Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا نفیسه نخعی روز سه شنبه در افتتاحیه کارگاه آموزشی طرح ملی توان افزایی بانوان در مسیر کسب و کار و کارآفرینی افزود: طرح ملی توان افزایی بانوان با رویکرد کارآفرینی و کسب و کار با همکاری معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری، بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان و اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: این کارگاه با رویکرد توان افزایی زنان در مسیرهای کسب و کار و کارآفرینی، آگاه سازی مخاطبان از فرصت های کسب و کار و شکوفایی ایده های جوانان به مدت سه روز در مرکز استان برگزار می شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی استقبال بانوان استان از استارت آپ (شرکت نوپا) کارآفرینی را کم دانست و گفت: زنان می توانند با حضور در این کارگاه های آموزشی سهم خود را در فعالیت های اقتصادی افزایش دهند.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به بالابودن نرخ بیکاری در بانوان، زنان می توانند با کسب آموزش در ایجاد کسب و کارها در بالاترین سطح تولید و بهره وری سهم بسزایی داشته باشند.
نخعی گفت: امسال تسهیلات اشتغال به سمت اشتغال پایدار روستایی و عشایری سوق داده شده اما در کنار آن تسهیلات اشتغال خانگی نیز وجود دارد که بانوان می توانند با استفاده از این تسهیلات کسب و کارهایی برای خود و دیگران راه اندازی کنند.
وی بیان کرد: تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری امسال با بهره چهار و 6 درصد در مناطق روستایی فراهم است که بانوان می توانند از این تسهیلات برخوردار شوند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی از معدود استان هایی است که اتحادیه تعاونی های زنان روستایی دارد و شرکت های تعاونی روستایی نیز در سال های اخیر فعالیت های خوبی داشته اند.
وی افزود: در حال حاضر 17 شرکت تعاونی عضو این اتحادیه هستند که مکانی برای فروش محصولات آنها در خیابان طالقانی بیرجند در نظر گرفته شده است و به زودی ساماندهی می شود.
نخعی تاکید کرد: فعالیت شرکت های تعاونی در روستاها باعث شده است روستا به سمت ملی شدن و جهانی شدن سوق پیدا کنند.
وی با بیان اینکه دولت باید رویکرد خود را با بانوان کارآفرین تغییر دهد یادآور شد: در حال حاضر در خراسان جنوبی بانوان توانمندی داریم اما هیچ گونه تعاونی یا مرکز کارآفرینی وجود ندارد.
مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان هم در این نشست گفت: ماموریت این بنیاد، ترویج و توسعه کارآفرینی بین جوانان، نوجوانان، زنان و سازمان های مردم نهاد در گستره جغرافیایی ایران با اولویت ترجیحی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور است.
ناصر براتی افزود: رویکردهای کلیدی بنیاد برای انجام این ماموریت توانمندسازی، تسهیل گری و حمایت است و برای تحقق این ماموریت از طریق آموزش، پژوهش، مشاوره و ترویج عمل می کند.
7557*3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی بهره وری خانواده خراسان جنوبی کسب و کار مردم نهاد راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه ای گفت: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

وی ابراز کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال جاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: در حال حاظر میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم نظیر است.

خواجه ای تاکید کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان، از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

کد خبر 6098020

دیگر خبرها

  • جوان: پیرمرد هتاک بخشی از جریان‌سازی علیه زنان بود
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • نظارت فینال لیگ قهرمانان آسیا برعهده بانوی ایرانی
  • کسب مقام ووشو بانوان خراسان جنوبی در المپیاد استعدادها
  • برگزاری آیین بانوی اهداکننده حیات در استان یزد
  • ذخیره سازی پنج میلیون متر مکعبی رواناب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی