Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: چاه های غیر مجاز کشاورزی در استان به تعداد انگشتان دست هم نمی‌رسد اما در این میان حدود 4 هزار حلقه چاه‌های غیر مجاز در کارخانه‌ها و باغ های کم وسعت قم توسط سازمان امور آب شناسایی شده که اغلب چاه های سطحی بوده و به سفره های آب زیر زمینی دسترسی ندارند.

‌به گزارش‌ ایسنا‌، محمد رضا طلایی امروز در نشست خبری که در خانه مطبوعات استان قم برگزار شد، گفت: بخش کشاورزی در قم نسبت به بخش های دیگری همچون صنعت، جایگاهی که باید داشته باشد را ندارد و کل ارزش اقتصادی ما در استان قم تنها حدود 8 درصد است؛ اگر همین 8 درصد نیز رها شود، معضلات بسیاری را برای استان به وجود می آورد و به نوعی زندگی را در استان دچار مشکل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل تغییرات اقلیمی در استان، مربوط به بخش کشاورزی است، تاکید کرد: از آنجا که بهره برداران بخش کشاورزی، زمین و آب مورد نیاز را در اختیار ندارند، به همین دلیل بخش کشاورزی استان به سمت پرورش طیور سوق پیدا کرده است؛ هم اکنون 8 درصد تخم مرغ کشور در قم تولید می شود و در این زمینه جزو 5 استان برتر کشور هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم خاطر نشان کرد: قم، تنها استان در کشور است که 60 درصد از دام آن پروار بوده و دام های مولد از خارج از استان، وارد می شود و به طور کلی بخش دام و طیور استان قم، نسبت به بخش کشاورزی سرمایه گذاری و درآمد بیشتری را به خود اختصاص می دهد.

طلایی با تاکید بر اینکه، کشاورزی استان قم برای بازدهی بهتر باید از شکل سنتی خارج شود، تصریح کرد: امروز در همه دنیا، کشاورزی مکانیزه حرف اول را می زند اما به دلیل برخی مشکلات و محدودیت ها در استان قم، تغییر نگرش در بخش کشاورزی بسیار سخت است.

وی گفت: تعامل سازمان جهاد کشاورزی استان قم با کشاورزان بسیار مطلوب است و این سازمان اگر در زمینه کشاورزی به پیشرفتی دست پیدا کرده است، به دلیل همکاری و تعامل کشاورزان است اما در راستای مکانیزه شدن این بخش در قم، ضعف هایی وجود دارد که باید رفع شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم در رابطه با "کشتارگاه جاهد" در استان قم خاطر‌نشان کرد: تا قبل از این تنها یک کشتارگاه قدیمی در استان قم وجود داشت اما با رایزنی هایی که انجام شد، کشتارگاهی با عنوان کشتارگاه جاهد توسط بخش خصوصی ساخته شد؛ این شرکت بخش خصوصی تنها متولی احداث این کشتارگاه بود و برای بهره برداری آن نیاز به شرکت های خصوصی و یا سازمان هایی است که متخصص این امر باشند.

وی دلیل عدم بهره برداری "کشتارگاه جاهد" را نبود سازمان و یا بخش خصوصی جهت استفاده و بهره برداری دانست و گفت: حدود یک سال و نیم عدم بهره برداری و رهاشدن این کشتارگاه پس از ساخت، نبود شرکت و یا ارگان بهره بردار بود؛ اخیرا با تعاملاتی که انجام شد، این کشتارگاه برای بهره برداری به مزایده گذاشته شد و در حال حاضر دو شرکت بخش خصوصی متقاضی بهره برداری از کشتارگاه جاهد هستند.

طلایی در خصوص مدیریت آب توسط این سازمان، بیان کرد: در این راستا، اقدامات جدی و سازنده ای انجام گرفته است یکی از این اقدامات در بحث "الگوی کشت" در حال پیگیری است؛ در استان قم، با همکاری سازمان های مربوطه هم اکنون در دو دشت ساوه و قمرود این الگوی  کشت در حال اجراست و یکی از اقدامات انجام شده در این طرح، کشت چغندر علوفه ای به جای محصولات پاییزه است و در واقع جهت صرفه جویی در آب، این کشت پاییزه جایگزین کشت بهاره شد.

وی در رابطه به سکونت خانواده ها در دام‌ شهر استان قم، تصریح کرد: احداث دام شهر از سیاست های این سازمان نبوده است؛ چرا که استقرار این حجم از دام در یک مکان به این شکل صحیح نیست و در واقع هم اکنون، دام شهر یکی از معضلات استان قم است.

رئیس جهاد کشاورزی استان قم با تاکید براینکه سکونت خانواده ها را نمی توان از مجتمع های دام شهر جدا کرد، گفت: مسئله دام و طیور با صنعت و کارخانه بسیار متقاوت است؛ در دامداری ها به جهت حساسیت کار، کارگران و کارکنان باید به صورت تمام وقت حضور داشته باشند و این سکونت مدام بدون سکونت آنان با خانواده ممکن نیست؛ بنابراین نباید سکونت از مجتمع دامشهر قم تفکیک شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام چاه آب غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۳۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»

سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد: با توجه به مراجعه همزمان تعداد زیادی از اتباع و مهاجرین محترم به سایت سهما و اشکالات فنی به وجود آمده، وارد کردن کد ارسالی به سایت سهما تا پنجشنبه بیستم اردیبهشت ماه تمدید شد.

چند روز پیش پیامکی برای اتباع و مهاجران خارجی مجاز در کشور برای استعلام حضور یا حضور نداشتن توسط سامانه سهما ارسال شده است. سازمان ملی مهاجرت در این اطلاعیه از اتباع و مهاجران خارجی مجاز خواسته است در اسرع وقت موارد درخواستی داخل پیامک را تکمیل و ارسال کنند.

بر این اساس، متن ارسالی به این شرح است: «تبعه گرامی با شناسه یکتا...... برای صدور کارت هوشمند باید پس از ثبت نام و ورود به سامانه سهما به آدرس www.irmigrationorg.ir حداکثر تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ کد …… را در قسمت اعتبارسنجی صدور کارت هوشمند وارد کنند که اکنون این تاریخ تا پنجشنبه بیستم اردیبهشت ماه تمدید شد.

سازمان ملی مهاجرت تاکید کرده است: اقدام نکردن این افراد به منزله حضور نداشتن تلقی می‌شود و هیچ خدماتی به این افراد تعلق نمی‌گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هدایت سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب به سفره های زیرزمینی اشتهارد
  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • تفال به حافظ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به آب روشن می‌عارفی طهارت کرد..
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو