Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، کامران شرفشاهی مدیر مسئول انتشارات تجلی مهر با اشاره به اینکه طبیعتا مجموعه‌ای از مشکلات که گریبان جامعه ما و صنعت نشر را گرفته موجب کاهش ۱۶ درصدی کتاب شده است، گفت: یکی از نکات بدیهی افزایش بی رویه قیمت کاغذ و ملزومات صنعت چاپ است از سوی دیگر با توجه به تورم هولناک و افزایش لجام گسیخته قیمت‌ها بدیهی است که اشخاص جامعه مانند گذشته توانایی خرید کتاب، آن هم با این موج افزایش قیمت‌ها را ندارند و قطعا اوضاع پریشان و ناگوار فعلی روی رغبت و انگیزه پدید آورندگان و ناشران کتاب نیز بی تاثیر نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود:بحران‌های این چنینی بیش از همه، آثار زیانبار خود را غالبا در بخش فرهنگ که حساس‌تر و آسیب پذیرتر است، نشان می‌دهد از این رو این اوضاع را می‌توان مدلی تمام عیار از سوء مدیریت مسئولان در حوزه فرهنگ و چاپ و نشر به شمار آورد.
 
شرفشاهی گفت:فضای فرهنگی و اجتماعی جامعه به سمتی پیش رفته که همانند گذشته شاهد منزلت علم، فرهنگ و کتاب در بین اقشار مختلف جامعه نیستیم. به عبارت دیگر و بدون تعارف باید گفت که برخلاف گذشته امروزه تلقی دیگری از فرهنگ در اذهان جامعه پدید آمده است و این باغ آن چنان آفت زده شده که کمتر کسی بدون طمع و سوء استفاده به سراغ آن می‌آید از این رو امروزه شاهدیم که بخشی از عناوین کتاب‌های چاپ شده اختصاص به کتاب‌هایی دارد که از ارزش بالایی برخوردار نیستند و صاحب اینگونه کتاب‌ها غالبا کسانی هستند که به سودایی دیگر سر از قلمرو فرهنگ درآورده اند.
 
مدیر مسئول انتشارات تجلی مهر با اشاره به اینکه متاسفانه افراد باورمند و کسانی که حرفی برای گفتن دارند و جامعه به آثار آنان نیازمند است در حال حاضر با مشکلات فراوان و عدیده‌ای برای نگارش آثارشان و همچنین چاپ و توزیع آن دست به گریبان هستند، بیان کرد: تعداد عناوین منتشر شده فعلی نمی‌تواند بیانگر ظرفیت کیفی آثار منتشر شده باشد و بدون تردید با استمرار شرایط فعلی که بوی بهبودی از آن به مشام نمی‌رسد قطعا در آینده باز هم شاهد کاهش عناوین و همچنین تعداد شمارگان کتاب خواهید بود.
 
وی ادامه داد:متاسفانه بسیاری از ناشران در طی یکی دو سال اخیر نتوانستند کتابی را به چاپ برسانند و از سوی دیگر برخی از ناشران به لحاظ مقررات دست و پاگیر و همچنین بدهی‌ها و انواع و اقسام ضرر‌هایی که متحمل شده اند ناگزیر از چرخه صنعت چاپ فاصله گرفتند.
 
شرفشاهی با اشاره به اینکه سیاست‌های حمایتی نیز بسیار معیوب و جانب دارانه بوده است، بیان کرد:در برخی موارد تلاش شده تا منافع عده خاصی تامین شود که این امر موجب دلسردی و دلزدگی شمار زیادی از ناشران شده و بر این مجموعه باید یک سلسله از سوء استفاده‌ها و بی تدبیری‌های مدیریت فرهنگی کور را نیز اضافه کرد که باعث شده افق پیش رو نه تنها چشم انداز و امیدبخش نباشد بلکه بسیار مأیوس کننده و آزار دهنده به نظر برسد.
 
وی با اشاره به کتاب جدید خود ادامه داد: کتاب جدیدم با عنوان «زیباست شهر من» در انتشارات کتاب ابرار منتشر شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۶۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان

داریوش حسن‌نژاد  با اشاره به آخرین وضعیت سد‌های لرستان، گفت: حجم کل مخزن سد مروک ۱۰۵.۵۸ میلیون مترمکعب و حجم آب فعلی این سد ۲۷.۸۴ میلیون مترمکعب است.

او با بیان اینکه ۲۶ درصد مخزن سد مروک هم‌اکنون پر است، اضافه کرد: حجم آب این سد در مدت مشابه سال گذشته ۲۸.۱۲ میلیون مترمکعب بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با ذکر اینکه حجم آب فعلی سد ایوشان ۵۰.۱۵ میلیون مترمکعب است، بیان کرد: ۹۷ درصد مخزن این سد هم‌اکنون پر است.

بیشتر بخوانید
۵۸ درصد ظرفیت سد‌های لرستان خالی است

او یادآور شد: حجم آب فعلی سد تنگ هاله ۲.۹۵ میلیون مترمکعب، سد خان‌آباد ۵.۲۷ میلیون مترمکعب، کزنار ۰.۶ میلیون مترمکعب و سد حوضیان ۷.۵۱ میلیون مترمکعب است.

حسن‌نژاد اعلام کرد: ۸۳ درصد سد تنگ هاله، ۳۸ درصد سد خان‌آباد، ۰.۶ درصد سد کزنار و ۷.۵۱ درصد سد حوضیان هم‌اکنون پر است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان خاطرنشان کرد: حجم کل مخازن سد‌های این استان ۲۰۸.۷۱ میلیون مترمکعب است، اما حجم فعلی این سد‌ها به کاهش ۹۴.۳۲ میلیون مترمکعبی رسیده است.

او با اشاره به کاهش دو درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان نسبت به سال گذشته، گفت: حدود ۴۵ درصد مخازن سد‌های این استان هم‌اکنون پر است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • کتاب شعر «ناله‌های امپراطور» در بروجرد رونمایی شد
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • قیمت طلا و سکه امروز 12 اردیبهشت 1403
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت