Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر سه شنبه معاون عمرانی استانداری گیلان با حضور در شهرستان شفت از مناطق سیل زده بازدید و در نشستی با مسئولان این شهرستان راهکارهای حل مشکلات موجود را بررسی کرد.

معاون عمرانی استانداری گیلان در این جلسه با اشاره به شرایط استان گیلان و وقوع حوادث طبیعی، اظهارکرد: باید تلاش کنیم تا با ارائه راهکارهای مناسب از میزان آسیب و خسارت ناشی از این حوادث کاسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اوسط اکبری مقدم با بیان اینکه سیل دو هفته گذشته در گیلان خسارت زیادی به زیرساخت‌ها و ابنیه این استان وارد کرده است، افزود: براساس برآوردهای انجام شده از سوی کارشناسان مربوطه بیشترین خسارت در حوزه راه ارتباطی به شهرستان رودسر، فومن، شفت و تالش وارده شده است.

اکبری مقدم گفت: در حوزه ابنیه نیز بیشترین خسارت به شهرستان املش وارد شده است.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای جبران خسارت‌های وارده در کوتاه‌ترین زمان، بیان کرد: اعتبارت بازسازی براساس اولویت‌ها تعیین شده توزیع و پرداخت می شود.

عملکرد نامطلوب آب منطقه‌ای گیلان در شهرستان شفت

در ادامه این نشست فرماندار شفت اظهارکرد: طغیان رودخانه‌ها و جاری شدن سیلاب در شهرستان شفت بیش از ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خسارت وارد کرد.

محمدرضا محسنی با بیان اینکه بیشترین خسارت در شهرستان شفت به حوزه آب منطقه‌ای بوده است، افزود: ساماندهی رودخانه‌ها راهکاری مناسب برای کاهش میزان خسارت است که متاسفانه با گذشت دو هفته از سیل هنوز هیچ اقدام اساسی از سوی آب منطقه‌ای گیلان در شهرستان شفت ندیده ایم.

محسنی ادامه داد: در سیل دو هفته گذشته تمامی سردهنه های اصلی رودخانه‌ها تخریب شده که نیازمند ترمیم و بازسازی قبل از آغاز فصل کشاورزی است.

کد خبر 4439637

منبع: مهر

کلیدواژه: سیل شفت اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی بوشهر مرز مهران گرگان مشهد کرمانشاه یاسوج شهرکرد شیراز سنندج خطبه های نماز جمعه خرم آباد مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۹۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، منصور الوند فر افزود: هزارو ۱۰۰ کیلومتر راه عشایری در شهرستان گچساران وجود دارد که ۹۰ درصد آن معادل۹۹۰ کیلومتر در بارندگی های سیا آسای روز گذشته دچار خسارات شده و نیاز به بازگشایی دارند. رئیس اداره امور عشایر گچساران ادامه داد: این راه‌ها در مناطق دریلا، باباکلان، آبگندی، چهار تنگ، هلیگان، کوه گود گل، خشاب، کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی واقع شده بودند. الوند فر بیان کرد: بر اثر بارندگی سیل آسای روز گذشته ۷۰ درصد از ابنیه های پل ها و فنی مناطق عشایری و خطوط لوله انتقال آب در مناطق عشایری این شهرستان دچار خسارت شدند. وی گفت: ترمیم و باز گشایی یکهزارو ۱۰۰ کیلومتر جاده خاکی عشایری این شهرستان که در بارندگی های بهاره مسدود شده بود امسال انجام، که متاسفانه بر اثر بارندگی شب گذشته قسمتی از آنها دچار خسارت شد. رئیس اداره امور عشایر گچساران با اشاره به اینکه برای بازگشایی این میزان راه عشایری بیش از ۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است افزود: انتظار می رود بنیاد مسکن و شرکت نفت برای بازگشایی جاده های عشایری همکاری لازم را با این اداره داشته باشند. الوند اضافه کرد: ۲ هزار خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر در مناطق عشایری این شهرستان از جمله دریلا، باباکلان، هلیگان کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی سکونت دارند. وی ادامه داد: این در حالی است که از این تعداد جمعیت عشایری ۹۰ درصد آنها تاکنون به مناطق قشلاقی کوچ کردند و تنها ۱۰ درصد قشر مولد در شهرستان ساکن هستند. تخریب چادرهای عشایر گچساران بر اثر بارندگی/ راه دسترسی برای امداد رسانی به عشایر به سختی انجام می شود وی با بیان اینکه راه دسترسی به عشایر گچساران برای امداد رسانی به سختی انجام می شود گفت: بر اثر بارش های سیل آسای روز گذشته چادرهای عشایری مستقردر شهرستان گچساران خسارت دیدند. الوند فر ابراز کرد: بارش شدید باران شب گذشته باعث آبگرفتگی چادرهای عشایری در مناطق و تلف شدن تعدادی از دام های آن ها شده است. مناطق قشلاقی شهرستان گچساران سالانه محل استقرار و سکونت حدود دو هزار خانوار عشایر کوچرو از مناطق سردسیری استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان است. عشایر گچساران ۴۰۰ هزار راس دام را پرورش می دهند. عشایر این شهرستان شامل طوایف بویراحمد علیا و سفلی، ترک های قشقایی و دره شوری در مناطقی مانند دریلا، آبگندی و کلاغ نشین سکونت دارند. این قشر مولد سالانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز ، ۶ هزار و ۴۸۰ تن انواع فرآورده‌های لبنی، ۱۵۰ تن پشم و ۲۵ تن گوشت سفید تولید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • رئیس جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • رئیس‌جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • رییس‌جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ