Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون آمار و اطلاعات سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران گفت: سامانه جامع اطلاعات ثبتي اين استان «ساوانا» مشکل توليد آمار مورد نياز براي برنامه ريزي در استان را مرتفع مي کند.

مسعود افشين روز سه شنبه در نشست هفته آمار در سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران افزود: مقدمات براي استقرار نظام جامع آماري و پياده سازي در دستور کار قرار گرفته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: در استان تهران به تمامي دستگاه ها ابلاغ کرديم که اطلاعات آماري خود را در اختيار مرکز آمار قرار دهند.
افشين خاطر نشان کرد: نمي توان به هر آمار توليد شده به عنوان آمار ثبتي اتکا کرد و به همين خاطر است که آمار مورد نياز توليد نمي شود و گاه تناقض هاي بسياري با تعاريف آماري وجود دارد که باعث مي شود نظم دهي به امار ها در دستور کار ما قرار گيرد.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران گفت: کميته هاي ساماندهي آمارهاي ثبت در همين زمينه تشکيل و نمايندگان دستگاه ها در آن معرفي شد.
وي هدف از تشکيل اين کميته را نوين سازي سامانه نظام آماري کشور و گذر از روش سنتي به نظام مدرن خواند و يادآورشد: بر اساس همين سامانه اطلاعات آماري استان را با عنوان«ساوانا» معرفي کرد که به کاربران اجازه مي دهد در هر زمان به اطلاعات مورد نياز خود دسترسي پيدا کنند.
افشين با بيان اينکه براي دستگاه هاي اجرايي دو نقش تغذيه کنندگي و کاربري در اين سامانه پيش بيني شده است ادامه داد: سامانه نظام جامع آماري مزايايي از جمله جمع آوري اطلاعات، ايجاد امکان دسترسي در هر زمان و مکان، اطمينان از صحت آمار، صرف زمان و نيروي انساني کمتر و دستيابي به خروجي مورد اعتماد دارد.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران گفت: در اين سامانه اطلاعات طرح هاي آماري مختلف در دستور کار ثبت قرار گرفته، بيش از دو هزار و 850 جدول آماري ساخته، اطلاعات سرشماري يکسان سازي، سالنامه آماري تهيه، شناسنامه اقلام آماري مهيا و سالنامه آماري ساير دستگاه ها بارگزاري شده است.
وي با بيان اينکه در اين سامانه شاخص هاي اجتماعي و اقتصادي استان بر اساس نيازهاي برنامه ريزي تهيه شده است افزود: براي تعاريف و مفاهيم هم، هماهنگي و يکسان سازي در دستگاه هاي مختلف انجام شده است.
افشين افزود: اين سامانه دو قسمت اطلاعات و آماري و مشخصات مکاني دارد و آنچه که به عنوان آمار و اطلاعات دستگاه ها معرفي مي کنند را مي توان در لايه هاي مختلف نقشه پياده سازي کرد و اين حرکت، کمک شاياني براي برنامه ريزي ماست.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران با بيان اينکه نخستين سرشماري کشور در اول آبان اجرا شده و از همين رو آن را روز آمار ناميده اند، اظهار داشت: اجراي طرح هاي سرشماري در آبان به علت مواجهه با کمترين تغييرات و جابجايي جمعيتي است.
وي افزود: برگزاري مسابقات، اجراي برنامه هاي مختلف، رونمايي از سامانه اطلاعاتي و آمار استان که بناست تمام اطلاعات آماري در آن قرار گيرد از جمله برنامه هاي پيش بيني شده براي هفته آمار و سرشماري است.
تهرام/3001/3225 / 1539 /
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۱۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • ۵ هزار خوابگاه متأهلی تا پایان دولت سیزدهم احداث می‌شود
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود