Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@22:43:50 GMT

روانشناسی شخصیت افراد از طرز نشستن آنها!

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۹۹۱۶۰

به گزارش پارس نیوز،  در این مطلب می خوانید شکل نشستن ما چه نکاتی را درباره شخصیت ما آشکار می کند؟ ۱- صاف نشستن ۳- گذاشتن دست ها روی پاها ۵- پا روی پا انداختن ۷- دست به سینه شدن ۹- تکیه دادن به کف دست ها

علم روانشناسی گستردگی زیادی دارد که بابت هر حرکتی که شما انجام می دهید می تواند تحلیل ارائه دهد. در این مطلب خواهید دید که حتی نوع نشستن شما هم نکات مهمی در مورد شخصیت شما بیان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکل نشستن ما چه نکاتی را درباره شخصیت ما آشکار می کند؟

نحوه ی نشستن شما نکات زیادی را درباره ی شخصیت شما آشکار می کند. حالتی که هنگام نشستن دارید و با آن راحت هستید، حتی بدون آنکه خودتان متوجه باشید پنجره ی کوچکی رو به شخصیت شما باز می کند. در ادامه می خواهیم ببینیم شکل نشستن ما چه چیزهایی را درباره ی شخصیت ما نشان می دهد.

۱- صاف نشستن

صاف نشستن مزایای زیادی دارد و اگر بدانید که این شکل از نشستن چه چیزی را درباره ی شما نشان می دهد، متوجه خواهید شد که چرا همیشه تأکید می شود اگر می خواهید دیگران دید خوبی نسبت به شما داشته باشند، صاف بنشینید.

صاف نشستن نشان می دهد اعتماد به نفس دارید و قابل اعتماد و قوی هستید. شما با این نوع نشستن به دیگران نشان می دهید که آمادگی رویارویی با هر چالشی را دارید.

اما مورد اعتماد بودن شما به معنای کسل کننده بودن تان نیست. کسانی که صاف می نشینند از نظر دیگران آدم های شوخ طبعی هستند و از زندگی لذت می برند.

۲- ضربدری کردن مچ پاها

وقتی می نشینید باید به حالت پاهایتان دقت داشته باشید. البته اغلب ما ناخودآگاه و بدون آنکه حتی متوجه باشیم به شکل خاصی می نشینیم. اما اگر همیشه مچ یکی از پاهایتان را پشت مچ پای دیگرتان قرار می دهید، این نوع نشستن حرف های زیادی درباره ی شما برای گفتن دارد.

این شکل از نشستن نشان می دهد شما فرد متشخصی هستید و سعی دارید رفتاری مبادی آداب اما در عین حال فروتنانه داشته باشید.

این نوع نشستن شکل نسبتاٌ راحت تری از صاف نشستن است اما کماکان تصویر محترمانه ای از شما ایجاد می کند.

۳- گذاشتن دست ها روی پاها

تنها پاهایتان نیستند که باید به حالت آن ها دقت کنید و حالت دست هایتان هم سرنخ هایی از شخصیت شما به دست می دهد. وقتی دست هایتان را روی پاهایتان می گذارید، این حالت به دیگران نشان می دهد که فکرتان مشغول است اما احتمالا کمی هم احساس خجالت می کنید.

این نوع نشستن معمولا تصویر آدم های دلسوزی را تداعی می کند که نسبت به موقعیت های عاطفی حساس هستند و اغلب متواضع و آرام می مانند.

البته بین اینکه یک دست خود را روی دست دیگرتان بگذارید و اینکه دست هایتان را جداگانه روی پاهایتان بگذارید تفاوت جزئی ای وجود دارد. در واقع کسانی که دست هایشان را روی هم می گذارند کمی درونگراتر هستند و آهسته صحبت می کنند.

۴- قلاب کردن دست ها در یکدیگر

اینکه دست هایتان را در هم قلاب کنید با اینکه آن ها را بی حالت روی پاهایتان بگذارید تفاوت زیادی دارد. این حالت نشان دهنده ی اشتیاقی است که برخلاف بسیاری از مردم شما از آن برخوردارید و احتمالا به همین دلیل است که دیگران جذب شما می شوند.

اشتیاق شما نسبت به دنیای پیرامون تان به دیگران هم انرژی می دهد، به ویژه زمانی که این شور و شوق با برخورد گرم و صمیمانه ی شما هم همراه باشد.

تنها مسأله ای که وجود دارد این است که از آنجایی که شخص با احساس و پرشوری هستید، گاهی زیاد احساساتی می شوید.

۵- پا روی پا انداختن

اگر همیشه یک پایتان را روی دیگری می اندازید، این حالت نشان می دهد شما شخص بسیار خلاقی هستید. شما مهارت زیادی در ایجاد تغییر دارید اما به دیگران سخت اعتماد می کنید.

با این حال، اگر به کسی اعتماد کنید، می توانید با آن شخص وارد گفتگوی عمیقی شوید و از آن لذت ببرید و قادرید دیگران را به خوبی درک کنید.

اگر یک پایتان را روی دیگری می اندازید و بعد پای بالایی را بالا و پایین تکان می دهید، این مسأله نشان می دهد که شما انسان منظمی هستید و دوست دارید همه چیز سر وقت انجام شود.

۶- نشستن در وسط کاناپه

اگر وقتی می خواهید روی کاناپه بنشینید وسط آن را انتخاب می کنید، این مسأله نشان می دهد شما اعتماد به نفس خیلی زیادی دارید و در مورد انتخاب هایتان تردید نمی کنید.

شما جسور و برونگرا هستید و همانطور که انتظار می رود دوست دارید در مرکز توجه باشید.

۷- دست به سینه شدن

دست به سینه شدن نشان می دهد که شما در حالت تدافعی هستید اما از نه موضع ضعف بلکه از موضع قدرت.

این روشی برای محافظت از بدن تان است و کسانی که اغلب اوقات به این شکل می نشینند آدم های جدی تری هستند و نگاه تحلیلی تری به مسائل دارند.

۸- گرفتن دسته های صندلی

اگر وقتی روی صندلی های دسته دار می نشینید، دسته های آن ها را می گیرید، این حالت نشان می دهد که آدم بسیار دقیق و متعهدی هستید.

این مسأله نشان می دهد که شما نسبت به مسائل پیرامون تان حساس بوده و انسان واقع گرایی هستید و همین ویژگی ها شما را به تکیه گاه عاطفی خانواده و دوستان تان تبدیل کرده است.

۹- تکیه دادن به کف دست ها

شاید تصور کنید که این حالت نشان دهنده ی راحتی و آرامش است اما در واقع نشان می دهد که شما در زندگی تان نگاهی تحلیلی به مسائل خود دارید.

همچنین شما دوست دارید قبل از آنکه تصمیمی بگیرید، شناحت دقیق تری از موقعیت مورد نظرتان پیدا کنید، چون شما شخص محتاطی هستید و قبل از هر تصمیمی دوست دارید همه ی ابعاد ماجرا و انتخاب های دیگر را بررسی کنید.

۱۰ چهار زانو نشستن

چهار زانو نشستن نشان دهنده ی شخصیت آسوده خاطر و بی دغدغه ی شما است. شما رک و خلاق هستید و می توانید خودتان را به راحتی با شرایط مطابقت دهید.

شما از تجربه ی چیزهای جدید لذت می برید و تغییر برنامه یا روال روزمره ی زندگی شما را خیلی مضطرب نمی کند چون به شدت سازگار هستید.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: روانشناسی اعتماد به نفس انرژی خانواده اعتماد به نفس انرژی خانواده روانشناسی پارس شخصیت پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۹۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند

نحوه بزرگ شدن شما تا بزرگسالی، چه خوب و چه بد، بر رفتارتان تأثیر می‌گذارد تجربیات مخرب اولیه زندگی زخم‌های عاطفی ماندگاری از خود به جای می‌گذارند.

آنها اغلب روابط شما را به گونه‌ای تحت تاثیر خود قرار می‌دهند که درک آن دشوار است.

در ادامه، به بررسی ۷ چیز در زندگی می‌پردازیم که طبق اصول روانشناسی، افرادی که در خانواده‌ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می‌کنند.

۱) زندگی در تنش مداوم
بزرگ شدن در یک خانواده سمی می‌تواند به معنای زندگی در یک تنش دائمی باشد. هرگز نمی‌دانید که درگیری بعدی چه زمانی رخ خواهد داد روانشناسان خاطرنشان می‌کنند که اعضای سمی خانواده ممکن است معتاد به درگیری‌های مداوم باشند در نتیجه، آنها از نظر احساسی بیش از حد واکنش نشان داده و در جمع یا در فضای خصوصی عصبانیتشان را نشان می‌دهند.

بزرگ شدن در چنین محیط ناآرامی مانند حرکت در میدان مین بوده که در آن هر قدم مملو از خطر است از لحظه‌ای که از خواب بیدار می‌شوید، تا زمانی که به رختخواب می‌روید، یک حس تنش وجود دارد؛ مانند طوفانی که در حال وقوع است.

شما در چنین شرایطی مجبور هستید که همیشه رفتار‌ها و سخنان خود را بررسی کنید و هرگز نمی‌دانید که یک نظر ظاهراً بی ضرر چه زمانی طوفانی را برمی انگیزد این حالت حتی پس از مستقل شدن به سختی از بین می‌رود.

۲) احساس می‌کنید که در افت و خیز احساسی هستید
اعضای سمی خانواده همیشه در آستانه انفجار نیستند گاهی اوقات، آنها آرام، دوست‌داشتنی و خوب به نظر می‌رسند. درست پیش از اینکه بدون هیچ هشداری وارد حالت سمی خود شوند.

این دقیقاً همان چیزی است که باعث می‌شود احساس کنید که انگار در یک ترن هوایی احساسی هستید درست زمانی که فکر می‌کنید در امانید، یک طغیان شما را به قلمروی دلواپسی پرتاب می‌کند این تغییرات سریع خلق و خو باعث ایجاد حس بی ثباتی می‌شوند.

بچه‌هایی که در چنین شرایطی بزرگ می‌شوند و نمی‌دانند که چه چیزی انتظارشان را می‌کشد، ممکن است دچار اضطراب شده و دائماً خود را برای حمله عاطفی بعدی آماده کنند.

۳) مراقبت از دیگران
کودکان در خانواده‌های سمی ممکن است خود را در نقش‌هایی بیابند که معمولاً برای بزرگسالان تعریف شده اند؛ مانند نقش مراقب، این امر آنها را وادار می‌کند که خیلی سریع بزرگ شوند و کودکی و معصومیت آنها را می‌رباید.

بر اساس اصول روانشناسی، اگر مجبور باشید از همان ابتدا نقش مراقب را بازی کنید، این احتمال وجود دارد که هویت خود را با انجام کار‌هایی برای دیگران پیوند دهید.

در حالی که کمک کردن خوب است، با داشتن چنین ذهنیتی این کار را بیش از حد و بدون تعیین مرز‌های سالم و توجه به نیاز‌های خود انجام می‌دهید.

در این صورت، عزت نفس شما آسیب می‌بیند. به خصوص اگر این باور را داشته باشید که تنها در صورتی شایسته عشق و احترام هستید که بتوانید به دیگران کمک کنید.

۴) عزت نفس پایین
افرادی که در خانواده‌های سمی بزرگ شده اند، اغلب در دوره بزرگسالی با عزت نفس پایین دست و پنجه نرم می‌کنند اگر در دوران کودکی خود مجبور بودید که با انتقادات بی وقفه کنار بیایید، همان افرادی که باید به شما عشق بی‌قید و شرط می‌دادند، باعث شدند که احساس بی ارزشی کنید.

هنگامی که متقاعد شدید بی ارزش هستید، از بین بردن این باور دشوار است. حتی در موقعیت‌هایی که به طور عینی موفق هستید، ممکن است دچار احساس بی کفایتی و شرم شوید.

بنابراین، اهداف بزرگ تری را برای خود تعیین کرده و اگر نتوانستید به آنها دست یابید، خودتان را سرزنش می‌کنید.

۵) کمال‌گرایی
فرزندان خانواده‌های سمی می‌توانند دچار کمال‌گرایی شوند. شاید پدر و مادرتان اشتباهات شما را به عنوان یک نقص، به جای بخشی از زندگی عادی تلقی می‌کردند.

بنابراین، ممکن است این رفتار باعث شده باشد که شما در دوره بزرگسالی فکر کنید که باید از اشتباهات به هر قیمتی اجتناب کرد و تلاش برای کمال‌گرایی یک هنجار است؛ نه یک استثنا.

تمایل به کمال‌گرایی همچنین می‌تواند ناشی از نیاز به کسب تایید یا اجتناب از انتقاد در یک محیط خانوادگی سمی باشد که در درازمدت باعث استرس مزمن و نارضایتی از زندگی خواهد شد.

۶) سرکوب احساسات
محیط‌های سرکوب‌کننده عاطفی در دوران کودکی، بیان آشکار احساسات را برای افراد چالش‌برانگیز می‌کنند.

روانشناسان خاطرنشان کرده اند که سرکوب احساسات یک راهبرد معمول مقابله‌ای است که توسط اعضای خانواده‌های سمی استفاده می‌شود.

کودکان در چنین خانواده‌هایی این باور را دارند که ابراز احساسات می‌تواند منجر به نادیده گرفته شدن یا حتی خشونت و شرمندگی شود؛ بنابراین آنها احساسات خود را سرکوب می‌کنند که باعث می‌شود ایجاد روابط عمیق در دوره بزرگسالی چالش‌برانگیزتر شود.

اگر نتوانید به طرف مقابل بگویید که واقعاً چه احساسی دارید، چگونه می‌توانید به او نزدیک شوید؟

۷) مکانیسم‌های مقابله‌ای ناسالم
بزرگ شدن در یک شرایط سمی می‌تواند باعث شود مکانیسم‌های مقابله‌ای دیگری در شما شکل گیرند:

کناره‌گیری از تعاملات اجتماعی به عنوان راهی برای محافظت از خود در برابر رنج‌های عاطفی بیشتر
سوء مصرف مواد مخدر  برای از بین بردن درد عاطفی یا مقابله با استرس
انجام رفتار‌های خودآزاری در تلاش برای مقابله با احساسات طاقت‌فرسا یا به دست آوردن حس کنترل
صرف زمان بیش از حد در شبکه‌های اجتماعی یا خیالبافی به عنوان وسیله‌ای برای فرار از واقعیت‌های زندگی ناکارآمد خانوادگی

منبع: روزیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی خواندنی‌ها

دیگر خبرها

  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • نتیجه تحقیقی تازه درباره نشستن و تحرک
  • ترس از مدیران، دلیل بی‌میلی اونای امری به نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • ۴ گزینه نهایی مکس ابرل برای نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند