Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@19:54:16 GMT

کنگره دانشگاههای علوم پزشکی خراسان آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۹۷۳۷۹

کنگره دانشگاههای علوم پزشکی خراسان آغاز شد

گناباد- ایرنا- نخستین کنگره پژوهشهای دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی خراسان با حضورسرپرستان و دبیران کمیته‌ های تحقیقات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی روز سه شنبه طی مراسمی در گناباد آغاز شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم مهمترین محورهای کنگره را 'بهداشت، پزشکی، توانبخشی، علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی، سلولهای بنیادی، داروشناسی، طب سنتی و تغذیه' ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر سیدعلی سجادی افزود: با انتشار فراخوان، 220 مقاله از دانشگاههای علوم پزشکی استانهای سه گانه خراسان به دبیرخانه این کنگره پژوهشی ارائه شد. از این تعداد 20 مقاله به صورت سخنرانی و 110 مقاله در قالب پوستر طی دو روز برپایی کنگره ارائه می شوند.
کنگره پژوهشهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی با حمایت مالی دانشگاههای علوم پزشکی تربت حیدریه، اسفراین، تربت جام و دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد و حمایت علمی تمامی دانشگاههای علوم پزشکی استانهای خراسان تا دوم آبان ماه در گناباد ادامه دارد.
هشت دانشگاه علوم پزشکی در استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی فعالیت دارند.
افزون بر 75 درصد جمعیت شش میلیون و 400 هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. سایر جمعیت استان توسط دانشکده ها و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت جام ،تربت حیدریه و نیشابور خدمات رسانی می شوند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب پزشکی شرق کشور دارای 9 هزار دانشجو و افزون بر 20 هزار پرسنل بهداشتی و درمانی است. دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در 161 رشته مقاطع مختلف تحصیلی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد، متخصص و فوق تخصص در رشته های مختلف پزشکی مشغول تحصیل هستند. دانشگاه علوم پزشکی مشهد 15 شبکه بهداشت و درمان، هفت دانشکده، 46 مرکز تحقیقاتی و 23 بیمارستان را زیر پوشش دارد. دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دانشکده های پرستاری و مامایی، پزشکی، بهداشت، پیراپزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و طب سنتی تحصیل می کنند.
2095/1858

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاههاي علوم پزشكي كنگره پژوهشي استانهاي خراسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۷۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • آبگرفتگی و سیلاب در ۴ شهرستان خراسان رضوی
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما