Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس‌جمهور با تشریح مهم‌ترین سیاست‌های سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: با ۵۰ میلیون تومان در گردشگری می‌توانیم شغل ایجاد کنیم در حالیکه در سایر بخش‌ها به ۵۰۰ میلیون تومان برای ایجاد شغل نیاز داریم. ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۱ اجتماعی پزشکی سفر نظرات

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر مونسان -  رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در دیدار با اقشار مختلف مردم، هنرمندان و فعالان حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان اظهار داشت: «امروز گردشگری در اقتصاد جهانی نقش مهمی ایفا می‌کند  به طوری که بخش مهمی برای کسب درآمد برای کشورها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز تعداد گردشگران به یک میلیارد و 300 میلیون رسیده است و بسیاری از کشورهای جهان مشکل اقتصاد خود را از این طریق حل کرده‌اند.»

وی افزود: «گردشگری، صنعت نسبتاً پاکی به‌حساب می‌آید و کمترین آسیب را به محیط زیست می‌زند، در کشورمان نیز ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارد و برای هر بخش هم هدف‌گذاری شده است و باهزینه‌های کم در این حوزه می‌توان به درآمد دست پیدا کرد.»

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: «گردشگری هنوز نتوانسته در کشور ما جا باز کند، صنعت و کشاورزی امروز دچار چالش هستند و گردشگری می‌تواند اقتصاد کشور را رونق دهد. داشته‌های ما زیاد است و آداب و رسوم بی‌نظیری داریم، هم طبیعت بی‌نظیری داریم که خود جذابیت فراوانی دارد.»

مونسان ادامه داد: «هر توریست خارجی که به کشورش بازگشته به یک سفیر تبدیل شده که از ایران تعریف و تمجید کرده است، در بخش اجتماعی با بوم گردی توانسته‌ایم توزیع عادلانه ثروت را داشته باشیم و همه مناطق کشور را وارد این صنعت کرده‌ایم. سرعت اشتغال در گردشگری دو برابر سایر بخش‌ها است. با 50 میلیون تومان در گردشگری می‌توانیم شغل ایجاد کنیم در حالیکه در سایر بخش‌ها به 500 میلیون تومان برای ایجاد شغل نیاز داریم.»

وی گفت: «گردشگری در ابعاد اقتصادی ارزآوری دارد، تحرک اقتصادی برای کشور به ارمغان می‌آورد، بخش حمل و نقل هوایی، ریلی و زمینی تحرک پیدا می‌کند که نمونه آن را در ایام عید شاهد هستیم.»

مونسان اظهار کرد: «میراث‌فرهنگی عشق ملت ایران است، خوشبختانه روز به روز عشق به میراث‌فرهنگی بیشتر می‌شود.»

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: «سیاست ما در حوزه میراث فرهنگی مشارکت حداکثری است، بحث ثبت جهانی یک محور 100کیلومتری ساسانی را در شیراز ثبت کرده‌ایم. هم‌افزایی بین میراث فرهنگی و گردشگری به وجود آمده است و میراث فرهنگی به عنوان مزیت در کنار گردشگری قرارگرفته است.»

وی ادامه داد: «تقویت بخش‌های نرم‌افزاری و ارائه خدمات الکترونیکی و الکترونیکی کردن خدمات آذرماه به اصفهان می‌رسد و موزه‌های ما از حالت ساکن و ساکت باید فعال و پویا شوند.»

مونسان گفت: «در بخش صنایع‌دستی اعتقاد داریم که صنایع دستی می‌تواند اقتصاد کشور را بهبود بخشد، بخش مارکت بازاریابی و فروش و بسته‌بندی باید در صنایع‌دستی جدی گرفته شود. علی رقم مشکلات در امر بازار و نرخ ارز ، صادرات صنایع دستی در سال گذشته رشد داشت و در شش‌ماهه ابتدایی امسال 9,5 درصد رشد صادرات استان اصفهان بوده است.»

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: «معاف کردن صادر کنندگان صنایع‌دستی از ریختن ارز به سامانه نیما یک گام خوب و روبه جلو است. در تأمین مس نیز در حال رایزنی هستیم و این مشکل حل خواهد شد.»

وی گفت: «تلاش می‌کنیم در زمینه گردشگری صحبت‌های همه فعالان را اجرایی کنیم و با در نظر گرفتن همه 20 بندی که در اختیار داشتیم معاون جدید را انتخاب کنیم و همین صحبت‌ها را در حکم به ایشان ابلاغ کردیم، از معاون گردشگری خواستیم که روی این بندها حرکت کند و هم بخش سخت‌افزاری و هم نرم‌افزاری را پیش ببرند.»

مونسان اظهار کرد: «تلاش داریم در همه نمایشگاه‌های گردشگری شرکت کنیم، فضای مجازی و کلیپ‌های جدی را مد نظر قرار داده‌ایم و سند توسعه گردشگری کشور در کمیسیون‌های دولت در حال بررسی است. اقداماتی را با همکاری وزارت امور خارجه انجام داده‌ایم و موضوع عمان را به هیئت دولت بردیم، لغو روادید با عمان آغاز شد و لغو روادید چین نیز در دستور کار است.»

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: «توریست سلامت کشور در حال رشد است و اصفهان هم باید روی توریست سلامت کار کند و آماده حضور توریست سلامت شود. 80 درصد توریست سلامت کشور به توریست فرهنگی بدل شده‌اند و شمال کشور توریست‌های جدید را جذب کرده است.»

وی افزود: «تحرک خوبی در حوزه پروژه‌ها وجود دارد پس فرایندها را باید کوتاه کنیم، بیش از 1900 پروژه با 43 هزار میلیارد تومان اعتبار در کشور و در بخش گردشگری در حال انجام است.»

مونسان تاکیدکرد: «طرح مقاوم سازی بناهای شاخص تاریخی اصفهان در برابر بلایای طبیعی همچون زلزله  در دستور کار سازمان میراث فرهنگی قرارمی گیرد.»

معاون رئیس‌جمهوری گفت: «اجرای طرح تجارت الکترونیک در حوزه صنایع دستی و همچنین تهیه مواد اولیه همچون مس برای هنرمندان صنایع دستی در اولویت برنامه‌های سازمان است.»

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اضافه کرد: «در شرایط کنونی مهم‌ترین سیاست ما پرداختن به حوزه های نرم افزاری گردشگری همچون بازاریابی، تبلیغات و تدوین اطلس و سندجامع گردشگری است.»

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,24,1416/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان میراث فرهنگی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۹۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های قلعه چالشتر پررونق‌ترین موزه در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، رئیس گروه موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی تاریخی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی قلعه چالشتر شهرکرد پررونق‌ترین موزه در این استان به‌شمار می‌رود.
پیمانه پرناک افزود: هم‌اکنون ١٧ موزه در استان وجود دارد.
رئیس گروه موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی تاریخی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: از این تعداد هشت موزه دولتی، چهار موزه وابسته به دستگاه‌های اجرایی و پنج موزه خصوصی و مشارکتی است.
وی گفت: موزه‌های مستقر در مجموعه فرهنگی تاریخی قلعه چالشتر با استقبال فراوان مردم، مسافران و گردشگران روبه‌رو است.
پرناک با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص بازسازی موزه‌های چهارمحال و بختیاری یادآور شد: طرح حفاظت الکترونیکی موزه‌ها و تکمیل این طرح انجام شده است.
رئیس گروه موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی تاریخی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین انجام طرح حفاظت پیشگیرانه موزه‌های چهارمحال و بختیاری در دستور کار اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قرار دارد.

دیگر خبرها

  • جشنواره فرهنگی، ورزشی و تفریحی سلماس برگزار می‌شود
  • موافقت با 14 طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • بازدید از بناهای تاریخی کردستان روز پنجشنبه رایگان است
  • خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها تکذیب شد
  • ۱۸میلیارد تومان صرف مرمت بناهای تاریخی کردستان شد
  • ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان صنایع‌دستی خراسان جنوبی پرداخت شد
  • کشف بیش از ۳۰ شی عتیقه از قاچاقچیان در رودبار
  • پرداخت ۳۵۰ میلیارد وام به هنرمندان صنایع دستی خراسان جنوبی
  • موزه‌های قلعه چالشتر پررونق‌ترین موزه در چهارمحال و بختیاری
  • ضرغامی: نیمی از مردم دنیا می‌توانند بدون روادید به ایران سفر کنند