Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز -تازه‌ترین تحقیقات و بررسی‌ها نشان می‌دهد که رشته‌های مرتبط با فناوری بلاک‌چین و هوش مصنوعی در مقایسه با سایر رشته‌های دانشگاهی، حقوق و طرفداران بسیار بیشتری خواهند داشت.

 با توجه به گسترش روزافزون فناوری‌های نوینی همچون بلاک‌چین (Blockchain)، هوش مصنوعی (artificial intelligence) و یادگیری ماشینی (machine learning) در صنایع و حوزه‌های مختلف تکنولوژی همچون ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده، به نظر می‌رسد که رشته‌های دانشگاهی و آکادمیک مرتبط با این حوزه‌ها نیز از استقبال بی‌نظیری برخوردار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در گزارشی که شبکه خبری CNBC درباره مشاغل پرطرفدار و حقوق‌های مربوط به آن ارائه داده و منتشر کرده است، رشته و شغل‌های مربوط به فناوری توسعه و بکارگیری بلاک‌چین در صدر مشاغل پردرآمد و پرطرفدار جهان قرار گرفت.

این تحقیقات که توسط موسسه تحقیقاتی و آماری فرانسیسکو گردآوری شده و بدست آمده است نشان می‌دهد که مهندسان بلاک چین به طور متوسط حقوقی حدود ۱۵۰ هزار الی ۱۷۵ هزار دلار در سال می‌گیرند که تقریبا بسیار بیشتر از میانگین سایر مهندسان (سالانه ۱۳۵ هزار دلار) است.

فناوری بلاک‌چین که این روزها کاربردهای بسیاری بخصوص در صنعت ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده دارد، از استقبال بی‌نظیری از سوی کاربران، شرکت‌ها و صرافی‌های فعال در این حوزه برخوردار شده است و به نظر می‌رسد در سالهای آینده نیز با تکامل و شکوفایی بیشتری روبرو شود. به همین خاطر برآورد می‌شود رشته و تخصص‌های مرتبط با بلاک‌چین در آینده‌ای نزدیک طرفداران و خواهان بسیار بیشتری در سراسر جهان پیدا خواهد کرد و به نظر می‌رسد این روند رو به رشد همچنان در سال‌های آتی صعودی باقی بماند.

این روزها دانشمندان و متخصصان فعال در حوزه فناوری و صنعت دیجیتال به دنبال ارتقا و تکمیل پلت‌فرم‌های مبتنی بر بلاک‌چین و یافتن کاربردهای جدیدی برای آن هستند تا بتوانند فناوری مذکور را با رشد و شکوفایی بیشتری به ثمر برسانند و از آن برای خدمت‌رسانی به کاربران بهره بگیرند.

طبق این گزارش، شرکت‌های بزرگ و غول‌های تکنولوژی در جهان همچون فیس‌بوک، گوگل، مایکروسافت و آی‌بی‌ام نیز افراد با مدارک بلاک‌چین را در صدر مشاغل موردنیاز و اساسی خود به ثبت رسانیده‌اند.

علاوه بر بلاک‌چین، مشاغل مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی که در صنایع مختلفی همچون روباتیک، خوردوسازی، تکنولوژی و صنعت هوایی کاربرد دارد، نیز پس از بلاک‌چین، دومین شغل پردآمدی است که شرکت‌های بزرگ در دنیا هم‌اکنون بدنبال توسعه و بکارگیری مشاغل مرتبط با آن هستند. 

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اقتصاد جهانی پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپیس، الگوریتم جدید هوش مصنوعی ردیابی سیارک، به نام Tracklet-less Heliocentric Orbit Recovery یا THOR، بیش از ۴۰۰ هزار تصویر آرشیوی از آسمان شب را بررسی کرد که توسط آزمایشگاه ملی تحقیقات نجوم نوری مادون قرمز (NOIRLab) نگهداری می شد. این الگوریتم برای انجام کار خود به ۵ رصد در طول ۳۰ روز از یک بخش خاص از آسمان نیاز دارد و آموزش داده شده است تا ۱.۷ میلیارد نقطه نوری را تنها در یک تصویر در هر فضا تجزیه و تحلیل کند.

ستاره شناسان همچنین از هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت تصویر و تجزیه و تحلیل عکس های فضایی استفاده می کنند. برخی از هوش مصنوعی حتی ممکن است به نجات زمین از یک سیارک فاجعه آمیز کمک کند. اگرچه دانشمندان زمان زیادی را صرف جستجوی سیارک ها در فضا، از جمله در منظومه شمسی کرده اند، اما یافتن برخی از آنها بسیار چالش برانگیز است.

یک الگوریتم جدید هوش مصنوعی حدود ۲۷۵۰۰ سیارک را در عکس‌های تلسکوپ موجود در معرض دید قرار داده است. الگوریتم هوش مصنوعی به دانشمندان کمک می کند تا سیارک ها را ردیابی کنند که برخی از آنها ممکن است روزی با زمین برخورد کنند. بسیاری از سیارک‌های جدید در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری قرار دارند.

دانشمندان در حال حاضر بیش از ۱.۳ میلیون سیارک را در این بخش از منظومه شمسی یافته اند، اما به نوعی، با وجود اینکه در عکس های تله فوتوی قدیمی قرار داشتند، هنوز نزدیک به ۳۰۰۰۰ مورد از آنها پیدا نشده بود. از این سیارک‌ها که در طی حدود ۵ هفته یافت شده‌اند، ۱۵۰ سیارک مسیرهایی دارند که می‌توانند آنها را به مدار زمین هدایت کنند، اگرچه به نظر می‌رسد هیچ کدام قرار نیست به این سیاره برخورد کنند.

بیشتر بخوانید:

پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید

با این حال، با توجه به اینکه یک سیارک می تواند آسیب قابل توجهی به زمین وارد کند اطلاع قبلی ضروری است.

کد خبر 849482 برچسب‌ها ناسا کره زمین هوش‌ مصنوعی نجوم - سیاره - ستاره فضاپیما - کاوشگر

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید