Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبادان - ایرنا - مدیر آب و فاضلاب روستایی آبادان سهم آب روستایی این شهرستان از طرح غدیر را 20 هزار متر مکعب در روز بیان کرد و گفت: برای رسیدن به حد مطلوب آبرسانی و تامین آب 79 روستای آبادان سهم روستاها از طرح آبرسانی غدیر باید به 40 هزار متر مکعب در روز افزایش یابد.

داود حسینی سه شنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نوسان پمپاژ و قطع مکرر آب از طرح غدیر آبرسانی به روستاهای آبادان را با مشکل مواجه می کند اظهار داشت:.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم آب شهرستان آبادان از طرح غدیر 151 هزار متر مکعب است که باید به 170 هزار متر مکعب برسد تا نیاز آب روستاهای این شهرستان تامین شود.
وی افزود: در حال حاضر برای جبران کمبود آب روستاهای آبادان روزانه 20 هزار متر مکعب آب از رودخانه بهمنشیر برداشت و با آب شبکه مخلوط می شود که اینکار علاوه بر کاهش کیفیت، شوری آن بین پنج تا 6 هزار میکروموس را به دنبال دارد.
حسینی جمعیت روستاهای شهرستان آبادان را 60 هزار نفر عنوان کرد و گفت: 20 هزار راس دام سنگین نیز در مناطق روستایی این شهرستان وجود دارد.
وی تعداد مشترکان آب روستایی آبادان را 13 هزار مشترک عنوان کرد و گفت: سه هزار انشعاب غیر مجاز در مناطق روستایی آبادان وجود دارد.
حسینی وجود انشعاب های غیرمجاز و شکستگی شبکه آب روستایی را از مشکلات موجود در تامین آب مناطق روستایی آبادان برشمرد و گفت: مصرف آب شبکه روستایی برای مصارف دامی و باغات باعث افت فشار آب در این مناطق می شود.
به گزارش ایرنا غلامرضا شرفی یکی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی از پیگیری صورت گرفته برای وارد مدار شدن خط آبرسانی غدیر 2 با ظرفیت 151 هزار مترمکعب با هدف تامین آب مناطق روستایی این شهرستان و شهرهای اروندکنار و چوئبده خبر داد و گفت: امید است ظرف 48 ساعت آینده شاهد بهبود کیفیت و کمیت آب مصرفی حومه شهر آبادان باشیم.
طرح آبرسانی غدیر که آب آن از دریاچه سد کرخه تامین می شود به 25 شهر و یک هزار و 608 روستا آبرسانی می کند.
در گام نخست آب با لوله یک هزار و 800 میلیمتری به آبادان، خرمشهر، آبادان، دشت آزادگان و هویزه منتقل شد.
در گام دوم طرح غدیر آب از سد کرخه تا ام الدبس منتقل می شود و از آنجا به وسیله دستگاه پمپاژ دشت آزادگان به سمت آبادان و خرمشهر هدایت می شود و با تکمیل فاز دوم این طرح دیگر نیازی به استفاده از آب شیرین کن در این شهرستانها نیست.
کیفیت آب در خرمشهر و آبادان به دلیل قطع مکرر آب غدیر به نحو غیرمتعارفی کاهش یافت و مشکلاتی را برای شهروندان موجب شده است.
7100/6068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد آبفار قطع آب آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای ۱۳۰۰ پروژه عمرانی گفت: با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، امیرحمزه خزایی امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران طرح آبرسانی به روستاها دارای تنش آبی را از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست و اظهار کرد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

وی با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، افزود: در تلاش هستیم طی یک تا دو ماه آینده پروژه‌ها احداث شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماهه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی بوده است.

خزایی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن خبر داد و تصریح کرد: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

وی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی، ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم‌التحریر، توزیع بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف، کمک به آزادسازی ۱۷۰۰ زندانی مالی، ایجاد اشتغال برای بیش از ۳۰۰۰ جوان جویای کار و توزیع بیش از ۹۰۰۰ متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی انجام شده است.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فراغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

کد خبر 750663

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • برخورداری ۸۷ درصدی خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • اجرای طرح آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم
  • سیل در 2 محور روستایی تربت جام