Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، مهندس سلیمی به مناسبت روز ملی آمار و برنامه­ریزی، ضمن تبریک این  روز و قدردانی از تلاشهای کارگروه آمار این اداره کل به جهت کسب رتبه برتر در تهیه و تولید «آمارنامه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان و دستگاه­های تابعه وزارت متبوع در استان» در چهار سال متوالی، بیان داشت: نامگذاری این روز فرصتی است که می­توان به مقوله آمار در همه سطوح به طور خاص و ویژه نگاه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از سه موضوع آمار و اطلاعات، برنامه ریزی و مدیریت بعنوان موضوعات اصلی توسعه و پیشبرد اهداف یک سازمان نام برد و گفت: توسعه و پیشرفت یک سازمان بدون برنامه ­ریزی و برنامه­ریزی بدون آمار و اطلاعات قابل دستیابی نیست و این چرخه لازم و ملزوم یکدیگر هستند.

سلیمی در ادامه بیان داشت: جمع­ آوری اطلاعات اولین قدم برنامه­ ریزی است و به دنبال آن تحلیل دقیق و علمی این اطلاعات، حرکت در راه برنامه ­ریزی سازمان است. 

وی اضافه کرد: اطلاعات درست، یکی از نمادهای توسعه در جوامع گوناگون است و بدون شک در برنامه ­ریزی حرف اول را می­زند و اداره یک سازمان بدون کسب اطلاعات قابل اطمینان و درست امکان پذیر نیست.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اداره کل تعاون کار و رفاه توسعه و پیشرفت کار و رفاه اجتماعی برنا هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۸۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا

تین نیوز

 اقتصاد دریایی در کشور هند نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی دارد. هند با دارا بودن سواحل طولانی و منابع غنی دریایی، از ظرفیت بالقوه ای برای توسعه اقتصاد دریایی برخوردار است. بنابراین، حوزه هایی مانند حمل ونقل دریایی، صنایع مرتبط با دریا، پرورش ماهی و توریسم ساحلی از جمله زمینه هایی هستند که می توانند به توسعه اقتصاد دریایی کشور هند کمک کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از کانال تلگرامی اندیشکده پیشرفت دریایی، با توجه به اهمیت رو به افزایش اقتصاد دریایی در کشور هند، دولت این کشور برنامه ها و استراتژی هایی را برای توسعه این حوزه به کار گرفته است. ایجاد بنادر و انجمن های تجاری دریایی، تشویق به سرمایه گذاری در صنایع مرتبط با دریا، توسعه فناوری های دریایی و ایجاد شرایط ملایم برای تجارت بین المللی از جمله اقداماتی هستند که دولت هند در راستای توسعه اقتصاد دریایی انجام داده است. این تدابیر منجر به ایجاد فرصت های شغلی، افزایش تولید، و ارتقاء رفاه اجتماعی در نواحی ساحلی و دریایی کشور هند خواهد شد.

 در این راستا، برنامه ساگارمالا یک برنامه توسعه بندری است که توسط دولت هند در سال ۲۰۱۵ با هدف تسریع رشد و توسعه اقتصادی با استفاده از پتانسیل ساحل های گسترده و آبراه های هند راه اندازی شد. این برنامه بر توسعه بنادر، تقویت اتصال بنادربه یکدیگر، بهبود زیرساخت های بندر و صنعتی سازی بندری تمرکز دارد. هدف این برنامه توسعه بخش دریایی کشور با استفاده از خط ساحلی هند به طول بیش از ۷۵۰۰ کیلومتر و شبکه گسترده بنادر و آبراه های داخلی است. این برنامه همچنین ترویج کشتیرانی به عنوان روش جایگزین حمل و نقل جاده ای، کاهش هزینه های لجستیک و افزایش رقابت پذیری بخش تولید کشور را در دستور کار خود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار