Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان رضوی گفت: کارکنان یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی وابخیزداری مستحق استفاده از بهترین و به روزترین تجهیزات هستند.

به گزارش قدس آنلاین ؛ علی رضا صحرایی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی در مراسم رژه موتوری و رونمایی از ۸۰دستگاه موتور یگان حفاظت گفت: اگر ما یگان مقتدر می‌خواهیم باید سازوکار آن اقتدار را هم را فراهم آوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
من بسیار خرسند هستم که یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی به عنوان یگان برتر شناخته شده است.

وی افزود: من اعتقاد دارم باید بهترین و به روزترین تجهیزات برای کارکنان تهیه شود و این در برنامه آینده با جدیت پیگیری می‌شود.
صحرایی خاطرنشان کرد: امروز سامانه مانیتورینگ یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی را افتتاح کردیم و به کمک این سامانه اگر در عرصه عملیات مشکلی برای اعضا به وجود آید به صورت خودکار سیستم تشخیص داده و کمک‌های لازم را به آن منطقه می‌فرستد.
وی افزود: برنامه ریزی‌های لازم برای استفاده پهباد در عملیات‌ها صورت گرفته است. به کمک این تکنولوژی در جاهایی که امکان گشت زنی نیست و در مناطق صعب العبور ماموریت را به انجام برسانیم هم چنین همکاران ما در پایگاه داده‌های مکانی هم برنامه‌ای را طراحی کردند که در آینده بتوانیم از این نرم افزار برای پیاده سازی مختصات اراضی استفاده کنیم.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان رضوی در پایان اظهار داشت: مباحث حفاظت روش‌های مختلفی دارد که به هیچ عنوان نمیتوان با هم جایگزین کرد، هیچ وقت حفاظت مشارکتی نمی‌تواند جای حفاظت فیزیکی را بگیرد در همه کشورها حفاظت فیزیکی روشی مرسوم است. در خوشبینانه تمرین حالت ممکن حفاظت مشارکتی ۳۰ درصد بهره وری دارد در حالی که ۷۰ درصد بهره وری را حفاظت فیزیکی انجام میدهد. منبع : باشگاه خبرنگاران انتهای پیام//

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فرمانده یگان حفاظت یگان حفاظت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۴۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهرگفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ سازه آبخیزداری شامل بند‌های خاکی، سنگی ملاتی و گابیونی به منظور ذخیره روان آب‌ها و جلوگیری از وقوع سیلاب در این شهرستان احداث شده است.


علی رحیمی میانگین بارش سالیانه نزولات جوی شهرستان فریدونشهررا بیش از ۵۵۰ میلیمتراعلام کرد و افزود: در سال‌های گذشته حجم زیادی از این بارش‌ها به صورت روان آب و سیلاب ازشهرستان به صورت روان آب یا سیلاب خارج می‌شد یا باعث خسارت‌هایی به عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی می‌شد که با احداث سازه‌های آبخیزداری ۸۰ درصد روان آب‌ها و سیلاب‌ها مهار شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی گفت: طرح‌های آبخیزداری وبیولوژیکی در حوزه‌های آبخیزداری پشتکوه، قلعه سرخ و میدانک و پلاسجان باهدف ذخیره سازی روان آب‌ها، کنترل سیلاب ها، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش نفوذ پذیری آب در سفره‌های زیرزمینی شهرستان در دو سال گذشته با بیش از ۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.


کارشناس آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهر هم گفت: این شهرستان یکی از سرشاخه‌های اصلی سه سد مهم کشور، زاینده رود، کارون و دز است، که احداث سازه‌های آبخیزداری نقش مهمی در کاهش ورود رسوبات ناشی از فرسایش خاک به این سد‌ها دارد.


سیامک اسفنانی افزود: جلوگیری از فرسایش خاک، تکمیل چرخه کربن، احیاء و حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، پیشگیری از خسارات و آسیب‌های سیل و تغذیه چشمه ها، قنوات و سفره‌های زیرزمینی ازمهمترین اهداف و فواید اجرای طرح‌های آبخیزداری است.

دیگر خبرها

  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی بابل
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان