Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاده قاسم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تنگستان تا کنون بر روی ۳۳ مرتع از مراتع شهرستان، طرح های مرتعداری اجرا نموده است که گامی در راستای حل مشکلات دامداران و توجه به توسعه پایدار محسوب می‌شود.

وی افزود: میزان مراتع  شهرستان تنگستان هم اکنون بیش از ۱۲۶ هزار هکتار است و یکی از طرح های مهم این اداره ممیزی مراتع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم‌زاده مراتع بهره برداری صحیح و اصولی از مراتع شهرستان را ضامن پایداری محیط زیست دانست و عنوان کرد: اجرای طرح های مرتعداری دقیقاً در سامان های عرفی دامداران شهرستان انجام می گیرد.

وی افزود: در این طرح وظیفه منابع طبیعی و بهره بردار نیز تعریف شده و شرح وظایفی که بر عهده منابع طبیعی و یا بر عهده بهره بردار است در این طرح کاملا روشن است.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تنگستان خاطر نشان کرد: این شهرستان نزدیک به ۲۱ هزار واحد دامی دارد که اگر برای تغذیه آنها در مراتع برنامه‌ریزی نباشد، بعنوان یکی از عوامل مهم تخریب  طبیعت شناخته می‌شوند و متاسفانه در شرایط فعلی ما بین نیازغذائی دام و علوفه مراتع تعادلی وجود ندارد.

توسعه کاشت گیاهان دارویی

وی ادامه داد: عدم تعادل بین نیاز غذائی دام و علوفه تولیدی باعث می شود که دام‌ها فشار مضاعفی را بر مراتع وارد کنند که این نمونه در سال‌های خشکسالی و کم‌بارشی که در استان بیشتر شاهد بوده‌ایم بیشتر مشخص است.

قاسم‌زاده اظهار داشت: ما برای افزایش تولید علوفه در مراتع با همکاری مجریان طرح‌های مرتعداری سالانه برحسب اعتبارات پیش بینی شده کارهاری احیاء و اصلاح، بوته کاری، کپه کاری، قرق و احداث آب انبار، ایجاد بندهای خاکی، ذخیره نزولات آسمانی و بذر پاشی انجام می‌دهیم.

وی گفت: این اداره  همچنین در راستای توانمندی دامداران در مراتعی که استعداد رویش گیاهان دارویی داشته باشد نیز اقدام به کاشت گیاهان دارویی می کند و در سالهای گذشته در همین راستا در مراتع گیاهان «لگجی» نیز کار شده است.

شهرستان تنگستان بیش از ۱۰۴ هزار هکتار اراضی جنگلی و ۱۲۶ هزار هکتار مرتع و بیش از ۵۶ هزار هکتار اراضی بیابانی دارد.

کد خبر 4439955

منبع: مهر

کلیدواژه: تنگستان اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی مرز مهران بوشهر گرگان مشهد کرمانشاه یاسوج شهرکرد شیراز سنندج خطبه های نماز جمعه خرم آباد موکب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان در بازدید از مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد گفت:کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد ظرفیت سرمایه گذاری کلان در حوزه کاشت و عصاره‌گیری گیاهان دارویی را دارد.
ابوطالب شفقت افزود:مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می کنند که می تواند در سطح ملی و بین المللی پذیرای میهمانان مختلف باشد.
 استاندار لرستان بازدید دانشجویان و دانش آموزان از فجر صفا را اقدام مثبتی برای اشاعه فرهنگ « ما می توانیم » دانست و گفت:سرمایه گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و همه کارها از جمله واحد هیدروپونیک و درختچه های کشت بافت را ایرانی کرده است.
وی انجام کار پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از مزیت های این مجموعه برشمرد وافزود:نژاد دامی که وارد مجموعه شده بود، تغییر یافته و ایرانی شده است.
استاندار لرستان با تأکید بر ایجاد زنجیره ی ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم آباد گفت: با توجه به سطح اراضی این مجموعه،چنانچه گیاهان دارویی کشت و عصاره گیری شود مردم نیز می توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی هم بیشتر است.
شفقت افزود:بیش از ۵۰ نقطه ی استانظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد که جهاد کشاورزی باید در این  زمینه به صورت جدی اقدام کند.



دیگر خبرها

  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • احیای ۲۳۰ هکتار از مراتع شیروان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات