Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -

به گزارش ایران اکونومیست، محدحسین موحدنژاد، مدیرکل بازرسی ویژه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به عملکرد سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور در خصوص بازرسی و نظارت از بازار اقلام اساسی طی شش ماهه نخست سال جاری، گفت: هیچ مشکلی برای تامین کالاهای اساسی و ضروری در کشور وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای اقدامات حمایتی و نظارتی به منظور کنترل دقیق‌تر قیمت بازار کالا و خدمات، طی شش ماهه اول سال جاری جمعا تعداد ۵۲۱۱۰۹ مورد بازرسی توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها در بخش کالاهای اساسی از جمله لبنیات، برنج و روغن نباتی صورت گرفته که از تعداد کل این بازرسی‌ها، برای ۱۷۵۸ واحد تولیدی و توزیعی لبنی متخلف پرونده تشکیل و برای صدور رأی به ادارات کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

موحدنژاد، ارزش ریالی پرونده های تشکیل شده برای متخلفان در این بخش را بیش از ۷ هزار و ۱۲۲ میلیارد ریال عنوان و اضافه کرد: در پی افزایش قیمت انواع روغن نباتی و به دنبال آن افزایش کاذب تقاضا به دلیل جو روانی، بازرسان سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها به منظور جلوگیری از سوء استفاده افراد فرصت طلب، با تشدید نظارت بر واحدهای عمده، خرده و انبارهای نگهداری کالا، تعداد ۱۱۷۲ واحد متخلف را به اتهام گرانفروشی و عدم عرضه، شناسایی و پس از انجام تحقیقات تکمیلی با پرونده های تخلف جداگانه جمعاً به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال به هیئت های رسیدگی به تخلفات صنفی معرفی کردند.

این مقام مسئول ادامه داد: در خصوص نظارت بر میوه و تره بار، در همین مدت  مجموعا ۱۳۳ هزار و ۶۳۱ مورد بازرسی از سطح انبارها، سردخانه های محل نگهداری میوه، میادین اصلی و بازارهای میوه و تره بار شهرداری و واحدهای صنفی مرتبط صورت گرفته است.

موحدنژاد، همچنین به اقدامات تعزیری در این خصوص و تشکیل ۹ هزار و۲۳۵ مورد پرونده تخلفاتی به ارزش بیش از ۱۹ میلیارد ریال اشاره کرد و افزود: تشکیل تعداد ۲هزار و ۴۷۱ فقره پرونده تخلف به ارزش بیش از  ۶۸۴ میلیارد ریال در بخش عاملان صنفی عمده فروش و خرده‌فروش برنج  از دیگر اقدامات سازمان های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور طی این مدت است که این پرونده ها برای صدور رأی به ادارات کل تعزیرات حکومتی استان ها ارسال شدند.

مدیرکل بازرسی ویژه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درباره‌ آخرین بازرسی‌های انجام شده از بازار قند، شکر با بیان این‌که از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۴ هزار مورد بازرسی انجام شده است، بیان کرد: در این بازرسی‌ها ۱۸۸۹ پرونده‌ تخلف با ارزش ۲۶میلیارد ریال تشکیل شده است.

وی درباره‌ بازرسی‌های انجام شده در مورد کالاهای پروتئینی از ابتدای سال جاری تاکنون نیز خاطرنشان کرد: مجموع بازرسی‌های انجام شده در این خصوص ۱۵۷ هزار و ۵۰۵ مورد در ۳۱ استان کشور بوده که از این میان۶۳ هزار و ۷۳ پرونده تخلف به ارزش کل۲۷ میلیارد ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی برای صدور رأی ارسال شده.

این مسئول اعلام کرد: نظارت ویژه بر تأمین، توزیع و قیمت کالاهای اساسی از جمله گوشت قرمز، گوشت مرغ، برنج، روغن نباتی، لبنیات و سایر اقلام پرمصرف ، از جمله فعالیت هایی خواهد بود که از این پس بصورت مستمر و در قالب گشت های مشترک انجام خواهد گرفت.

موحد نژاد ضمن اظهار اطمینان از وضعیت کالاهای اساسی و ضروری از جمله برنج، گوشت قرمز و مرغ، روغن و... در انبارهای مورد تائید که برخی از آنها مورد بازدید قرار گرفتند، خاطر نشان کرد: هیچ گونه مشکلی برای تامین و توزیع کالاهای اساسی در سطح کشور  وجود ندارد و بازرسان سازمان های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور با همه توان برای کنترل بازار و جلوگیری از سوءاستفاده متخلفان و سود جویان فعالیت می‌کنند.

او گفت: از هموطنان تقاضا می‌شود همچون گذشته در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه گرانفروشی، احتکار و اختفاء ، عدم اعلام موجودی، عرضه خارج از شبکه و عدم صدور فاکتور مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ به سامانه دریافت و رسیدگی به شکایات این سازمان در سراسر کشور منعکس نمایند تا در اسرع وقت  اقدام قانونی متناسب معمول شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار کالاهای اساسی کالاهای اساسی بازرسی ویژه سازمان حمایت مصرف کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۶۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان

مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، یادگار احمدی اظهار کرد: در آستانه نوروز و ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای برخی اقلام خوراکی، کالاهای اساسی، پوشاک و کیف و کفش، طرح نظارت و بازرسی ویژه این ایام که از یکم اسفند سال گذشته آغاز و تا پانزدهم فروردین سال جاری ادامه داشت، تعداد ۳۴۰۰ فقره بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده است.

وی افزود: در این بازرسی‌ها که توسط بازرسان و کارشناسان نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت و اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها و با مشارکت سایر دستگاه‌های ذیربط از واحدهای صنفی استان انجام شد، تعداد ۵۹۳ مورد تخلف صنفی ثبت و ۵۱۰ پرونده تخلف تشکیل شده است.

مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان سمنان خاطرنشان کرد: این تخلفات اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی، درج نشدن قیمت و نصب نرخ‌نامه و ارائه نکردن فاکتور به ارزش ریالی بالغ بر ۱۹ میلیارد و ۲۵ میلیون و ۳۷۰ هزار ریال کشف شد که جهت بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

احمدی تصریح کرد: در این طرح نظارتی، تعداد ۱۵۲ مورد شکایت و درخواست مردمی به سامانه پاسخگویی به شکایات اداره کل صمت استان اعلام شد که از این تعداد، ۹۰ مورد توسط بازرسان اداره کل رسیدگی و ۶۲ مورد نیز در دست بررسی است.

کد خبر 748758

دیگر خبرها

  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند