Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران: محمد حسین قدیری ابیانه کارشناس امور بین الملل درباره تهدید اخیر ریاست جمهور ایالات متحده مبنی بر خروج از معاهده "INF" (خروج آمریکا از معاهده منع موشک‌های هسته‌ای میان برد)، گفت: اظهارات ترامپ مبنی بر خروج از توافق "INF" که در سال ۱۹۸۷ یعنی در حدود بیش از ۳۰ سال پیش بین آمریکا و شوروی سابق امضا شده است و اظهار نظر صریح جان بولتن مشاور امنیت ملی ایالات متحده آمریکا مبنی بر لزوم خروج واشنگتن ازاین توافق در اصل نشان دهنده واهمه نداشتن کاخ سفید از شکستن و خروج از هرگونه قرار داد بین المللی و چند جانبه است، کشوری که با عهد شکنی‌های پیاپی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌تواند حتی زمینه خروج مسکو از توافق "INF" را هم فراهم کرده و به عبارتی جنگ سرد را وارد مرحله جدیدی کند.

وی درباره پیامد این عهد شکنی‌ها برای آمریکا گفت: واشنگتن با خروج از توافق‌های بین المللی سعی در اعلام این موضع دارد که منافع آمریکا برایش مهم‌تر از معاهدات بین‌المللی است؛ این درحالی است که ایالات متحده هم اکنون بیش از هرچیز در حال از دست دادن اعتبار خود در جهان است و کاخ سفید با تحریم حدود ۲۰ کشور جهان از جمله هم پیمانان خود و ایجاد مشکلات مالی و مبادلاتی برای آن‌ها باعث شد که این کشور‌ها به فکر رهایی از دلار و تلاش برای ایجاد یک سوئیفت یورویی ودر نهایت جایگزینی پول‌های ملی خود در تجارت‌های برون مرزی باشند، می‌توان گفت: حذف دلار به عنوان پول ملی آمریکا از مبادلات جهانی از برخورد صد‌ها بمب اتم به این کشور مهلک‌تر است.

کارشناس امور بین الملل با اشاره پیمان شکنی‌های مداوم واشنگنتن در جهان گفت: آمریکا پیش از این هم در معاهداتی مثل NPT به دنبال ممانعت و یا کم کردن استفاده از سلاح‌های هسته‌ای توسط سایر کشور‌ها بوده است این درحالی است که هرگز خود را متعهد به از بین بردن سلاح‌های هسته‌ای نکرده و حتی به تلاش خود برای گسترش این سلاح‌ها در کشورش هم افزوده است.

وی ادامه داد: مشکلات اقتصادی آمریکا محدود به دوران ترامپ نبوده و می‌توان ریشه آنرا از دوران جرج بوش دید. ایالات متحده امروز هم با سیاست‌های جنگ طلبانه خود در جهان بیش از پیش موجب پراکنده شدن دیگر کشور‌ها از اطراف خود شده است و حتی متحدان این کشور هم دیگر حرف شنوی‌های سابق را از واشنگنتن ندارند و رهبری آمریکا با ریاست جمهوری ترامپ برای آن‌ها خوش آیند نیست؛ همچنین، نمی‌توان انکار کرد که ایالات متحده در حال طی کردن سیر نزولی واز دست دادن ابر قدرتی خود در جهان است و دنیا راه چند قطبی شدن را در پیش گرفته و قدرت برتر از غرب به شرق جهان درحال انتقال است.

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا در پایان با اشاره به سیاست‌های جنگ طلبانه آمریکا، تصریح کرد: واشنگتن به دلیل اطلاع از پیامد‌های مخرب جنگ هرگز وارد نزاع با دیگر کشور‌ها نخواهد شد، بلکه بیش از هرچیز با تهدید و ارعاب سایر دولت‌ها و هچنین گسترش سلاح‌های خود سعی در ایجاد هراس در جهانیان دارد، به عبارت دیگر ترامپ مصداق بارز همان سگی است که پارس می‌کند، اما هرگز حمله نخواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: فردا

کلیدواژه: قدیری ابیانه تهدید ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۵۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد،‌ درحالیکه همزمان با سفر موفقیت آمیز «دکتر سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان، آمریکا در ادامه سنگ اندازی‌های خود را تقویت مناسبات دو کشور همسایه، دولت اسلام آباد را از خطر تحریم احتمالی آگاه ساخت، بسیاری از کارشناسان، اندیشمندان و کاربران شبکه‌های اجتماعی این کشور این رویکرد را محکوم کردند.
«علامه عارف واحدی» دبیرکل شورای علمای شیعه پاکستان در پیامی اعلام کرد: تهدیدات دولت اسلام آباد از سوی آمریکا همزمان با امضای تفاهم‌نامه‌های تجاری میان ایران و پاکستان را به شدت محکوم می‌کنیم.
وی افزود: مردم پاکستان از دولت خود توقع دارند قاطعانه در مقابل این رویکرد آمریکا ایستاده و منافع ملی پاکستان را در اولویت قرار دهند.
«ملیحه لودهی» نماینده سابق پاکستان در سازمان ملل نیز در واکنش به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره روابط ایران و پاکستان گفت: این موضوع که روابط خوب ایران و پاکستان مطابق با منافع آمریکا نیست، هیچ اهمیتی ندارد.
وی با تاکید بر اهمیت سفر موفق رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان افزود: روابط دولت اسلام آباد با کشور‌های همسایه باید مطابق با منافع ملی باشد.
همچنین بسیاری دیگر از کاربران شبکه‌های اجتماعی در پاکستان در پست‌هایی این رویکرد تکراری آمریکا مبنی بر سنگ اندازی در روابط ایران و پاکستان را محکوم کرده و خواستار موضع قاطع دولتمردان اسلام آباد شدند.
گفتنی است پس از امضای ۸ سند همکاری میان ایران و پاکستان در بخش‌های مختلف از جمله حوزه تجاری در جریان سفر آقای رئیسی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی پیرامون این تفاهم‌نامه‌ها گفت: کشور‌های علاقه‌مند به توسعه روابط تجاری با ایران باید خطر تحریم‌های اقتصادی را نیز در نظر بگیرند.

 

دیگر خبرها

  • واکنش ایران به گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • واکنش حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور از المپیک
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد