عنوان صادرکننده نمونه کشور از دوران "خصوصی‌سازی" آغاز شده و به "رکود" رسیده است. با گذشت بیش از 2 سال از حاد شدن مشکلات، این کارخانه همچنان وضعیت باثباتی ندارد.

کارگران در انتظار بازگشت

یکی از کارگران این کارخانه می‌گوید: من با 10 سال سابقه کار، از 2 سال پیش بیکار هستم، از همه مسئولان گلایه دارم زیرا به مشکلات ما رسیدگی نمی‌کنند.

وی از مشکلات تأمین معاش خود و خانواده‌اش صحبت کرد و ادامه داد: با 40 سال سن شب‌ها باید لباس مبدل پوشیده و در خیابان‌ها کارتن جمع کنم تا رزق و روزی خانواده‌ام را تامین کنم.

این کارگر نجف آبادی با اشاره به لزوم پاسخ گویی مسئولان نسبت به اقداماتی که برای فعالیت این کارخانه انجام شده است، گفت: مسئولان یک خط را راه اندازی کرده‌اند و می‌گویند کاشی نیلو راه اندازی شده است در صورتی که این طور نیست و ما کارگران همچنان بیکار هستیم.

وی با اشاره به مشکلات اشتغال در شهرستان نجف آباد بیان کرد: کارخانه‌های دیگر نیز یکی یکی در حال تعطیل شدن هستند و در این شهر هیچ شغلی برای جوانان نیست.

آخرین وضعیت دو کارخانه کاشی اصفهان از زبان نماینده مجلس

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی که پیگیر مشکلات این کارخانه است درباره آخرین وضعیت آن پاسخ می‌دهد.

ابوالفضل ابوترابی می‌گوید: درباره وضعیت کارخانه کاشی اصفهان باید گفت بعد از واگذاری به بخش خصوصی این بلا گریبان گیر این کارخانه شد، اتفاق خوبی در حال رخ دادن است اما سرعت پایین است.

وی افزود: شخصی کارخانه را خریده و هزینه‌هایی کرده است، بدهی‌ها را تا حدی پرداخت کرده و حدس می‌زنم اگر این روند ادامه پیدا کند طی یکی دو سال آینده کارخانه به جایگاه واقعی خود برگردد و اشتغال مجدد ایجاد شود.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کارخانه کاشی اصفهان وضعیت بهتری دارد، در آینده نه چندان دور به این کارخانه کارگر اضافه می‌شود و این خبر برای کارخانه‌ای که تاکنون بسته بود و دردسر‌های خاص خود را داشت خبر خوبی است

وی ادامه داد: اما در مورد کاشی نیلو کمی مشکلات بیشتر است که امیدواریم مسائل این کارخانه نیز هرچه زودتر برطرف شود.

به گزارش تسنیم، مشکلات دو کارخانه بزرگ کاشی در استان اصفهان که از سال‌های پیش در خط مقدم اقتصاد کشور فعالیت داشتند سبب شده تا کارگران بسیاری این روزها درگیر مشکلات معیشتی باشند.

آنچه که این کارگران نیاز دارند یاری مسئولان است تا راه پر پیچ و خم حل مشکلات کمی کوتاه‌تر شده و زنگ آغاز فعالیت پرقدرت در این واحد صنعتی بار دیگر کارگران را در خط تولید به صف کند.

انتهای پیام/ش

R41346/P1377/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در روز‌های اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده ۱ آیین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلا در زمره کارکنانی که به آنها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم گیری درباره سهم بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیات واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتظار ۹ ساله ساکنان مسکن ویژه تهرانسر برای صدور سند مالکیت
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد: اگر تغییر نام استقلال به استقلالِ خلیج فارس منع قانونی نداشته باشد، مورد موافقت قرار می‌گیرد / فیلم
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس