Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@15:45:07 GMT

85 درصد گوشت قرمز مصرف داخل در کشور تولید می شود

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۰۴۸۷۸

85 درصد گوشت قرمز مصرف داخل در کشور تولید می شود

قزوین – ایرنا - معاون امور تولیدات وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر بیش از 85 درصد گوشت قرمز مصرف داخلی در کشور تولید و تنها 15 درصد معادل 150 هزار تن از طریق واردات تامین می شود.

به گزارش ایرنا، مرتضی رضایی روز سه شنبه در بازدید از 2 واحد پرورش گاو شیری و گوشتی در استان قزوین، افزود: در حال حاضر کشور در تولید کلیه محصولات دامی به جز مقدار کمی گوشت قرمز به خود کفایی رسیده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت : با یک برنامه ریزی مدون پنج یا شش ساله با سرمایه گذاری که انجام خواهد شد طی این مدت در تولید گوشت قرمز نیز به خودکفایی خواهیم رسید .
رضایی تدوین طرح ملی افزایش گوشت قرمز را در راستای سیاست های وزارت جهاد کشاورزی برای تامین نیاز داخلی این مواد پروتئینی دانست و افزود: در این طرح با جذب سرمایه گذار درصدد پرورش و تولیدات دام با نژادهای گوشتی مناسب برای تامین گوشت مورد نیاز کشور هستیم.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطر نشان ساخت: هیچ محدودیتی برای واردات دام و تلیسه مورد نیاز واحدهای پرورش دام کشور وجود ندارد و شرکتهای وارد کننده با طی مراحل قانونی می توانند دام مورد نیاز خود را وارد کنند.
رضایی تصریح کرد: در این طرح در راستای تامین گوشت قرمز دام های دومنظوره و نژاد گوشتی وارد خواهد شد.
وی تکمیل زنجیره تولید را یکی از طرح های حمایتی وزارت جهاد کشاورزی دانست و یادآور شد: زنجیر تولید در بخش دام و طیور از بروز مشکلات واحدهای تولیدی این بخش در شرایط مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جلوگیری می کند.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: در زنجیره تکمیل و تولید محصولات دامی می توان واحد های کوچک دام روستایی را نیز در چرخه تولید حمایت کرد.
وی در ادامه با اشاره به لزوم حمایت از واحد های تولیدی کشاورزی و دامپروری گفت: در تولید محصولات دامی علاوه بر تامین نیاز داخلی باید به صادرات نیز توجه جدی کرد.
رضایی در ادامه به افزایش قیمت نهاده ها و هزینه جاری واحد های دام و طیور خاطر نشان ساخت: برای جلوگیری از افزایش غیر منطقی محصولات دامی باید هزینه های تولید را کاهش داد تا قیمت نهایی تولید محصولات لبنی و دامی منطقی شود.
6101

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد گوشت گوشت قرمز قزوين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۴۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد