Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی پیشنهاد داد: نرخ تعرفه های حمل و نقل و گمرک میان کشورهای ایران، هند و افغانستان برای توسعه ترانزیت منطقه ای تعدیل شود.

محمد راستاد در نشست شورای هماهنگی موافقت نامه ترانزیتی سه جانبه ایران- هند و افغانستان (موافقت نامه چابهار) که از صبح امروز در تهران در حال برگزاری است،  با بیان اینکه این نشست فرصتی مغتنم برای توسعه مناسبات و همکاری های بین المللی است گفت: موافقتنامه کریدور حمل و نقل بین المللی چابهار نقش مهمی در توسعه روابط سه کشور ایران، هند و افغانستان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه کشورهای مختلفی از راه اندازی این کریدور و امضای موافقتنامه چابهار بهره مند می شوند، ادامه داد: کشورهای حاضر در مناطق آسیای جنوبی و شبه قاره هند، آسیای میانه، حوزه قفقاز، کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان، کشورهای حوزه آفریقای شرقی و روسیه با این کریدور با یکدیگر مرتبط شده و در کوتاهترین زمان مناسبات تجاری خود را به سرانجام می رساند.

راستاد با بیان اینکه انتظار می رود در سالهای آینده شاهد رشد ترانزیت منطقه ای از کریدور چهار باشیم، تصریح کرد: ایران۵۸۰۰ کیلومتر ساحل حمل و نقل دریایی دارد که فرصت مهمی برای توسعه روابط با کشورهای حوزه خزر و خلیج فارس به شمار می رود.

وی طرح های توسعه ای بنادر استراتژیک کشور را برشمرد و یادآور شد: بنادر شهید رجایی، امام خمینی، بوشهر، چابهار، انزلی و امیرآباد مهمترین این بنادر به شمار می روند که طرح های توسعه ای در آنها در لیست اقدام است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی برای توسعه ترانزیت منطقه، بر استفاده از کریدورهای ترانزیتی خصوصاً کریدور شمال- جنوب،  تسهیل دسترسی به مسیرهای ترانزیتی از سوی کشورهای حاضر در کریدور، رفع موانع زیربنایی و مشکلات نرم افزاری، تسهیل دسترسی به خدمات درب تا درب، توسعه مشارکت بخش خصوصی، توسعه همکاری های بین المللی، یکسان سازی قوانین و مقررات حمل و نقل دریایی کشورهای حاضر در موافقت نامه و کریدورهای منطقه ای و  تعدیل نرخ تعرفه های گمرکی و حمل و نقل میان کشورهای حاضر در توافقنامه چابهار تاکید کرد.

وی افزود: ایران تعهد خود به اجرای کامل مفاد موافقنامه چابهار را اعلام می دارد و امیدوار است امضای این موافقنامه زمینه توسعه تجارت و ترانزیت را فراهم کند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تعرفه موافقتنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات اجرای پروژه های برون مرزی در حوزه برق و آب

به گزارش خبرنگار مهر مجتبی اکبری‌مدیر امور بین الملل وزارت نیرو، در نشست خبری افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در سریلانکا اظهار داشت: حوزه دیپلماسی وزارت نیرو ۵ کمیسیون مشترک با کشورهای قطر، اسلوونی، سریلانکا، قطر، تاجیکستان و الجزایر در دستور کار دارد و هدف این کمیسیون‌ها این است که برای حوزه اقتصاد و خدمات فنی و مهندسی کشورهای هدف برنامه‌ریزی کند.

وی افزود: دوماه پیش در سفر به سریلانکا مسئولان این کشور اذعان داشتند یک پروژه بسیار مهم در کشور سریلانکا به موقع و با هزینه برآورد شده توسط این کشور به دست متخصصان ایرانی اجرا شده است و بسیار اعلام رضایت داشتند.

مدیر امور بین الملل وزارت نیرو اضافه کرد: رقم تأمین مالی این پروژه توسط سریلانکا را ۵۰۰ میلیون دلار است و متخصصان ایرانی با صدور و انتقال دانش و خدمات فنی و مهندسی به کشور سریلانکا، امکان آغاز فعالیت شرکت‌های سریلانکایی در امور مهندسی صنعت آب و برق را فراهم کردند که این مسئله مورد تقدیر رئیس جمهوری سریلانکا قرار گرفت.

وی افزود: این پروژه بزرگ مهندسی ظرف روزهای آینده توسط مسئولان ایرانی و سریلانکایی به بهره برداری خواهد رسید.

اکبری اضافه کرد: بازارسازی برای شرکت‌های ایرانی در دولت یک رویکرد جدی است که بحث توسعه دیپلماسی به‌خصوص با کشورهای همسایه در صدور خدمات فنی و مهندسی آب با جدیت در حال پیگیری است و به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا ۴ تا ۵ سال آینده بتوانیم سالانه بیش از ۵ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته باشیم.

وی ادامه داد: در کشورهای عراق، الجزایر، قطر، تاجیکستان، اسلوونی و حوزه آفریقا در حال بررسی و مذاکره اجرای پروژه‌های جدید آب و برق توسط متخصصان ایرانی هستیم.

خبر در حال تکمیل است....

کد خبر 6079812 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تروریست‌ها علیه اقتصاد مَکُران
  • کدام کشور با هوش مصنوعی بر خاورمیانه تسلط خواهد یافت؟
  • ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی با کشور‌های منطقه در تعامل بود
  • جدیدترین دانش کاهش گاز‌های گلخانه‌ای در کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری
  • پیشرفت 73 درصدی در ساخت کانال اتصال بندر فاو به «جاده توسعه»
  • جزییات اجرای پروژه های برون مرزی در حوزه برق و آب
  • مرجعیت ایران برای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی
  • اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!
  • اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی از اول فروردین
  • دورخوردگی از نوع ایرانی!