Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@12:28:02 GMT

تک‌شاخ‌های فناوری در آینده

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۱۳۸۰۴

Amplitude

سرمایه جذب شده: ۵۷ میلیون دلار

درآمد تخمینی برای ۲۰۱۸: ۴۵میلیون دلار

بنیانگذاران این استارت‌آپ جزو بهترین‌ مدیران زیر ۳۰ سال فوربس هم هستند. آنها این استارت‌آپ را در سال ۲۰۱۲ در سانفرانسیسکو تاسیس کردند. هدف Amplitude کمک به شرکت‌ها برای ساختن بهتر محصولات از طریق آمارهای پیشرفته است.

Anduril Industries

سرمایه جذب شده: ۵/ ۵۸ میلیون دلار

درآمد تخمینی سال ۲۰۱۸: چهار میلیون دلار

یکی از بنیانگذاران این استارت‌آپ Palmer Luckey مردی است که پشت تولید عینک واقعیت مجازی Oculus Rift بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت در حوزه دفاعی فعالیت می‌کند و محصول آن شامل هزاران سنسور است که از سیستم یادگیری ماشینی برای میدان نبرد استفاده می‌کند. محصول این شرکت در واقع یک دیوار مجازی ایجاد می‌کند که هر جنبنده‌ای اعم از حیوان یا انسان از آن بگذرد، توسط این سیستم تشخیص داده می‌شود. پالمر لاکی می‌گوید: وقتی شما پلت‌فرمی شبیه این را می‌سازید، می‌توانید انبوهی از محصولات دیگر را روی آن ایجاد کنید.

Auth۰

سرمایه جذب شده: ۱۱۰ میلیون دلار

درآمد تخمینی برای سال ۲۰۱۸: ۵۰ میلیون دلار

Auth۰ ایجاد یک سیستم ورود (کاربران) برای یک سایت، کار پیچیده و وقت‌گیر اما بسیار لازم است. استارت‌آپ نرم‌افزاری برای ساده کردن ایجاد سیستم ورود سایت‌ها و دامنه‌های اختصاصی ارائه می‌دهد. این شرکت این‌کار را با امکانات دیگری ترکیب می‌کند. این شرکت کار خود را از ۲۰۱۳ آغاز کرد و رشد آن بسیار سریع بوده است. تنها در سال ۲۰۱۷ درآمد این شرکت دوبرابر و تعداد کارمندان آن ۱۴۰ نفر افزایش یافته است. این استارت‌آپ هم اکنون پنج دفتر در نقاط مختلف جهان دارد و برخی از مشهورترین مشتریان آن عبارتند از News Corp، مزدا و HarperCollins.

Away

سرمایه جذب شده: ۸۱ میلیون دلار

درآمد تخمینی سال ۲۰۱۸: ۱۵۰ میلیون دلار

Steph Korey و Jen Rubio هر دو جزو بهترین مدیران زیر ۳۰ سال منتخب فوربس هستند. آنها این شرکت را در سال۲۰۱۵ ایجاد کردند، پس از آنکه چمدان یکی از آنها طی یک سفر شکست و دیگر نتوانست آن را جایگزین کند. آنها حالا تولید‌کننده چمدان و کیف سفر هستند با قابلیت‌های ویژه مثل باتری برای شارژ موبایل. قیمت چمدان‌های آنها از بهترین برندهای این عرصه مانند Tumi و Rimowa به مراتب پایین‌تر است و مثلا یکی از متداول‌ترین آنها ۲۲۵ دلار قیمت دارد. این استارت‌آپ نیویورکی مرتبا درآمدش را در این سه سال افزایش داده و اخیرا در همین شهر یک فروشگاه باز کرده است.

Braze

سرمایه جذب شده: ۱۷۰میلیون دلار

درآمد تخمینی برای سال ۲۰۱۸: ۵۰ میلیون دلار

وقتی یک نفر از یک پیتزافروشی مشهور مثل Domino سفارش پیتزا می‌دهد در پشت صحنه به‌کار می‌افتد و از طریق موبایل به مشتری اطلاع می‌دهد که وضعیت سفارشش در چه حالت قرار دارد. دلیل این کار این است که Domino از پلت‌فرم مبتنی بر وب Braze استفاده می‌کند که به برندها کمک می‌کند پیام‌های شخصی‌سازی شده و یا پیام‌های مارکتینگی به مشتریان عرضه کنند. دومینو تنها مشتری این استارت‌آپ نیست بلکه شرکت‌های مشهوری چون لیفت (Lyft، (Yelp و Deliveroo از Braze استفاده می‌کنند.

Cloud۹

سرمایه جذب شده: ۷۳ میلیون دلار

درآمد تخمینی برای سال ۲۰۱۸: ۲۲ میلیون دلار

زمانی که Jack Etienne یک فرزند تازه متولد شده داشت همسرش Paullie به او پیشنهاد کرد که از کارش به‌عنوان مدیر فروش یک شرکت در سانفرانسیسکو استعفا کند و یک استارت‌آپ در صنعت بازی‌های کامپیوتری ایجاد کند. آن دو این ریسک را پذیرفتند و اکنون صاحب Cloud۹ هستند که یکی از بهترین سازمان‌ها در زمینه بازی‌های رایانه‌ای است که حالا اسپانسری برندهایی چون ردبول و اچ بی را هم پشت خود دارد.

Couchbase

سرمایه جذب شده: ۱۵۵ میلیون دلار

درآمد تخمینی برای سال ۲۰۱۸: ۷۰ میلیون دلار

استارت‌آپ Couchbase در واقع یک پلتفرم نرم‌افزاری سازمانی است که به کاربران اجازه می‌دهد اپلیکیشن‌های خود را با دیتابیس «NoSQL» بسازند. NoSQL در واقع گذر از مسیرهای سنتی سازماندهی دیتا است که به برنامه‌نویسان اجازه می‌دهد کاربران را به سرعت اضافه کرده و UI ریسپانسیو سایت را به‌راحتی تغییر دهند. پلتفرم آنها حالا مشتریانی از دیزنی تا Wells Fargo (بانک آمریکایی) دارد.

Coursera

سرمایه جذب شده: ۲۱۰ میلیون دلار

درآمد تخمینی سال ۲۰۱۸: ۱۴۰ میلیون دلار

استارت‌آپ Coursera در سال ۲۰۱۲ توسط دو پروفسور علوم کامپیوتر تاسیس شد. ایده آنها این بود که بهترین دوره‌های آموزشی از بزرگ‌ترین پروفسورهای جهان را به‌صورت آنلاین و رایگان به کاربران عرضه کنند. امروزه Coursera از سه راه درآمد ایجاد می‌کند. نخست از طریق دادن مدرک تکمیل دوره به کسانی که آن را گذرانده باشند. همچنین از طریق برگزاری دوره‌هایآموزش مجازی برای دانشگاه‌ها یا شرکت‌ها. امروزه Coursera با ۱۵۰ دانشگاه بین‌المللی شراکت دارد و ۱۴۰۰ مشتری سازمانی و ۳۶ میلیون کاربر ثبت‌شده را هم در خود جای داده است.

Flywire

سرمایه جذب شده: ۱۴۳ میلیون دلار

درآمد تخمینی برای سال ۲۰۱۸: ۷۵ میلیون دلار

این استارت‌آپ فین‌تک در بوستون قرار دارد و به دانشگاه‌‌ها، بیمارستان‌ها و کسب و کارها کمک می‌کند که پرداخت‌های خارجی دانشجویان، بیماران و... خود را بر اساس همان ارز مبدا انجام دهند. در حال‌حاضر اگر یک دانشجوی چینی بخواهد ۵۰ هزار دلار به یک دانشگاه بپردازد، به‌طور طبیعی باید پول خود را به دلار تبدیل کند که نرخ تبدیل آن ۳ تا ۴ درصد به ضرر دانشجو تمام می‌شود و ۱۰ روز کاری هم زمان می‌برد. از طریق Flywire اما همین دانشجو می‌تواند ارز خود را از طریق اپلیکیشن‌های پرداخت مشهور چین مثل Alipay و WeChat انجام دهد.خود Flywire این‌کار را با یک تا ۲ درصد هزینه و طی دو روز انجام می‌دهد. به گفته مدیرعامل این شرکت درآمد Flywire طی یک سال ۵۰ درصد افزایش یافته است.

Mapbox

سرمایه جذب شده: ۲۲۸ میلیون دلار

درآمد تخمینی سال ۲۰۱۸: ۱۰۰ میلیون دلار

استارت‌آپ Mapbox نوعی رقیب گوگل با ساختاری ساده‌تر است. نقشه این شرکت هم‌اکنون در اسکلت اپلیکیشن اسنپ‌چت، Weather Channel، Tinder و فیس‌بوک قرار گرفته است. مپ‌باکس با مدل رایگان عرضه شد، به همین دلیل برنامه‌نویسان قادر به تجربه تکنولوژیک با آن هستند و در صورتی که علاقه‌مند باشند به مپ‌باکس هزینه می‌پردازند. این شرکت هم اکنون با تسلا و بسیاری از شرکت‌های دیگر هم قرارداد بسته است.

Markforged

سرمایه جذب شده: ۵۷ میلیون دلار

درآمد تخمینی برای سال ۲۰۱۸: ۷۰ میلیون دلار

استارت‌آپ Markforged سازنده پرینترهای سه‌بعدی است اما در بازار که بسیاری از پرینترهای سه‌بعدی با پلاستیک کار می‌کنند این شرکت روی ساخت پرینترهای سه بعدی که از کربن و فلز استفاده می‌کنند، تمرکز کرده است. همین موضوع بازارهای بزرگی را پیش‌روی این شرکت گشوده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۳۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی

تین نیوز خلیل معمارزاده :

فین تک یعنی به کارگیری همزمان فناوری های کامپیوتری ICT و مدل های ریاضیات اقتصاد مهندسی در فرآیندهای مالی. 

حال نقطه تلاقی فین تک و شرکت های هواپیمایی ، نظام پرداخت Payment مسافرین و آژانس های آنلاین فروش OTAs در سامانه حسابداری درآمد(Revenue Accounting System-RAS) است. این سامانه RAS می بایست با سامانه های CRS و DCS شرکت های هواپیمایی یکپارچه باشد که تمام این سه سامانه CRS/DCS و RAS اجزاء اصلی و به هم پیوسته سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی را تشکیل می دهند. 

هدف از به کارگیری فین تک در روش های پرداخت سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی ضمن ارائه گزینه های متنوع پرداخت به مسافرین و آژانس های مسافرتی آنلاین OTAs و بهبود تجربه آنها ، "افزایش درآمد از طریق پرداخت" است که با استفاده از مدل های اقتصاد مهندسی و در نظر گرفتن ارزش زمانی پول ، تورم و بهره طراحی می شوند.

فضای بکر کسب و کار شرکت های هواپیمایی ایران در تحول و نوآوری انواع روش های پرداخت معمولا دست گرفته می شوند زیرا به روند نرخ بالای تورم اقتصاد ایران حداقل طی ۵ سال آینده و اهمیت بسیار بالای ارزش زمانی پول ، گردش وجوه نقد Cash Flow و قدرت نقدینگی Liquidity و همچنین شاخص های هزینه ای بالای پرداخت از طریق کارت های بانکی ، هزینه ها به ازای هر تراکنش و نرخ رزروهای ناموفق به موفق توجهی نمی شوند که شواهد این خلا درک شده را در واگذاری و برون سپاری مدیریت و عقلانیت بازرگانی شرکت های هواپیمایی ایران به چارترکنندگان و اخیراً به آژانس های آنلاین فروش OTA عمده بازار را به وضوح می بینیم.

دو راهکار عمده جهت افزایش درآمد شرکت های هواپیمایی ایران از دریچه روش های پرداخت فراروی آنها قرار دارد. 

یکی طرح های حق اشتراک Subscription طی همان کارت های اعتباری با برند خود که نمونه های آنها را این روزها حتی در فروشگاه های زنجیره ای بزرگ ایران شاهدیم که با پرداخت آبونمان ثابت می توانند بسیار سودآور باشند. این کارت ها می توانند امتیازات حاصل از خریدها و پاداش ها و همچنین کلیه خدمات مورد نیاز در زنجیره سفرهای هوایی (مانند هتل ها) را ارائه کنند ، هزینه تراکنش ها را جبران کرده و ابزاری قوی برای حفظ مشتری ایجاد کنند ، تمایز در خدمات ویژه را با فروش در کلاس های نرخی بالاتر و عایدی Yield بیشتر فراهم نمایند و نهایتاً درآمدهای اصلی ، متنوع و کمکی قابل توجهی را وصول و کسب نمایند. دقت کنیم که حاصل جمع سود در زنجیره تأمین سفرهای هوایی جبری نبوده و هم افزایی Synergy تشدیدی هم دارد یعنی جمع سود ۳۰ درصدی از فروش صندلی هواپیما و سود ۵ درصدی ناشی از کمیسیون و Mark-up فروش هتل بیش از جمع جبری ۳۵ درصدی خواهد بود.

دومین راهکار روش Buy-Now-Pay-Later اقساطی یا BNPL است که نیاز به طراحی های مهندسی هوشمندانه اقتصاد مهندسی دارد و هم اکنون نیز توسط سوپراپلیکیشن های ایرانی در قالب طرح های اعتباری جهت مشتریانشان به سرعت در حال رشد هستند.

در بررسی تجربه بین المللی این همگرایی بین صنعت سفر و فین تک از هر دو طرف بوده است. به نحوی که هم شرکت های بزرگ مالی و ارائه دهندگان فین تک و حتی بانک ها در حوزه نظام پرداخت سفر سرمایه گذاری کرده اند و هم برعکس. برخی از نمونه های قابل توجه همکاری بانک های Citi با Booking و Capital One با Hooper است که مورد Hooper بسیار جالب و چشمگیر است. Hooper در سال ۲۰۱۹ به طور قابل توجهی مجموعه محصولات و خدمات خود را در حوزه فین تک گسترش داد و منجر به آن شد که حدود ۴۰ درصد از کل سبد (پورتفولیو) درآمدی Hooper در سال ۲۰۲۲ از فین تک باشد! حال حتی JP Morgan هشیار شده و درحال سرمایه گذاری در یک پلتفرم ابتکاری سفر با خدمات کامل است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • کاپیتان لیورپول پشت جانشین کلوپ درآمد
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان+ اینفوگرافی