Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز ؛ اتحادیه نمایشگاه داران خودرو از اعضا کمک های مردمی دریافت می کند این در حالی است که تاکنون هیچ گزارشی از میزان پول های دریافتی و نحوه هزینه کرد این مبالغ ارائه نشده و اصلا مشخص نیست که این مبالغ در چه اموری صرف و هزینه شده که خود این موضوع احتمال فساد مالی را جدی تر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها اعضای صنف اتحادیه نمایشگاه داران خودرو نسبت به عملکرد این اتحادیه انتقادات جدی دارند. یکی از این مسائل مهم مسئله اخذ دریافت کمک های مردمی از اعضا است. متاسفانه اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در قالب یک فرم رسمی و براساس ماده 7 آیین نامه اجرایی موضوع تبصره یک ماده 31 قانون صنفی در اقدامی قابل تامل از اعضا مبالغی را تحت عنوان کمک های مردمی دریافت می کند.

در این فرم به صراحت اشاره شده"...با توجه به رسالت و اهداف بلند اتحادیه صنف دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان اتومبیل تهران" این کمک ها دریافت می شود. متن این فرم به نوعی تنظیم شده که رضایت شخص پرداخت کننده تصریح شود و همچنین شخص پرداخت کننده تحت هیچ شرایطی نتواند نسبت به هزینه کرد این مبالغ مطالبه گری کند. در صورتی که اگر این عمل اختیاری و از روی علاقه است نباید مانعی برای سوال در خصوص نحوه هزینه کرد آن وجود داشته باشد. براین اساس در خصوص این فرم و دریافت کمک های مردمی چند نکته جدی و قابل تامل وجود دارد:

اول اینکه اتحادیه نمایشگاه داران اتومبیل در راستای کدام اهداف بلندپایه اقدام به جمع آوری این مبالغ می نماید در صورتی که هزینه اداره این اتحادیه غیر از حقوق و دستمزد و هزینه های جاری چیز دیگری نیست که این هزینه نیز نسبت به وسعت اتحادیه و حق عضویت دریافتی از اعضا چندان چشم گیر نمی باشد.

دوم اینکه چرا تاکنون هیچ گزارشی از میزان پول های دریافتی و نحوه هزینه کرد این مبالغ ارائه نشده و اصلا مشخص نیست که این مبالغ در چه اموری صرف و هزینه شده که خود این موضوع احتمال فساد مالی را جدی تر می کند. لازم به ذکر است که طبق اظهارات برخی از نمایشگاه داران، محل هزینه کرد این مبالغ را ساخت مسجد و مدرسه عنوان شده است.

سوم اینکه طبق اظهارات برخی از اعضا، رفتار اتحادیه نمایشگاه داران با برخی از اعضا به گونه ای است که این افراد گاها ناچار به پرداخت کمک های مردمی می شوند که این موضوع نیز قابل توجه است.

156 / 156 اتحادیه نمایشگاه داران خودرو کمک های مردمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اتحادیه نمایشگاه داران خودرو کمک های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۱۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید

طبق اعلام رئیس سازمان بهزیستی کشور «سالانه ۶۰ هزار نفر به تعداد معلولان در اثر تصادفات رانندگی اضافه می‌شود و بیش از ۱۷ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند». یعنی روازنه ۱۶۰ نفر در اثر تصادف معلول و ۵۰ نفر فوت می‌شوند.

درحالی که سوانح رانندگی آن هم توسط افراد آموزش دیده و دارای گواهینامه، هر روز قربانیان زیادی می‌گیرد، به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه به تازگی در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان صدور و چاپ گواهینامه رانندگی صورت گرفته است که افراد «با پرداخت هزینه می‌توانند گواهینامه دریافت کنند».

پیش‌تر نیز پلیس از دستگیری چند باند صدور گواهینامه جعلی و رانندگان دارای این مدرک تقلبی خبر داده بود.

مدعیان صدور گواهینامه تضمینی، هزینه‌ای ۱۰ تا ۲۵ میلیونی از متقاضیان دریافت می‌کنند تا گواهینامه پایه یک، دو و سه صادر کنند البته به شرط ثبت در سامانه پلیس و گرفتن استعلام برای جلب اطمینان مشتریان‌شان. این درحالی است که هزینه دریافت گواهینامه از طریق آموزشگاه‌ها بسیار کمتر و حدود ۶ میلیون تومان است.

به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه ۹۰ تا ۹۵ درصد این تبلیغات فقط کلاهبرداری است و افراد بعد از گرفتن پول متواری می شوند و گواهینامه جعلی صادر شده توسط ۵ درصد باقی‌مانده نیز هم در سامانه‌های پلیس اصالت ندارد.

در حالی که در ایران متقاضیان دریافت گواهینامه در مقایسه با دیگر کشورها به راحتی می‌توانند پس از گذراندن یک دوره آموزش کوتاه این مدرک را از راه قانونی بگیرند اما راحت‌طلبی افراد، بی‌حوصلگی برای طی کردن دوره‌های آموزشی، شکست در امتحانات آموزش رانندگی و شور و شوق داشتن گواهینامه زودتر از سن قانونی، افراد را به سمت کلاهبرداران فضای مجازی و مدرک‌های تقلبی سوق می‌دهند.

علاوه بر گواهینامه‌های جعلی، بازار خرید و فروش مدارک تحصیلی، اسکناس، کارت پایان خدمت، گذرنامه و دیگر اسناد رسمی تقلبی نیز در فضای مجازی داغ است.

متقاضیان مدارک تقلبی می‌گویند که«مهم‌تر بودن مدرک از مهارت افراد در جامعه» دلیل روی آوردن‌شان به مدارک تقلبی است.

اما روانشناس زهرا گیوی معتقد است که راحت طلبی افراد موجب شده «همیشه به دنبال راه میان‌بر باشند و همه چیز را با پول بخرند».

کارشناسان توصیه می‌کنند از آنجا که مدارک جعلی به راحتی  و در کمتر از چند دقیقه قابل شناسایی است و طبق قانون استفاده از آن جرم محسوب می‌شود، افراد فریب سایت‌ها و صفحات فضای مجازی را نخورند و با پرداخت هزینه‌های هنگفت به کلاهبرداران مدارک بدون استفاده و تقلبی دریافت نکنند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه می‌گوید که اگر فردی با مدرک تقلبی تصادف کند و منجر به فوت کسی شود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می شود. بنابر این افراد به جای پرداخت هزینه های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • حضور دنیلو در فینال کوپا ایتالیا در هاله‌ای از ابهام
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌ها
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • (ویدئو) اجاره‌بهای غرفه‌های نمایشگاه یک پنجم هزینه‌ها هم نیست
  • تمدید قرارداد پرسپولیسی‌ها در هاله‌ای از ابهام؛ درویش با نظر چه کسی مذاکره می‌کند؟
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟