Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-03-28@14:55:23 GMT

افزایش تمایل هندی ها برای پیوستن به داعش

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۰۹۰۳۸

افزایش تمایل هندی ها برای پیوستن به داعش

 براساس پژوهش مرکز امنیت پاکستان، گرایش پیوستن مردم شهر کرالا هند در چند سال اخیر به گروه تروریستی داعش با رشد چشمگیری همراه بوده است.

به گزارش صدای ایران به نقل از ایرنا از وان ایندیا، گروهی وابسته به داعش تحت عنوان 'ولایت هند' اخیرا فعالیت های چشمگیری در منطقه جنوب آسیا به ویژه در کشور هند داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه تروریستی توانسته در عرض کمتر از چند هفته تعداد زیادی از جوانان کشورهای هند، بنگلادش و پاکستان را به خود جذب کند. 
به گفته آژانس های اطلاعاتی، گروه تروریستی ولایت هند در کنار جذب تعدادی از جوانان افراطی هند، برخی از نیروهای خود را از کشورهای سوریه و عراق به افغانستان اعزام می کند. از آنجا که داعش در کشورهای عراق و سوریه با شکست بزرگی روبرو شده است، این گروه تروریستی درصدد انتقال نیروهای خود به کشورهای افغانستان، هند، پاکستان و بنگلادش است. 
به گزارش وان ایندیا، براساس مطالعات عبدالله خان مدیر موسسه پژوهش های امنیتی پاکستان، داعش برای اولین با در سال 2016 در کشور هند ادعای حضور کرد و تشکیل گروه ولایت هند در ادامه حضور و گسترش داعش در منطقه جنوب آسیا بویژه در کشورهای هند و پاکستان است. 
طبق مطالعات عبدالله خان، مردم مسلمان شهر کرالا هند تمایل بسیاری برای پیوستن به گروه تروریستی داعش در منطقه دارند و تنها در سه سال گذشته تعداد 54 تن از شهروندان این شهر به داعش ملحق شده اند. 
وزیر کشور هند با بیان اینکه جامعه مسلمانان هند مخالف تروریست های داعش هستند اعلام کرد داعش خطری برای این کشور محسوب نمی شود و بیش از هزار تن از روحانیون مسلمان در هند فتوایی اقدامات داعش را علیه مبانی و اصول اسلام دانستند، اما بی گمان حضور داعش در هند با توجه به همسایگی با کشور پاکستان و بنگلادش و همچنین حضور 160 تا 200 میلیون مسلمان هندی در این کشور موجب شده دهلی نو نسبت به گسترش داعش در سراسر منطقه با تهدید امنیتی جدی روبرو باشد.
با توجه به گزارش سازمان های امنیتی هند، تاکنون حدود صد شهروند هندی به گروه تروریستی داعش پیوسته اند. از این تعداد 45 نفر متعلق به ایالت های ماهاراشترا، کرالا و کارناتاکا بوده اند که با فرار از هند به گروه داعش در عراق، سوریه و افغانستان پیوسته اند.
در ماه ژانویه سال گذشته سازمان تحقیقات ملی هند توانست در یک عملیات گسترده در هند، 25 نفر را به اتهام ارتباط با گروه تروریستی داعش دستگیر کند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: داعش هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۹۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیویورک تایمز: داعش بر یارگیری از تاجیک ها متمرکز شده است/ داعش برخلاف ادعاها نابود نشده است

به گزارش جماران، نیویورک تایمز در گزارشی درباره حمله تروریستی اخیر در حومه مسکو، پایتخت روسیه که گفته می شود داعش خراسان مسئولیت آن را برعهده داشته و به کشته شدن بیش از 100 شهروند روسی منتهی شد، نوشت:

گروه تروریستی داعش که خود را دولت اسلامی می خواند امروز  سایه ای از چیزی است که اندکی کمتر از یک دهه پیش بود، زمانی که هواداران افراطی آن از جنگ داخلی سوریه برای ساختن دولت خود در وسط عراق و سوریه سوء استفاده کردند. داعش اگرچه ممکن است "خلافت" فرضی خود را از دست داده باشد، شاخه های آن در سراسر جهان گسترش یافته اند. جناحی که گمان می‌رود پشت حمله مسکو باشد، دولت اسلامی خراسان یا داعش خراسان  مستقر در پاکستان و افغانستان است. داعش خراسان مدتها است که از مهاجران و شبه نظامیان کشورهای آسیای مرکزی یارگیری کرده و آنها را برای حمله در خاک روسیه آموزش داده است. روسیه به دلیل فعالیت های خشن علیه نیروهای شبه نظامی در چچن و البته حمایت از بشار اسد در سوریه مورد انتقاد این گروه های تندرو قرار دارد.

برخی از کارشناسان معتقدند که داعش خراسان اکنون مسئولیت گرفتن انتقام را برعهده گرفته است. در سپتامبر 2022، داعش خراسان مسئولیت یک حمله در خارج از سفارت روسیه در کابل را بر عهده گرفت که در آن دو کارمند و سه نفر دیگر کشته شدند. سال گذشته، داعش خراسان یک  شبکه تبلیغاتی به زبان تاجیکی راه‌اندازی کرد و تلاش‌ها را برای عضوگیری در کشورهای  آسیای مرکزی که این گروه آن‌ها را دست نشاندگان مسکو معرفی می‌کند، افزایش داد.  کانال‌های تلگرامی متعدد به زبان‌های تاجیک، ازبکستان و روسی، تبلیغات داعش را مخابره می‌کنند و از شبه‌نظامیان تاجیک که در حملات در افغانستان، ایران، تاجیکستان و ازبکستان شرکت کرده‌اند، تعریف و تمجید می کنند.

علاوه بر این، گروه های مرتبط با داعش مسئولیت بیش از 1100 حمله را بر عهده گرفته اند که تنها در 12 ماه گذشته نزدیک به 5000 نفر را در سراسر جهان کشته یا زخمی کرده اند. حمله این حملات در حقیقت به ما گسترش و تهدید مستمر این گروه تروریستی را یادآوری می کند که دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا ادعا کرد در سال 2019 ادعا کرد به طور کامل شکست خورده است.

کبیر تانجا از بنیاد تحقیقات آبزرور، یک اندیشکده برجسته هندی، در این باره می گوید که داعش «در سایر نقاط جهان به رشد خود ادامه داده است، مناطقی که شاید بیشتر مردم به آن اهمیت زیادی نمی‌دهند». او افزود که ممکن است امروز تهدید داعش کمتر یا کم رمق تر به نظر برسد  اما شاخه های این گروه در افغانستان، ساحل آفریقا، موزامبیک، و حتی در سوریه به فعالیت های خود ادامه داده و  حتی در بخش هایی از جهان بر عمق این فعالیت افزوده اند.

در روسیه وضع برای مهاجران آمده از کشورهای آسیای مرکزی در چندماه اخیر بسیار تیره و تار بوده است.  بسیاری از مهاجران آسیای مرکزی ماه هاست که با ارعاب پلیس و خطر تحت فشار قرار گرفتن از سوی دولت مرکزی برای پیوستن به جنگ در اوکراین مواجه بوده اند. موقعیت آنها پس از حمله تروریستی بیش از پیش متزلزل شده است.

یک مهاجر تاجیک در مسکو  به وب سایت خبری اوراسیا نت گفت: «در طول سال گذشته، وضعیت در روسیه دشوار بوده است.حمله های مداوم پلیس به مهاجران ادامه دارد.  با شما طوری رفتار می‌کنند که انگار یک جنایتکار هستید. اکنون راه رفتن در خیابان غیرممکن است، همه مراقب شما هستند و از شما دوری می کنند. برخی با شما مانند یک سگ رفتار می کنند.

مقامات کرملین قول داده اند که مجازات های گسترده ای را علیه عاملان این حمله تروریستی اعمال کنند. دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهور سابق، که اکنون معاون رئیس شورای امنیت روسیه است، در این باره گفته است: « مظنونان بازداشت شده احتمالا اعدام خواهند شد. اما کشتن همه کسانی که درگیر این جنایت بودند، مهم تر است. چه کسی به آنها پول داد، چه کسی با آنها همدردی کرد، چه کسی به آنها کمک کرد. همه را باید مجازات کرد.»

دیگر خبرها

  • طالبان: برخی افراد داعش را تبلیغ می‌‌کنند
  • بازیکن رئال مادرید و اتهام ارتباط با داعش
  • نروژ: داعش توانایی خود را در افغانستان از دست داده است
  • نیویورک تایمز: تمرکز داعش بر یارگیری از تاجیک ها
  • آمریکا: مبارزه با گروه‌های تروریستی به نفع حکومت طالبان است
  • نیویورک تایمز: داعش بر یارگیری از تاجیک ها متمرکز شده است/ داعش برخلاف ادعاها نابود نشده است
  • دستگیری ۱۴۷ نفر در ترکیه به ظن همکاری با داعش
  • روسیه: اوکراین در حمله خونین به کنسرت مسکو نقش داشته است
  • ولادیمیر پوتین: اوکراین هم‌دست تروریست‌هاست | ما می‌خواهیم بدانیم که دستور را چه کسی داده است
  • پژواک حمله تروریستی مسکو در پاریس