Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، به نقل از وِرایِتی، «گیِرمو دل‌ترور» کارگردان اسپانیایی که به خاطر فیلم «کل آب» سال گذشته موفق به دریافت جایزه اسکار شد، فیلم سینمایی «پینوکیو» را به سفارش شبکه نت‌فلیکس جلوی دوربین می‌برد.

دل‌تورو قرار است انیمیشن کلاسیک «پینوکیو» (عروسک چوبی که دوست دارد آدم واقعی شود) را به صورت نسخه فیلم سینمایی بسازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دل‌تورو علاوه بر کارگردانی، تهیه‌کنندگی و نویسندگی این فیلم را هم برعهده خواهد داشت.

داستان فیلم به دهه ۳۰ میلادی بازمی‌گردد و زمان ظهور فاشیسم ایتالیا و سیطره بنیتو موسیلینی بر این کشور.

ساخت «پینوکیو» از پاییز آغاز می‌شود. دل‌تورو قبلا «ستون فقرات شیطان» و «مارپیچ پن» را علیه حکومت توتالیتِر (تمامیّت‌طلب) خلق کرده البته داستان‌ها را در مورد اسپانیای دوران فرانکو ساخته است.

«دل‌تورو» در مورد ساخت این فیلم گفت: شکل هنر، زندگی من را تحت تاثیر قرار نداده است و کارم بیشتر تحت تاثیر یک انیمیشن و یک شخصیت در تاریخ، ارتباط عمیق فردی ایجاد کرده و آنهم «پینوکیو» بوده است. در داستان ما، پینوکیو یک روح معصوم و بی‌گناه است، با پدری کم‌حواس که در دنیایی که نمی‌تواند آن را درک کند، گم شده است. 

دل‌تورو در ادامه افزود: پینوکیو در سفری فوق‌العاده که او را با درکی عمیق از پدر و دنیای واقعی، به آگاهی می‌رسد. خواستم این فیلم سینمایی را بر اساس هرآنچه که به خاطر می‌آورم بسازم.

دل‌تورو پیشتر در پروژه سریال تلویزیونی «شکارچیان هیولا» که برنده جایزه «اِمی» شد با «نت‌فلیکس» همکاری داشته است. سری بعدی همین سریال با عنوان «۳ پایین» قرار است در ماه دسامبر ۲۰۱۹ و پس از «جادوگران» پخش شود.

او همچنین یک سریال با عنوان «گیِرمو دل‌تورو ۱۰ اثر بعد نیمه‌شبی تقدیم می‌کند» برای نت‌فلیکس خلق کرده که به زودی پخش می‌شود.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، دولت فدرال استرالیا و دولت ایالت کویینزلند حدود یک میلیارد دلار استرالیایی (۶۰۰ میلیون دلار آمریکایی) در یک استارت آپ رایانش کوانتومی به نام PsiQuantum سرمایه گذاری کرده اند تا نخستین رایانه کوانتومی مفید و کاربردی جهان را بسازند.

رایانش کوانتومی تاکنون به طور کلی فعالیتی مخصوص بخش خصوصی بوده که شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل، آی بی ام، مایکروسافت میلیون ها دلار در توسعه آن سرمایه گذاری کرده اند. جرمی اوبراین و تری رودلف محققان استرالیایی PsiQuantum را تاسیس کرده اند.

هرچند شرکت های درگیر ساخت رایانه های کوانتومی معتقدند نسل جدید این فناوری می تواند به سرعت مشکلات را حل کند اما تلاش های اولیه آنها برای نشان دادن عملکرد آن کاملاً با مشکلات دنیای واقعی فاصله دارد.

کتی فولی محقق ارشد این پروژه در این باره می گوید: رایانه های کوانتومی به زودی می توانند به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شوند و شیوه حل مشکلات مانند یافتن مسیرهای حمل ونقل، سازماندهی بنادر یا کنترل لجستیک برای المپیک ۲۰۳۲ بریزبن را دگرگون کند.

PsiQuantum اعلام کرده نخستین رایانه کوانتومی خطاپذیر جهان را می سازد که بدون خطا و برخلاف رایانه های کوانتومی فعلی است. این امر سبب می شود رایانه های کوانتومی برای مقاصد تحقیقات دفاعی و صنعتی کارآمد باشد.

PsiQuantum به جای استفاده از ابررساناها برای ساخت رایانه های کوانتومی، از روش همجوشی محور استفاده می کند که در آن فوتون ها به عنوان کیوبیت عمل می کنند و مانند رایانه های امروزی، روی تراشه های نیمه رسانا پردازش می شوند.

قرار است نخستین رایانه کوانتومی در مقیاس کاربردی یک میلیون کیوبیت فیزیکی داشته باشد و با استفاده از یک خنک کننده برودتی عمل می کند.

یکی از بنیانگذاران این استارت آپ اعلام کرد محققان کویینزلند از ۲۵ سال قبل روی درک فرایندهای فیزیکی رایانش کوانتومی تمرکز کرده اند. اما در دهه قبل این مشکلات قابل حل شدند.

کد خبر 6094041 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • سریال قطب شمال اقتباسی از رمان کنت مونت کریستو یا نسخه ایرانی یک سریال ترکی؟
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • سوسکچه‌ بلوط ؛ پینوکیو دنیای حشرات! (عکس)
  • تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید