Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: هیچ کشوری به غیر از فاصله ۱۲ مایلی که حوزه دریای سرزمینی‌اش محسوب می‌شود، مالک دریاها نیست و هر کسی به میزان علم و دانش می‌تواند از بستر دریاها و اقیانوس‌ها بهره‌گیری کند.

دریادار «امیر رستگاری» صبح امروز در چهارمین جشنواره ملی دریا در مسیر پیشرفت اظهار داشت: این گونه همایش‌ها و تجمعات بسترساز تبلور ایده‌ها در رشد فرهنگ دریایی در کشور خصوصا در ذهن دانش آموزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امیر رستگاری با بیان اینکه سه چهارم سطح کره زمین را آب فرا گرفته است، گفت: در مقاله‌ای که در سال ۲۰۱۱ از بخش تحقیقاتی سازمان ناسا مطالعه کردم عنوان شده بود که حجم آب معلق در هوا، ۱۰۰ هزار برابر حجم خورشید در آسمان است.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با اشاره به اهمیت دریا و دسترسی‌های آن، افزود: دریا‌ها بدون عارضه و روان و سیالند و به هم پیوسته‌اند و برای برای حرکت در آن نیاز به احداث جاده نیست. هیچ کشوری به غیر از فاصله ۱۲ مایلی که حوزه دریای سرزمینی‌اش محسوب می‌شود، مالک دریا‌ها نیست و هر کسی به میزان علم و دانش می‌تواند از بستر دریا‌ها و اقیانوس‌ها بهره‌گیری کند.

وی گفت: امروز حوزه فناوری و تکنولوژی فقط ۵ درصد بستر دریا‌ها را توانسته شناسایی کند و عمده آن بکر است.
دانش بشری هنوز نتوانسته در عمق ۱۱ کیلومتری اقیانوس ایستگاه بزند.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع تصریح کرد: آب منشا حیات و قدرت است و اگر قدرت می‌خواهید باید به سمت دریا حرکت کنید، امروز اعمال اراده‌ها از طریق دریا‌ها و اقیانوس‌ها صورت می‌گیرد و همانطوری که مشاهده می‌شود کشور‌هایی که قدرتمند هستند، قطعا رویکرد دریایی داشتند.

وی بیان داشت: میزان اقتصاد اقیانوسی در سطح دنیا حدود ۳ هزار میلیارد دلار بر آورد شده است که ۲۶ درصد این ۳ هزار میلیارد مربوط به حوزه گردشگری و ۱۳ درصد مربوط به فعالیت‌های بنادری است و ۱۱ درصد آن به تجهیزات دریایی مرتبط است.

امیر رستگاری با بیان اینکه دریا ظرفیت ایجاد ۴۰ میلیون شغل را در سطح جهان دارد، افزود: ما از مزیت‌های برتر ساز و ژئواستراتژیک خود در حوزه دریا استفاده نکردیم و در این حوزه غفلت کرده‌ایم؛ درحالی‌که کشور ما در مرکز مسیر دریایی جهانی قرار دارد.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: زمان حمل بار از اروپا تا هند ۳۰ روز طول می‌کشد که اگر همین مسیر را با استفاده از بند چابهار مدیریت کنیم به ۱۳ روز کاهش پیدا می‌کند و این یک ظرفیت بزرگ برای کشور ما محسوب می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه ما باید با سرعت بیشتری مسیر توسعه دریامحور را طی کنیم، افزود: قرن حاضر زمان دستیابی بشر به فناوری هوشمند در حوزه دریایی است و کشور‌هایی که در این حوزه عقب بمانند مجبور به پذیرش اراده سایر کشور‌ها خواهند شد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۲۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت خارجه: مفاد بیانیه مشترک سفر امیر کویت به اردن در خصوص میدان آرش را مردود است/ این گونه بیانیه‌ها هیچ حقی را برای مدعی ایجاد نمی‌کند/ به کویت توصیه می‌کنیم از مسیر نادرست هیاهوی رسانه‌ای در این موضوع اجتناب کند

به گزارش جماران؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه مفاد بیانیه مشترک سفر امیر کویت به اردن در خصوص میدان آرش را مردود اعلام و بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان تاکید نمود. 

کنعانی در واکنش به بند مربوط به ادعای کویت درباره میدان آرش گفت: طرح ادعای یک‌جانبه در این گونه بیانیه‌ها هیچ حقی را برای مدعی ایجاد نمی‌کند. 

کنعانی با اشاره به مذاکرات و رایزنی‌های قبلی فیمابین ایران و کویت تصریح کرد: به کویت توصیه می‌کنیم از مسیر نادرست هیاهوی رسانه‌ای در این موضوع اجتناب نموده و به جای آن به مذاکرات فنی و حقوقی برگردد که بهترین و مناسب‌ترین مسیر برای رسیدگی به موضوع است.

کنعانی بار دیگر تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات مشترک، آمادگی دارد در خصوص چارچوبی که متضمن احترام به منافع مشترک باشد، گفتگوها را ادامه دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اصل حسن نیت در تعاملات منطقه‌ای، بر ضرورت اجتناب از مداخله دولتهای ثالث در خصوص این موضوع تصریح نمود.  وی گفت؛ بدون تردید دولتهای ذیربط می‌توانند در پرتو همکاریهای دوستانه و در راستای منافع مشترک، بدور از جنجال‌های رسانه‌ای به توافق لازم نایل شوند.

دیگر خبرها

  • اینترنت در زمان برگزاری نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ قطع نمی‌شود
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • سخنگوی وزارت خارجه: مفاد بیانیه مشترک سفر امیر کویت به اردن در خصوص میدان آرش را مردود است/ این گونه بیانیه‌ها هیچ حقی را برای مدعی ایجاد نمی‌کند/ به کویت توصیه می‌کنیم از مسیر نادرست هیاهوی رسانه‌ای در این موضوع اجتناب کند
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری/ تولید مسکن ارزان با کمک دانش‌بنیان‌ها
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری
  • رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران برگزار می شود
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • نخستین رویداد بین‌المللی همتایابی دراقتصاد دریامحور برگزار می‌شود
  • چین: با هر تحریکی در دریا مقابله خواهیم کرد