Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران گفت: اگر بناست در مسير توسعه پايدار گام برداريم بايد بر اساس آمار درست، سند آمايش و سند توسعه حرکت کرد.

به گزارش ايرنا،نعمت الله ترکي روز سه شنبه در نشست هفته آمار استان تهران افزود: آمارگيري در ايران سابقه طولاني دارد و امروز اهميت کار آماري چنان بالا و حساس است که حوزه سازمان جهاني آن را رصد مي کند و همه کشورها ملزم هستند بخشي از آمارها را در اختيار سازمان جهاني قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي يادآورشد: زماني اتفاق مي افتد که برنامه ريزي ،مديريت ، آمار و اطلاعات در کنار هم حضور داشته باشند تا به اين طريق در مسير توسعه باشيم.
ترکي با بيان اينکه در نبود هر کدام از گزينه هاي مطرح شده کار ناقص است، اظهار داشت: پيش از اين داده هاي توليد شده به صرف سرشماري نفوس و مسکن بود و در کنار اين نظام ضعيف برنامه ريزي هم رخ نمي داد.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران گفت: يکي از دلايل اجرا نشدن برنامه توسعه نبود آمار قوي و کامل بود و امروز تقويت اين آمار مستلزم همکاري تمام دستگاه ها در حوزه اجرايي است.
وي با بيان اينکه توليد آمار و اطلاعات دستگاه ها آسيب شناسي شد، خاطر نشان کرد: افراد مسئول در دستگاه ها حتما بايد آموزش ديده باشند و اگر بخواهيم از توسعه سخن بگوييم نبايد از شيوه هاي قبلي و سنتي استفاده کنيم.
ترکي ادامه داد: از آمار تهيه شده براي تدوين سند توسعه استفاده شده است اما متاسفانه در جلسه ها برخي آمارها را حتي خود دستگاه هاي مرتبط هم نداشتند.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران گفت: تمام برنامه هاي استان بايد بر اساس سند آمايش تدوين شود و اگر خارج از اين رويه اقدامي شد حتي اگر به نتيجه رسيد، خروجي قابل قبولي در دست نخواهيم داشت.
وي اضافه کرد: سند توسعه استان نهايي شده و حداکثر تا 10 روز آينده به تمام دستگاه ها براي اجرا، ابلاغ مي شود و از اين پس هر اقدامي در همه زمينه ها در شهرستان ها بايد بر اساس اين سند و برنامه آمايش انجام گيرد.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران گفت: نظام درآمدي ما هم معيوب است چون بر اساس آمار درستي ثبت و رصد نشده است و اين موضوع در همه بخش ها صدق مي کند.
وي افزود:سامانه جامع اطلاعات و آمار استان به يکپارچه سازي اطلاعات براي تصميم گيري دربخش هاي مختلف کمک کرد.
ترکي يادآورشد:سند آمايش سند توسعه و سامانه آمار مي تواند سه ضلع مثلت داده هاي آماري، برنامه ريزي و مديريت را فراهم مي کند.
در پايان اين مراسم پس از رونمايي از سامانه جامع اطلاعات و آمار، از پاسخگويان نمونه طرح هاي آماري استان تهران تجليل شد.
تهرام/3001/3225 / 1539
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به انجام همه تمهیدات لازم برای اعزام حجاج به سفر معنوی حج گفت: حاجیان ایرانی با میانگین سنی ۵۷ سال عازم حج تمتع ۱۴۰۳ می شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید عباس حسینی در همایش متمرکز زائران حج تمتع 1403 در مشهد گفت: همه تمهیدات لازم در خصوص اعزام حجاج به سفر معنوی حج صورت گرفته و حجاج ایرانی با میانگین سنی 57 سال عازم حج تمتع خواهند شد.

وی افزود: نهایت تلاش برای اجاره مسکن استاندارد برای زائران شده است و با برنامه ریزی و صرفه جویی در هزینه ها 319 دلار کاهش قیمت نسبت به سال گذشته در قیمت‌گذاری‌ها لحاظ شد که تغییر نرخ ارز مانع کاهش قیمتها شد.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: سال گذشته ایران نخستین کشوری بود که انتقال زائران را بین مکه و مدینه با قطار انجام داد.

حسینی تصریح کرد: تمام تلاش برای تهیه اقلام تدارکاتی مطلوب و ارائه غذای با کیفیت و کمیت مطلوب به زائران توسط خادمان در سازمان حج و زیارت در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: حساسیت در انتخاب عوامل و آموزش های لازم برای ارتقای سطح خدمات از دیگر اقدامات این سازمان است.

حسینی تاکید کرد: امیدواریم زائران با رعایت توصیه‌های هیئت پزشکی و همکاری با خادمان در کاروان‌ها و مجموعه های حج برای انجام سفری توام با سلامتی و معنویت همکاری کنند.

حجت الاسلام سیدعبدالفتاح نواب؛ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز گفت: روحانیون کاروانهای حج مشعل داران معارف و مناسک هستند و مهمترین برنامه برای سفر حج اخلاص است.

وی افزود: اگر زائری نیت و برنامه ریزی نداشته باشد این سفر را از دست داده است، باید برای این سفر معنوی برنامه ریزی قبل و حین آن را داشته باشد تا بهره برداری لازم را کسب کند.

حجت الاسلام نواب تصریح کرد: زائران باید برای قرآن خواندن و زیارت و بهره مندی از این سفر معنوی برنامه ریزی و سلامتی جسمی و روحی خود را در طول سفر حفظ کنند تا در انجام اعمال و مناسک حج دچار مشکل نشوند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳