Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با اشاره به اجرای طرح جامع پسماند زباله در استان همدان، بیان کرد: سیاست اصولی در طرح جامع پسماند، بحث پردازش و بازیافت است.

سیدعادل عربی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح اجرای طرح جامع پسماند در استان، مطرح کرد: طرح جامع به‌گونه‌ای است که تمامی دهیاری‌ها و روستاها موظف به انتقال زباله‌های مربوط به حوزه خود به مراکز پسماند زباله هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با روند اجرای طرح جامع پسماند، گفت: همواره طرح جامع پس از مکان‌یابی که براساس دستورالعمل موجود محیط زیستی صورت می‌گیرد، انجام می‌شود که خوشبختانه مطالعات این طرح در استان همدان در حال انجام است.

عربی با بیان اینکه مکان موردنظر برای سایت پسماند در ناحیه جنوبی هنوز مشخص نشده است، عنوان کرد: در ناحیه جنوبی روند تأسیس سایت به علت مشخص نبودن مکان مناسب، با کُندی مواجه بوده و قرار است ناحیه جنوبی بین شهرستان‌های تویسرکان و نهاوند واقع شود.  

وی با اشاره به سیاست مدیریت اصولی در رابطه با پسماند زباله، اظهار کرد: این سیاست با هدف ایجاد انگیزه و جذب سرمایه‌گذار به منظور بازیافت پسماندهای استان به ‌صورت تجمعی است.

عربی با بیان اینکه در سال 94، 3 مرکز پسماند در استان مشغول فعالیت بودند، خاطرنشان کرد: در حال حاظر تنها 2 مرکز پسماند به صورت تجمعی در شمال و مرکز استان مشغول فعالیت هستند.

وی در رابطه با نحوه بازیافت نوین زباله در استان به وسیله طرح جامع، مطرح کرد:  در این طرح قرار است تا جایی‌که امکان دارد از دفن زباله جلوگیری شود و زباله‌ها مجدد به چرخه بازیافت و پردازش بازگردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با اشاره به سایت جدید پسماند زباله در شهرستان ملایر، گفت: شهردای ملایر موظف شده‌است تا به‌وسیله ضوابط و قوانین محیط‌ زیستی و شهرداری، مکانی را به محیط ‌زیست به عنوان سایت جدید پسماند معرفی کند. 

وی در رابطه با محل فعلی دفع پسماند زباله در شهرستان ملایر، بیان کرد: امید است تا پایان سال بحث ارزیابی مکان جدید به اتمام برسد و پس از ارزیابی، طرح جامع با سرعت روند خود را طی کند.

عربی با اشاره به پرواز عقاب‌ها در منطقه فعلی دفع پسماند زباله در ملایر، اظهار کرد: در ناحیه فعلی به علت منابع غذایی و کثرت جوندگان، با کلنی عقاب‌های دشتی مواجه هستیم و امکان تغییر زیست‌بوم عقاب‌ها وجود ندارد اما با تغییر سایت پسماند ملایر، می‌توان شاهد بهبود زیست‌بوم عقاب‌ها بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۴۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عبدالمطلب رهنما گفت: در کارگروه مدیریت پسماند شهر‌های صدرا، بیضا، اردکان و هماشهر که با حضور شهرداران این شهر و سرمایه گذاران در حوزه پسماند در شهرداری اردکان تشکیل شد و درباره مشکلات امحا و دفن زباله و آخرین وضعیت پسماند در سطح شهر‌های مذکور بررسی و مورد تبادل نظر قرار گرفت.

وی به مصوبات این جلسه اشاره کرد و اظهار داشت: مقرر شد با توجه به اینکه شهرداری اردکان طرح مطالعه جامع پسماند را دارد سایر شهرداری‌ها نیز نسبت به تهیه این طرح اقدام کنند.

شهردار اردکان افزود: در این نشست همچنین مقرر شد دبیرخانه‌ای در یکی از شهرداری‌ها تشکیل و جلسات هر دو هفته یک بار به میزبانی یکی از شهرداری‌ها تشکیل شود.

رهنما ادامه داد: همچنین قرار شد سرمایه گذار نیز با توجه به توان لازم و بهره گیری از علوم روز، امحای زباله در مناطق فوق الذکر انجام و بسته پیشنهادی پس از دو ماه برای سیر مراحل قانونی و گرفتن مجوز لازم تهیه تا سایت دفن زباله مدرن و به روز توسط سرمایه گذار با همکاری شهرداری صدرا، بیضا، اردکان و هماشهر راه اندازی شود.

وی با اشاره به مزایای اجرای این طرح گفت: توسعه و افزایش دفن بهداشتی پسماند کمک بسیاری در خصوص حفاظت از محیط زیست، کنترل شیرابه حاصل از پسماند و جلوگیری از نفوذ به آب‌های زیرزمینی و رودخانه‌ها و همچنین ایجاد مرکز زباله و برگشت سرمایه خواهد داشت.

در شهر اردکان روزانه بیش از ۱۳ تن زباله تولید می‌شود و با توجه به اینکه شهر اردکان یک شهر توریستی و تفریحی است در روز‌های پنج شنبه و جمعه و روز‌های تعطیل تولید زباله به ۲۱ تا ۲۳ تن هم می‌رسد.

در حال حاضر به علت نبود سایت مناسب دفن زباله در شهرستان سپیدان شهرداری اردکان با پرداخت هزینه به شهرداری شیراز روزانه زباله‌های شهر اردکان را با ماشین‌های جمع آوری زباله بارگیری و در مرکز دفن زباله برم شور که متعلق به شهرداری شیراز است تخلیه و امحا می‌کند.

دیگر خبرها

  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس