Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری تحلیلی فردا:

این روز‌ها و با گسترش فوق العاده زیاد اینترنت و سواد استفاده از آن در میان مردم دیگر حتی پیرمرد‌هایی که اندکی سواد دارند هم می‌توانند به راحتی و با استفاده از تلفن همراه هوشمند خود را بی نیاز از رفتن به بانک برای پرداخت قبض، پرداخت قسط و ... کنند.

بسیاری از سازمان‌ها نیز به این موج پیوسته اند و برای مراجعه حضوری کم‌تر مردم بسیاری از خدمات خود را بر بستر اینترنت عرضه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان بسیاری نیز معتقدند که گسترش اینترنت و غیرحضوری شدن خدمات نقشی بدیهی در کاهش ترافیک شهر دارد و دیگر کسی مجبور نیست به خاطر پرداخت یک قبض ماشین خود را از خانه بیرون بیاورد.

با این حال برخی سازمان‌ها هم چنان مقاومت عجیبی در برابر این امکان گسترده نشان می‌دهند.

پلیس راهنمایی و رانندگی که با توجه به ماموریت‌های ذاتی اش، سر و کار زیادی با مردم دارد، می‌تواند بسیاری از امور مربوطه را با استفاده از اینترنت حل و فصل نماید. این دستگاه در حوزه پرداخت خلافی و گرفتن فهرست تخلف‌های انجام شده ماشین‌ها همین الگو را پیاده نموده است و می‌توان با وارد کردن شماره مندرج بر روی کارت ماشین تخلفات ثبت شده را البته با چندین روز تاخیر در به روز رسانی مشاهده کرد.

با این حال ایرادات متعددی در سامانه این نهاد دیده می‌شود که ماه‌ها و سالهاست وجود داشته و دارد و ظاهرا تلاش خاصی نیز برای برطرف کردن آن‌ها انجام نمی‌شود.

اولین نکته عجیبی که در این سامانه وجود دارد تاخیر سه روزه اثربخشی پرداخت بدهی است. همان طور که خود این سایت درج کرده است در صورت پرداخت مبلغ جرائم از طریق این سایت اطلاعات با تاخیر ۷۲ ساعت در سامانه مرکزی پلیس راهور درج خواهد شد که در بروزرسانی بعدی اطلاعات تخلفات سایت قابل رویت خواهد بود.

به نظر می‌رسد پلیس راهور باید توضیح دهد که این تاخیر در اعمال پرداخت‌ها به چه دلیل است؟ در زمانی که پرداخت‌ها و انتقال وجه ها، به لحظه انجام می‌شود، چرا باید یک سامانه اینترنتی این قدر دیر به روز بشود؟

اما ایراد بزرگ‌تر پلیس راهور در حوزه تخلفات، ضعف عجیب این پلیس در حوزه تخلفات مربوط به موتور سیکلت است. در این سامانه هیچ جایی برای استعلام تخلفات مربوط به موتور سیکلت وجود ندارد و با جستجویی در اینترنت نیز به این نکته بر می‌خوریم که هیچ راهی به جز مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ برای این کار نیست.

این در حالی است که به راحتی می‌توان مانند سامانه تخلفات خودرویی سامانه‌ای نیز برای موتورسیکلت‌ها به راه انداخت. اما شاید یکی از دلایل عدم راه اندازی این مساله، سودی است که این دفاتر از خلافی موتور کسب می‌کنند. در حالی که رانندگان برای استعلام خلافی خود از سایت لازم نیست هیچ هزینه‌ای پرداخت کنند، هر مالک موتور باید برای استعلام خلافی، فارغ از تعداد تخلفات ۵ هزار تومان به دفاتر پلیس+۱۰ پرداخت کند، هزینه‌ای که با وجود امکان راه اندازی سامانه اینترنتی کاملا نامعقول به نظر می‌رسد. این مساله را نیز باید در نظر گرفت که با وجود تعداد بالای موتور سیکلتی که فقط در شهر تهران تردد دارند و آماری میلیونی تخمین زده می‌شوند، پلیس چه درآمد سرشاری از این مساله کسب می‌کند؟!

منبع: فردا

کلیدواژه: پلیس موتور پلیس 10

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریختن بیش از حد روغن موتور چه آسیب‌ هایی در پی دارد؟

تین نیوز

همواره توصیه می شود روغن موتور به اندازه ای که خودروساز توصیه می کند در موتور ریخته شود اما در صورت ریختن بیش از حد آن چه آسیب هایی وجود خواهد داشت؟

به گزارش تین نیوز به نقل از پدال، پیشرانه های درون سوز برای کاهش گرما و اصطکاک ناشی از کارکرد قطعات به روغن نیاز دارند اما اگر بیش از حد در موتور روغن ریخته شود چه خواهد شد؟ چند قطره روغن اضافی مشکلی برای میل لنگ یا شمع ها به وجود نمی آورد اما درصورتی که سه یا چهار برابر روغن موتور توصیه شده در آن ریخته شود مشکلات زیادی وجود خواهد داشت که از جمله آن ها می توان به از بین رفتن خاصیت روان کاری روغن اشاره کرد.

به تازگی کانال یوتیوب گاراژ ۵۴ ویدئویی در همین زمینه منتشر کرده و نشان می دهد که ریختن بیش از حد روغن چه بلایی بر سر موتور خودرو می آورد. مجری این کانال دو برابر مقدار توصیه شده توسط خودروساز روغن در موتور می ریزد اما این مقدار برای ایجاد مشکل جدی در یاتاقان ها و میل لنگ کافی نیست؛ اما در ادامه بازهم روغن بیشتری به موتور اضافه شده است. زمانی که روغن زیادی وارد موتور شده و با میل لنگ در تماس است مشکلات جدی به وجود می آید. این قطعه مهم در موتور خودرو کاملاً روغنی شده و آن را به بلوک موتور منتقل می کند. در این حالت گازهای حاصل از فرایند سوختن نمی توانند به درستی تخلیه شوند و در نهایت روغن موتور به لجنی سفید مایل به شیری تبدیل می شود و دیگر خبری از روان کاری و خنک کاری آن نخواهد بود.

اضافه کردن روغن بیشتر باعث ایجاد کف و حباب های بیشتر شده و میل لنگ و یاتاقان ها را کاملاً در بر می گیرد. در نهایت روغن موتور همچنان به کف تبدیل می شود و به داخل پمپ روغن کشیده شده و کارایی آن را از بین می برد. ریختن بیش از حد روغن موتور می تواند باعث کاهش فشار روغن و خاصیت روان کاری آن شود. همچنین به دلیل افزایش اصطکاک بین قطعات شاهد استهلاک بالای آن ها خواهیم بود. همچنین فرایند خنک کاری قطعات نیز تحت تأثیر قرار می گیرد. روغن جزو حیاتی ترین افزودنی های موتور است و باید به گفته های سازنده در این رابطه توجه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جان‌ باختن دو نفر در تصادف موتور سیکلت و پژو در شهر کلاله
  • اعمال محدودیت های ترافیکی راهپیمایی مردمی حمایت از اقدام سپاه
  • عدم راه اندازی مجتمع بنکداران مواد غذایی همدان
  • پرداخت بیش از ۹۹۲ میلیارد تومان کمک معیشتی به مددجویان گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • کشف یک دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز
  • ریختن بیش از حد روغن موتور چه آسیب‌ هایی در پی دارد؟
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در راه های مازندران
  • اعمال محدودیت‌ ترافیکی پایان هفته در محورهای شمالی
  • افزایش ۳۳ درصدی واردات قطعات و اجزای خودرو و موتور سیکلت
  • دستگیری ۴۷ فرد مرتبط با تخلفات میراث‌فرهنگی در البرز