Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت: تکالیف بی‌هدف فرصت کودکی را از فرزندانمان گرفته است و به همین دلیل به صورت جدی به دنبال حذف مشق شب هستیم. ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۹ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، عباسعلی دانافر صبح امروز در آیین تکریم و معارفه مدیران کل پیشین و جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد با اشاره به اینکه استان یزد در زمینه‌های علمی پیشرفت‌های بسیاری داشته اظهار داشت: مهمترین اولویتی که امروز در آموزش و پرورش مطرح شده، اجرای سند تحول بنیادین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این سند تربیت کودکان در ساحت‌های شش گانه را مد نظر قرار می‌دهد عنوان کرد: اجرای سند تحول بنیادین نیازمند همکاری دستگاه های مرتبط و خانواده‌ها است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد خاطرنشان کرد: در این زمینه برخی دستگاه‌ها به صورت ویژه ایفای نقش می‌کنند که کانون پرروش فکری کودکان و نوجوانان یکی از این نهادها است.

دانافر ادامه داد: یکی از مهمترین موضوعاتی که باید در ارتباط با کودکان و نوجوانان به آن توجه شود، پررورش فکری آنها و شکوفایی خلاقیت‌ها و نوآوری‌هایشان است که این موضوع توسط کانون پرورش فکری امکان‌پذیر است.

وی تصریح کرد: امروز با توجه به نوع آموزش‌ها، رفتارها، برخوردها و موارد مختلف دیگر، متاسفانه ما فرصت بچه بودن را از فرزندانمان گرفتیم و آنها نمی‌توانند آنطور که لازم است کودکی کنند.

مدیرکل پیشین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد یکی از علل این موضوع را سبک زندگی و نوع منازل دانست و تصریح کرد: یکی دیگر از این عوامل وجود تکالیف بی ‌هدف و مشق شب است که دانش‌آموز را گرفتار خود می‌کند.

دانافر تصریح کرد: از جمله رویکردهای آموزش و پرورش در ارتباط با تربیت درست کودکان، حذف مشق شب و تکالیف بی هدف است، همچنین حذف پیک نوروزی هم در این راستا قرار گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان باید تکالیفی انجام دهند که مهارت‌محور و هدفمند باشد و به این وسیله خلاقیت و توانمندی آنها افزایش پیدا کند که در این زمینه تغییر نگرش خانواده‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد.

انتهای پیام/ش

R41376/P1377/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۱۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب

 شاپور حاتمی طراح پوستر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، درباره چگونگی شکل‌گیری ایده آن بیان کرد: این پوستر برداشتی است از قصه‌های مادربزرگ‌ها که بعد‌ها مادران برای فرزندان خود تعریف کردند و کم‌کم این قصه‌ها وارد دنیای کودکان شدند و کانون پرورش فکری نیز در امر تبدیل این قصه‌ها به کتاب، سرآمد ناشران کودک و نوجوان شد.

او ادامه داد: شخصیت‌هایی که در این پوستر به نمایش درآمده‌اند و در کنار مادربزرگ قصه‌گو قرار گرفته‌اند برگرفته شده از قصه‌هایی، چون «بزک زنگوله پا»، «روباه و زاغ» و «شاهنامه» که قصه‌ای کاملا حماسی و کلاسیک دارد، است. سعی کردیم شخصیت‌ها جان‌دار باشند و قابل لمس تا برای بچه‌ها شخصیت‌ها به درستی شکل بگیرند. در انتخاب رنگ نیز تلاش‌مان بر این بود تا از رنگ‌های گرم استفاده کنیم که به فضا و حال و هوای کودک و نوجوان نزدیک‌تر است.

این طراح درباره چرایی انتخاب این شخصیت‌های داستانی گفت: قصه و روایت این شخصیت‌ها را تقریبا همه بچه‌ها می‌دانند و شنیده‌اند. اگر به سراغ شخصیت‌های دیگر می‌رفتیم این امکان وجود داشت که همه بچه‌ها با قصه آنها آشنایی نداشته باشند ولی درصد بالایی از کودکان به واسطه کتاب‌های درسی و قصه، شخصیت مادربزرگ قصه‌گو - که مهمانان ناخوانده را به خانه خود دعوت می‌کند - یا قصه شنگول و منگول و حبه انگور را می‌شناسند. شاهنامه نیز در انواع و گونه‌های مختلف درباره قصه‌هایش روایت داریم. در واقع به سراغ قصه‌هایی رفتیم که نیاز به رمزگشایی نداشته باشد و بچه‌ها کاملا بتوانند با آنها همزاد پنداری و با آن ارتباط برقرارکنند.

حاتمی همچنین درباره نقش و حضور کانون پرورش فکری در این پوستر نیز توضیح داد: کانون در این سال‌ها نقش مهمی در ترویج کتاب و قصه‌گویی ایفا کرده است. در واقع این کانون بود که شروع کرد قصه‌ها را به صورت کتاب و متن منتشر کردن و در دسترس بچه‌ها قرار داد، به همین دلیل نیز ما در پوستر کانون از مادربزرگ و شخصیت‌های قصه‌ها استفاده کردیم.

او در ادامه اظهار کرد: از نظر نوع تکنیک تصویرسازی، اما تلاش کردیم به دنیای نوجوانان نزدیک شویم و حتی این را در نظر گرفتیم تا سادگی هم وجود داشته باشد و بچه‌ها بتوانند ماکت این شخصیت‌ها را در قالب کاردستی در ایام برگزاری نمایشگاه بسازند.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این نمایشگاه با آثار خود حضور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی