Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان؛ اسداله درویش‌امیری در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان با بیان اینکه حدود 1500 میلیارد تومان در تبصره 18 قانون لایحه بودجه برای توسعه صنعت ریلی و قطارهای شهری در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: «ایریکو» در استان زنجان بعنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در حوزه تولید واگن‌ اتوبوس‌های ریلی با بیش از 1700 نفر نیروی کاری، تقاضای بهره‌مندی از تسهیلات تبصره 18 لایحه بودجه را دارد تا بتواند به فعالیت خود ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه ایریکو با 2 شرکت خارجی قرارداد همکاری داشت، افزود: به دلیل مسائل مربوط به تحریم‌ها هر 2 شرکت از ادامه همکاری با ایریکو عقب‌نشینی کرده‌اند، لذا برای اینکه ایریکو به فعالیت خود ادامه دهد و بتواند با تولید اتوبوس‌های ریلی به تعهداتش نسبت به شهرداری‌های کلان‌شهرها و راه‌آهن جمهوری اسلامی عمل کند، این تقاضا از محل تبصره 18 صورت گرفت تا تسهیلات دریافتی، جایگزین تعهدات شرکت‌های خارجی شده و خلا عقب‌نشینی آن‌ها را جبران کند.
درویش‌امیری با اشاره به اینکه اغلب آیین‌نامه‌ها مانند آیین‌نامه تبصره 18 لایجه بودجه در نیمه دوم سال ابلاغ می‌شود، تاکید کرد: در شش‌ماهه دوم سال باید اقدامات با جدیت بیشتری پیگیری شوند، همانگونه که سال گذشته نیز اغلب اتفاقات مثبت و موثر در پرداخت تسهیلات و ایجاد اشتغال در نیمه دوم سال صورت گرفت که در این راستا، همراهی بانک‌های استان قابل تقدیر است.
استاندار زنجان بازگشت تسهیلات ارائه‌شده را نکته بسیار مهم برای بانک‌ها و دستگاه های متولیِ معرفیِ متقاضیان دانست و یادآور شد: بیش از 56 درصد از تسهیلات پرداختی از طریق سامانه بهین‌یاب و سایر روش‌ها، وصول شده و میزان سررسید عقب‌افتاده نیز بسیار اندک است که این امر، این نشان می‌دهد بانک‌ها نهایت دقت را در پرداخت تسهیلات به عمل می‌آورند.
وی عملکرد استان زنجان را در وصول مطالبات، موفق ارزیابی نمود و خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با دقت و سرعت بیشتری متقاضیان را جهت دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی کرده و در وصول تسهیلات نیز به بانک‌ها کمک کنند.
درویش‌امیری در ادامه با اشاره به تشکیل مرکز رشد مجازی با مساعدت دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، گفت: از پارک علم و فناوری و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان انتظار می‌رود با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، نسبت به ایجاد اشتغال در حوزه خود، اهتمام بیشتری داشته باشند.
این مقام مسئول با بیان این که دستگاه‌های متولی در پیش‌بینی تعداد شغل ایجادشده باید تجدید نظر کرده و نظرات کارشناسی را به دبیرخانه کارگروه اشتغال استان ارائه دهند، تصریح کرد: باید تعداد مشاغل پیش‌بینی شده به‌گونه‌ای تعریف شوند که امکان تحقق داشته باشد زیرا در غیر این صورت، انتظارات جامعه بالا رفته و فضاسازی نامناسبی صورت می گیرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۶۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: در جریان بررسی جداول بودجه در کمیسیون تلفیق به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رحیم زارع در جلسه علنی صبح امروز _یکشنبه دهم اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مربوط به جداول، اظهار کرد: بعد از تصویب بخش اول لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی و ابلاغ آن، بخش دوم لایحه بودجه به مجلس ارائه شد و نمایندگان در کمیسیون تلفیق به بررسی آن پرداختند. با بررسی‌های صورت گرفته ردیف‌ها شفاف و دارای نظم شده و منطبق با احکام و تبصره‌ها است و از طرف دیگر به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است.

وی افزود: در جداول ۷۵ همت اوراق نیاز شده بود که آن را برگرداندیم، همچنین مالیات در برخی استان‌ها به صورت غیرمتعارف افزایش پیدا کرده بود که آن را تعدیل کردیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه تصریح کرد: برای نخستین بار است که مجلس شورای اسلامی جداول را بررسی می‌کند این تجربه اول است با توجه به این‌که سقف منابع بسته شده ما مصوبات کمیسیون‌های تخصصی را از محل جابه‌جایی ردیف‌ها اجرایی کردیم نمونه آن تقویت نیروهای مسلح است که رشد خوبی اعمال شد.

وی گفت: اعتباراتی برای حوزه فرهنگی پیش‌بینی شد، برای دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش نیز اعتباراتی آمده است به موضوع ورزش، آسیب‌های اجتماعی، قانون جوانی جمعیت و راهیان نور نیز توجه شده است. برای حوزه آموزش و پرورش جابه‌جایی در ردیف‌ها صورت گرفت تا ترمیم حقوقی برای خدمت‌گزاران این حوزه و فنی و حرفه‌ای صورت گیرد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ با بیان این‌که در حوزه سلامت پیشنهادهای کمیسیون بهداشت و درمان اعمال شد، گفت: طرح‌هایی که در جدول ۲۰ حذف شده بود را برای استان‌ها آوردیم و اعتباراتی نیز تخصیص پیدا کرد. در حوزه بهسازی روستاها و پرداخت طلب راه‌های روستایی، همچنین ساخت منازل در فراجا و کمیته امداد و سازمان بهزیستی نیز اعتباراتی مدنظر قرار گرفت.

کد خبر 749011

دیگر خبرها

  • جدول مربوط به اعتبارات دستگاه‌های اجرایی تصویب شد
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد/ تشریح جزئیات بهره‌مندی از تسهیلات قرارگاه مهارت‌آموزی
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول