Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر داوود ثمری مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به انتخاب اول داوطلبان تا سال 1404 گفت: تعیین استراتژی مشخص در سال 1404 برای دانشگاه آزاد توسط ریاست جدید دانشگاه نشان از توجه و برنامه ریزی صحیح ایشان در آینده دانشگاه است که این امر مورد توجه بسیاری از دانشجویان مطرح کشور قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از راه‌های تبدیل دانشگاه آزاد به انتخاب اول داوطلبان ورود به دانشگاه، ایجاد جذابیت در رشته‌های این دانشگاه، بازار کار و کار آفرینی است که برنامه‌‌های علمی در دانشگاه آزاد سبب تغییر در حوزه آموزش خواهد شد و رسیدن به این هدف نیازمند تغییر در حوزه آموزش و یادگیری، پژوهش و فناوری است که با برنامه ریزی‌های انجام شده در حوزه آموزش و یادگیری دانشگاه باید به دانشگاه کار آفرین برسیم.

مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد: دانشگاه کار آفرین باید رشته‌ها‌‌ی تحصیلی را متناسب با نیازهای بازار کار و حل مسائل منطقه‌‌ای ایجاد کند. در حال حاضر بسیاری از رشته‌‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود کار آفرینی ندارد؛ بنابراین به وجود آوردن رشته‌های میان رشته‌ای اثرات مهمی در ایجاد کارآفرینی خواهد داشت که عاملی تاثیر‌گذار در انتخاب یک دانشگاه برای داوطلبان ورود به دانشگاه است.

ثمری تاکید کرد: در حوزه پژوهش و فناروری اگر پژوهش نافع نداشته باشیم و در این نظام به نوآوری‌های اجتماعی توجه نشود عملا کاری انجام نخواهد شد. اگر قرار است استارتاپی برگزار شود باید مشکلی از کشور را حل کند و پژوهش‌های ما باید تقاضا محور بوده تا براساس آن به سمت تولید فناوری که دیگر نیازی به بازار یابی محصولات هم نباشد حرکت کنیم.

وی متذکر شد: برای توسعه هر چه بهتر دانشگاه آزاد باید تحقیق و پژوهش را فقط مختص اعضای هیات علمی ندانیم و اگر قرار است اتفاقی در حل مسائل دانشگاه آزاد بیفتد باید برای توانمندی و پتانسیل دانشجویان ارشد و دکتری برنامه ریزی داشته باشیم و پژوهش‌ها و پایان نامه های این دانشجویان، نظام‌مند و متناسب با حل مسئله در دانشگاه باشد و دانشجویانی تربیت کنیم که حس پژوهشگری و خلاقیت را در آنها پرورش داده و نسبت به توانمند کردن آنها قدم برداریم.

مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر درصددیم تا با راهاندازی سراهای نوآوری و ایجاد مدرسه خلاقیت و شناسایی دانشجویان خلاق، ایجاد مرکز کسب و کار برای دانشجویان جهت ورود به بازار کار همچنین توسعه صنعتی که چگونه نتایج یافته‌های خود را بر مبنای آن به روز کنیم تا در نهایت بازاریابی داشته و به یک مدل خوبی برسیم.

وی یاد آورشد: سرای نوآوری شامل مراکز رشد و باشگاه پژوهشگران جوان و جذب نخبگان خواهد بود که متأثر از دانش بومی ما در نظام کسب و کار است و اگر روش کسب و کارهای پایدار را به دانشجویان خود آموزش دهیم منجر به انتخاب اول داوطلبان خواهد شد و دانشگاهی شکل می گیرد که خروجی‌اش نافع و موثر برای فرد و جامعه خواهد بود.

ثمری در پایان خاطر نشان کرد: بعضی از واحدهای دانشگاه آزاد تا به امروز به لحاظ کیفی در مقایسه با دانشگاه‌های دولتی در شرایطی عمل کرده‌اند که بسیاری از داوطلبان ورود به دانشگاه ترجیح می دهند که به دانشگاه آزاد بیایند و خیلی از فارغ التحصیلان این دانشگاه در حال حاضر در دانشگاه‌های مطرح دنیا مشغول به تحصیل هستند. با ادامه این روند روبه رشد، دانشگاه آزاد اسلامی در آینده‌ای نه چندان دور تبدیل به انتخاب اول داوطلبان خواهد شد.

انتهای پیام/

188 / 167 مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی داود ثمری سراهای نوآوری خلاقیت و کارآفرینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خلاقیت و کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود