Web Analytics Made Easy - Statcounter

استادیوم ۱۰ هزار نفری در نزدیکی روستای حاجی خادمی یکی از پروژه‌های مصوب دولت دهم در شهرستان میناب است که این استادیوم ورزشی با گذشت بیش از ۹ سال همچنان متوقف مانده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ جای زخم کلنگ‌زنی‌های مسئولان در استان هرمزگان همچنان مردم را آزار می‌دهد تا پروژه‌های نیمه‌تمام از مطالبه‌ای اقتصادی به چالشی اجتماعی تبدیل شود و حکایت پروژه‌های نیمه‌تمام در هرمزگان موضوع تازه ای نیست، پروژه‌هایی که بخشی از آن‌ها ملی و تعدادی هم استانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از این پروژه‌ها نیمه تمام در هرمزگان، دولت‌های مختلف را تجربه کرده‌اند و از دولتی به دولت دیگر به ارث رسیده، برخی حاصل سفرهای استانی مسئولان ملی و رهاورد مصوبات دولت در استان‌ها هستند، تعدادی هم با کلنگ مسئولان استانی زخمی شده‌اند.

تعداد پروژه های نیمه تمام در استان هرمزگان هر چه که هست تعداد این پروژه‌ها آنقدر زیاد شده که تکمیل آنها از مطالبه اقتصادی تبدیل به چالش اجتماعی شده‌اند چون اعتماد مردم به وعده‌های مسئولان را تحت تاثیر قرار داده است.

پروژه‌های استانی نیمه‌تمام از قبیل ورزشگاه‌ها، مدارس، بیمارستان‌ها، راه‌ها و پروژه های فرهنگی و هنری و... که گاه برای یک استان بسیار حیاتی هستند نیز این روزها تعدادشان کم نیست که کمبود اعتبار، تغییر مدیریت و یا حتی واگذاری اجرای آن از بخش دولتی به بخش خصوصی اتمام آن را به تأخیر انداخته است.

در این میان عدم توجه جدی مسئولان استانی به مسائل فنی در طراحی پروژه‌ها گاه آن‌ها را در ادامه با مشکل مواجه کرده است تا جایی که دیگر آن پروژه توجیهی برای تکمیل ندارد.

شهرستان میناب همواره در قهرمان‌پروری و افتخارآفرینی برای ورزش استان نقشی غیرقابل انکار داشته و بر همین اساس وضعیت زیرساختی ورزشی میناب باید پاسخگوی استعدادهای نابی باشد که در این شهرستان وجود دارند.

در حال حاضر چندین پروژه ورزشی نیمه تمام در شهرستان میناب وجود دارد که وعده‌های امروز و فردای متولیان نتوانسته کمکی به تسهیل در روند اجرایی این پروژه‌ها کند.

استادیوم 10 هزار نفری میناب 9 ساله شد

برخی از این پروژه‌های ورزشی شهرستان میناب در حد اسم باقی مانده‌اند و کلنگی که سال‌ها پیش بر زمین زده شد همچنان در زمین گیر کرده است، برخی دیگر هم که نیمه‌کاره مانده و شاید زمان اتمام و تحویل عمر مفید آنها به سر برسد.

پروژه‌های ورزشی شهرستان میناب که نیاز مالی و اعتباری بالایی برای تکمیل یا بهره‌براری از آنها نیاز است و گزینه بخش خصوصی شاید برای این شرایط اولویت بهتری باشد تا اینکه برای اختصاص و دریافت اعتبارات مورد نیاز دست روی دست گذاشت.

یکی از پروژه های نیمه تمام شهرستان میناب استادیوم 10 هزار نفری در نزدیکی روستای حاجی خادمی یکی از پروژه‌های مصوب دولت دهم در شهرستان میناب است که این استادیوم  ورزشی با گذشت بیش از 9 سال همچنان متوقف مانده است.

پروژه ورزشی شهرستان میناب یکی از طرح‌های ملی در شهرستان میناب به شمار می رود که کلنگ آن در سال 88 در زمینی به مساحت۱۰هکتار  به زمین زده شد و در اختیار شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی کشور قرار گرفت.

پیمانکار این استادیوم 10هزارنفری بعد از مطالعه و تحقیق جهت ساخت این پروژه ورزشی آغاز به کار و بعد از عملیات خاکبرداری روی زمین تجهیزات اولیه را برای انجام کار در آنجا مستقر کرد اما در ادامه پیمانکار از ادامه ساخت استادیوم به دلایل نامشخصی این پروژه ملی متوقف شد.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان در سال گذشته در نشستی عنوان کرد: برای تکمیل ورزشگاه 10 هزار نفری میناب سه میلیارد تومان مصوب شده است.اما هنوز این اعتبار تخصیص پیدا نکرده تا چشم انتظاری 9 ساله جوانان این شهرستان پایان یابد.

مرحله نخست ورزشگاه ۱۰ هزار نفری میناب دهه فجر ۹۸ به بهره برداری می‌رسد

حسن کریمی، مدیر کل شرکت توسعه ونگهداری اماکن ورزشی، وزارت ورزش وجوانان در بازدید از ورزشگاه ۱۰ هزار نفری میناب، اظهار کرد: مرحله نخست ورزشگاه ۱۰ هزار نفری میناب دهه فجر سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

مدیر کل شرکت توسعه ونگهداری اماکن ورزشی، وزارت ورزش وجوانان افزود: برای ساخت این ورزشگاه ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.   کریمی گفت: در گام نخست این ورزشگاه ۸ هزار متر مربع چمن مصنوعی، سیستم روشنایی کامل، پیست استاندارد دوومیدانی، رختکن وسرویس بهداشتی و جانمایی برای ۲ هزار صندلی به بهره برداری می‌رسد.   وی افزود: اعتبار لازم برای تکمیل این ورزشگاه 10 هزار نفری شهرستان میناب در مراحل بعدی جذب می‌شود.   کریمی به علت توقف این پروژه اشاره کرد و  گفت: عملیات ساخت ورزشگاه 10 هزار نفری میناب از سال ۹۱ شروع شد که به علت مشکلات مالی متوقف شد.    انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۵۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۹ ساله تمام شد/ پرواز حجاج استان سمنان در آسمان سرزمین وحی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - محمد حسن مقدم نیا: ترمینال شاهرود وعده گاه سفری است که آخرین بار نامش ۹ سال قبل برده شده بود. جمعیت از همه جا خود را به این نقطه رسانده است. غروب آفتاب ساعتی قبل گذشته و باد سردی نیز در ترمینال می‌وزد.

دو اتوبوس سفید و نارنجی مقابل جایگاه قرار دارند روی تابلوی یکی از آنها نوشته شده «کاروان واحدی اتوبوس شماره یک». سیل جمعیت دور اتوبوس حلقه زده است. در ساختمان ترمینال حتی جا برای سوزن انداختن نیست. هیاهویی برپا است.

حجاج عمره مفرده

گروه گروه خانواده‌های شاهرودی آمده‌اند تا حجاج عمره مفرده خود را بدرقه کنند فردی در بلندگویی دستی چاووشی می‌خواند و مردم با صلوات جواب می‌دهند. مدیرکل حج و زیارت استان سمنان، معاون وی و جمعی از مسئولان در مقابل در ایستاده و شاخه‌های گل رز قرمزی را در دست دارند و به هر حاجی یک شاخه گل می‌دهند.

فردی هم سینی پر از شکلات را در دست دارد تا کام مردم در این زمان شیرین شود. حجت الاسلام حمید عبداللهیان امام جمعه موقت شاهرود چند کلامی برای مردم صحبت می‌کند. او ضمن ابراز خرسندی از برقراری دوباره این سفر معنوی، به ثواب زیارت خانه خدا اشاره کرده و چند نکته‌ای از قدر دانستن این سفر ارزشمند می‌گوید.

عبداللهیان خطاب به حجاج ضمن بیان اینکه سفر معنوی زیارت خانه خدا، فرصتی بی‌بدیل برای صیقل دادن روح و جان خسته آدمی است، می‌افزاید: زیارت خانه خدا انسان را سبک می‌کند و به روح آدمی جلا می‌بخشد، انسان را برای روزها در موجی از معنویت فرو می‌برد و انسان تجربه‌ای عجیب کسب خواهد کرد که باید از لحظه لحظه آن بهره برد.

اولین‌ها رفتند

اولین کاروان حج عمره مفرده استان سمنان پس از حدود ۹ سال وقفه از شاهرود عازم سرزمین وحی شد و قرار است روز یازدهم اردیبهشت ماه گروه دوم زائران عمره از مرکز استان سمنان عازم این سفر معنوی شود، فرصتی بی‌بدیل برای زیارت خانه خدا؛ بسیاری از این حجاج از سال‌های ۸۶ و ۸۷ منتظر سفر هستند.

حالا اما صورت‌هایشان دیدنی است. کمتر کسی است که اشک نریزد و این گریه، همراهان که عمدتاً فرزندان و نوه‌ها و برادران و خواهران و والدین حجاج هستند را هم به گریه وا داشته است. حاجی‌ها فرزندان خودشان را در آغوش می‌گیرند و می‌گریند.

حس عجیب سبکی

حس آنها وصف شدنی نیست یکی از این حجاج در گفتگو با خبرنگار مهر می‌گوید: فقط می‌توانم بگویم که خوشحال هستم، حس می‌کنم بال درآورده‌ام مدت‌ها منتظر سفر بودم و فکر نمی‌کردم اجل مهلت دهد اما حالا پای اتوبوس هستم. باورم نمی‌شود عین خوابی می‌ماند. روی پاهایمان بند نیستیم فقط آرزو می‌کنم که بقیه مردم هم این حس خوب را تجربه کنند.

حاج محمدی با بیان اینکه خدا این سفر را در جوانی نصیب همه کند، می‌افزاید: خیلی منتظر ماندیم دیگر کم کم نا امید شده بودیم و می‌گفتیم اگر قرار بود سفر باز شود باید می‌شد، حالا شاید اصلاً نصیب مان نشود اما روزی که خبرش را پسرم داد بال درآوردم فکر نمی‌کردم که عمرم یاری کند اما خوشبختانه امروز پای اتوبوس هستم و هنوز هم باورم نمی‌شود. عین خواب می‌ماند.

وی همچنین از مسئولان دولتی برای رایزنی با عربستان سعودی تشکر می‌کند و می‌گوید: مسئولان خیلی زحمت کشیدند که توانستند راه را باز کنند شاید کسانی مثل ما در آرزوی این سفر می‌ماندند اما خدا قسمت کرد و توانستیم برویم.

اشک‌ها و لبخندها

اشک این حاجی دو بار در حین صحبت کردن دیده می‌شود صبر ندارد، مدام جملات را بیان می‌کند و حتی فرصت معرفی خودش را هم نمی‌دهد دست آخر نام خانوادگی او را از فرزندش می‌پرسیم. او همچنان برای چندمین بار می‌گوید خوشحال هستیم، باور کردنی نیست!

حال و روز دیگر حجاج هم همین است انتظار سخت است حال انتظار برای آرزوی دیدار خانه خدا، دشوارتر هم می‌شود. فیش‌هایی که از ۱۶ و ۱۷ سال قبل واریز شده‌اند و سفری که ۹ سال است تعطیل شده و حالا به همت رایزن‌های ایران اسلامی دوباره برقرار شده است.

برنامه اعزام‌ها

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مهر، از اعزام نخستین کاروان حج استان از شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: ۸۵ نفر از طریق ترمینال شاهرود به فرودگاه بین‌المللی امام (ره) اعزام و پرواز این گروه از زائران هفتم اردیبهشت ماه انجام شده است.

قدرت الله چتری با بیان اینکه اعزام دوم حجاج استان یازدهم اردیبهشت ماه از سمنان خواهد بود، گفت: مجموعاً دو کاروان ۸۵ نفری از شاهرود و سمنان به حج امسال اعزام می‌شوند. سیاست جدید عربستان سعودی در دوره جدید حج پذیرش پنج هزار نفر از ایران است به این ترتیب ظرفیت کاروان‌های استان سمنان ۱۷۰ نفر خواهد بود.

وی با بیان اینکه این محدودیت سبب شد تا با هر کاروان استان سمنان یک نفر روحانی و یک نفر مسئول کاروان اعزام شود، گفت: مجموعاً دو سرپرست کاروان و دو روحانی از کل استان سمنان در حج امسال حضور خواهند داشت. حجاج اعزامی کسانی بودند که سال ۸۶ فیش‌های واریزی داشتند و تمهیدات لازم برای اعزام ایمن و مطمئن زائران بیت الله الحرام از شاهرود و سمنان اندیشیده شده است.

آرزوی سفر

قصد داریم با یک حاجیه خانم صحبت کنیم اما دخترش می‌گوید که مادر هیجان زده است و نمی‌تواند صحبت کند. او با چشمانی خیس و لب‌های لرزان فقط با لهجه شاهرودی می‌گوید آرزو می‌کنم برای همه این سفر پیش بیاید. دختر این حاجیه خانم می‌گوید مادر خیلی انتظار کشیده و برای همین هم حالش قدری دگرگون است.

فاطمه با بیان اینکه مادر شب‌ها خواب این سفر را می‌دید، بیان کرد: دو روز است که اگر بگویم مادر نخوابیده شاید باور نکنید از صبح لباس پوشیده و مدام به ما می‌گوید که به بچه‌ها بگویید سر وقت بیاید که جا نمانیم و این عشقی است که مادر ما به زیارت خانه خدا دارد و البته از انتظار طولانی می‌آید که ایشان کشیده است.

علی واحدی مسئول کاروان هم با بیان اینکه حجاج شاهرودی در قالب کاروان ۸۵ نفری با دو اتوبوس به تهران و سپس فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) اعزام شدند، گفت: مسئول کاروان و یک روحانی هم این کاروان را همراهی خواهند کرد همچنین تمام تمهیدات لازم برای سفر ایمن حجاج عمره مفرده شاهرودی اندیشیده شده است.

انتظار فراوان

علی رضوانی و پدرش نیز دیگر کسانی هستند که با آنها گفتگو می‌کنیم پدر علی راهی خانه خدا است و می‌گوید: آرزو داشتیم به این سفر معنوی برویم و حالا که قسمت شده آن هم بعد از انتظار باید از کسانی که موجبات این سفر را فراهم کردند تشکر کنیم که ما را به آرزوی مان رساندند.

علی با بیان اینکه پدرش اولین بار است که به سفر حج می‌رود و آرزوی بسیاری برای این سفر داشت، تاکید کرد: چشم انتظاری واقعاً این حجاج را اذیت کرد و انتظار ما این بود که زودتر مشرف شوند نه حالا که هزینه‌ها صد برابر نسبت به ۱۰ الی ۱۵ سال قبل افزایش پیدا کرده اما به هر صورت راضی هستند و امروز در حالی به سفر می‌روند که خیلی‌ها از جمله برخی از اقوام ما در همین فاصله زمانی انتظار متأسفانه فوت کردند و به آرزویشان نرسیدند.

کد خبر 6089392

دیگر خبرها

  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • تصاویری از تشکیل چندین دریاچه‌ شیرابه در تهران؛ وعده مسئولان دروغ شد! | فیلم
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !
  • انتظار ۹ ساله تمام شد/ پرواز حجاج استان سمنان در آسمان سرزمین وحی
  • حمایت‌ها باید همه جانبه و یکپارچه باشد
  • بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان تفتان
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب