Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@05:19:49 GMT

بدن انسان به انواع پلاستیک آلوده شد

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۹۹۳۷۰

بدن انسان به انواع پلاستیک آلوده شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، دانشمندان برای نخستین بار تایید کرده اند بدن انسان آلوده به پلاستیک ها شده است.

تا به حال تحقیقات زیادی درباره میزان پلاستیک در طبیعت انجام شده اما پژوهش جدید نشان می دهد پلاستیک وارد بدن انسان نیز شده است.

در همین راستا محققان درباره میزان پلاستیکی که فرد در روز می نوشد یا می خورد، پژوهشی انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها با بررسی نمونه های آزمایشی شرکت کنندگان در تحقیق متوجه ذرات ریز پلاستیک شدند.

فیلیپ شوابل محقق ارشد این پژوهش می گوید:این نخستین باری است که چنین تحقیقی انجام می شود و نشان می دهد پلاستیک وارد بدن انسان شده است. یکی از نگرانی های ما آن است که این ذرات چه مضراتی برای بدن ما دارد. ریزترین ذرات میکروپلاستیک می توانند وارد جریان خون و سیستم لنفاوی بدن شوند و حتی به کبد نیز برسند.

در این پژوهش محققان دانشگاه پزشکی وین، در نمونه های آزمایشگاهی مدفوع افراد شرکت کننده صدها نوع میکروپلاستیک کشف کردند. در این پژوهش ۸ نفر شرکت کردند و هرکدام به مدت یک هفته تمام غذاهای مصرفی را ثبت کردند.

افرادی از انگلیس، فنلاند، ایتالیا، ژاپن، هلند، لهستان، روسیه و اتریش در این تحقیق شرکت کردند. نتایج نشان داد میکروپلاستیک ها در نمونه های آزمایشگاهی تمام شرکت کنندگان وجود دارد. محققان همچنین در این پژوهش ۹ نوع مختلف میکروپلاستیک شناسایی کردند که وارد بدن انسان می شوند. معمول ترین میکروپلاستیک هایی که وارد بدن می شوند عبارتند از پلی پروپلین و PET. هر دوی آنها در بسته بندی مواد غذایی و نوشیدنی وجود دارند.

شرکت کنندگان درطول هفته غذاهایی مصرف کردند که در ظرف پلاستیکی قرار داشت یا از بطری های پلاستیکی آب یا نوشابه نوشیدند. هیچ یک از شرکت کنندگان گیاهخوار نبود و ۶ نفر از آنها ماهی خوردند.

اندازه میکروپلاستیک های یافت شده در بدن انسان بین ۵۰تا ۵۰۰ میکرومتر بود. حال آنکه ضخامت موی انسان بین ۱۷ تا ۱۸۱ میکرومتر است.

 همچنین به گفته محققان احتمال زیادی وجود دارد که طی فراوری غذا یا در مراحل بسته بندی میکروپلاستیک ها آن را آلوده کنند.

کد خبر 4438855 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: آلودگی زیست محیطی پلاستیک تحقیقات علمی اربعین ۹۷ نوآوری شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات فناوری فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو دانشگاه امیرکبیر گوگل هوشمندسازی جیتکس اینترنت موبایل محمد جواد آذری جهرمی اربعین 97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقتی عجیب هوای بندرترکمن را آلوده کرد

به گزارش تابناک، روابط عمومی شرکت گاز گلستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی اطلاع رسانی مردمی مبنی بر استشمام بوی گاز در شهر بندر ترکمن و سپس روستاهای قره‌سو و نیازآباد، گروه‌های عملیاتی و امدادی شهرستان و استان به بررسی ایستگاه و شبکه و تاسیسات گازی منطقه و ایستگاه‌های مجاور تامین کننده گاز بندر ترکمن از کردکوی و بصیرآباد گمیشان پرداختند و هیچ مشکل فنی، نشت و یا خرابی در تاسیسات مشاهده نشد.

این اطلاعیه می‌افزاید: بررسی‌ها در شهرهای مجاور نشان داد که نیمه شب قبل حدوداً ۱۶۰ لیتر ماده بودار کننده گاز شهری به سرقت رفته و مواد باقیمانده در بشکه‌ها در شهرستان بندر ترکمن تخلیه شد و باعث انتشار بوی ماده بودار کننده (مرکابتان) شده است.

بر این اساس با توجه به اینکه این ماده به صورت مایع در صورت تخلیه بصورت تبخیر در فضا منتشر می‌شود بوی گاز را سبب شده بود که در حال حاضر نیست قطع شده و اوضاع به حالت عادی بازگشت.

طبق این اطلاعیه بحث سرقت از طریق مراجع انتظامی و امنیتی در دست پیگیری است و این شرکت ضمن عذرخواهی از شهروندان بندر ترکمن به اطلاع می‌رساند این ماده بودار کننده صرفاً برای بودار شوندگی گاز شهری، بی‌خطر و غیر سمی است.

دیگر خبرها

  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • هفته اول مه؛ از آلرژی های مزاحم تا اثرات ورزش بر سلول‌های بدن
  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • سرقتی عجیب هوای بندرترکمن را آلوده کرد