Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛  رسول داودی‌نژاد، درباره ایمن‌سازی خطوط گاز منطقه ۹ عملیات انتقال گاز  گفت: هم‌اکنون همه خطوط انتقال گاز منطقه ۹ پیگرانی شده‌اند، به‌ویژه خط ۴۲ اینچ دامغان - نکا که از ابتدای امسال ۲ بار پیگرانی شده است تا برای گازرسانی پایدار فصل زمستان آماده باشد.

وی، انجام تعمیرات اساسی کمپرسورها در سطح منطقه ۹ و ایستگاه‌های تقویت فشار را از دیگر اقدام‌های این منطقه برای آمادگی انتقال گاز ایمن و پایدار در فصل سرما عنوان کرد و ادامه داد: پیگرانی هوشمند و تمیزکننده، انجام تعمیرات اساسی و عادی، بررسی سلامت خطوط، رفع عیوب تجهیزات و نظارت بر عملکرد صحیح ۵ ایستگاه تقویت فشار گاز منطقه ۹ با هدف تامین رفاه مردم خطه شمال کشور در زمستان امسال انجام شده است و در جلسات مشترک با شرکت گاز استان مازندران خود را برای تامین گاز مورد نیاز مشترکان گاز طبیعی آماده کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خطوط انتقال گاز مازندران، ایمن هستند

به گفته داودی‌نژاد، یکی از مواردی که خطوط منطقه ۹ را تهدید می‌کند عبور عرضی خطوط از بستر رودخانه‌ها است که منطقه ۹، تاکنون با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم تلاش کرده‌ است مانع آسیب دیدن خطوط شود.

وی افزود: یکی از اقدام‌ها برای جلوگیری از آسیب وارد شدن به خط، ایجاد تعمیق در رودخانه، لوله‌گذاری و سپس ساخت ابنیه در پشت خطوط است، به گونه‌ای که خط در بستر رودخانه نمایان نمی‌شود.

مدیر منطقه ۹ عملیات انتقال گاز درباره خط انتقال رودخانه مینودشت اظهار کرد: رودخانه مینودشت از جمله رودخانه‌های سیل‌آسای فصلی است که به سبب خروشان بودن، ابنیه‌های خط ۳۰ اینچ انتقال گاز را تخریب کرد تا جایی که خط از عمق رودخانه نمایان شده بود، بنابراین تصمیم گرفتیم خط را به صورت روگذر از رودخانه عبور دهیم که این طرح با همراهی پیمانکاران محلی، به طول ۱۵۰ متر اجرایی شد.

داودی‌نژاد با بیان این‌که خط لوله گاز رودخانه مینودشت اکنون با آب رودخانه برخوردی ندارد، تصریح کرد: عملیات ایمن‌سازی خط به اتمام رسیده است و در صورت وقوع دوباره سیل یا خروشان شدن رودخانه، دیگر خطری خط لوله را تهدید نمی‌کند، همانطور که در سیل اخیر مازندران نیز آسیبی به خط انتقال گاز مینودشت وارد نشد.

وی با اشاره به این‌که برخی از خطوط منطقه ۹ انتقال گاز در بستر رودخانه‌های مازندران واقع شده‌اند، گفت: موقعیت جغرافیایی و میزان احتمال آسیب دیدن هر خط را بررسی و مطابق نتایج به دست آمده، برخی از خطوط را از بستر رودخانه به خط روگذر تبدیل کردیم، با این حال، ابنیه برخی از خطوط که هنوز در بستر رودخانه قرار دارند در سیلاب اخیر مازندران آسیب دید که در اسرع وقت عملیات تعمیرات ابنیه‌ها آغاز شد، اما خطوط گاز سالم هستند و با مشکل قطع گاز روبه‌رو نشدیم.

حفظ حریم خطوط گاز وظیفه همه است

مدیر منطقه ۹ عملیات انتقال گاز تاکید کرد که حفظ حریم خطوط انتقال گاز در سراسر کشور، وظیفه همگانی است؛ هم مناطق ده‌گانه انتقال گاز و هم مردم.

وی در این باره اظهار کرد: حریم خطوط لوله یکی از مباحث مهم در مناطق انتقال گاز است که به دو بخش استعلام و برطرف کردن تجاوزها تقسیم می‌شود.

داودی‌نژاد ادامه داد: منازل مسکونی، ساختمان‌ها و زمین‌هایی که در حریم خطوط لوله انتقال گاز قرار داشته باشند از طریق استعلام، شناسایی شده و به مراکز نظارتی و قضایی معرفی می‌شوند تا مجوز تخریب سازه‌های غیر قانونی صادر شود.

به گفته وی، تغییر کلاس خطوط، تغییر مسیر آنها، پاکسازی و تسطیح مسیر، شن‌ریزی، نصب تابلو و علائم هشداردهنده از دیگر اقدام‌های منطقه ۹ انتقال گاز برای حفظ حریم خطوط لوله و حفاظت از جان انسان‌‎هاست.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۹۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علی نعیمی صبح دوشنبه در اولین دوره آموزشی تکمیلی برای دانش‌آموزخبرنگاران اردبیلی اظهار کرد: اولین دوره آموزشی متمرکز و تکمیلی دانش‌آموزخبرنگاران پانا امروز برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این دوره توسعه و گسترش سواد رسانه‌ای در بین دانش‌آموزان علاقه‌مند به حرفه خبرنگاری و در راستای اهداف سازمان دانش‌آموزی در راستای نقش‌آفرینی اثربخش در قالب بسته تحولی «هر دانش‌آموز، یک نقش اجتماعی» و «هر مدرسه یک خبرنگار» است.

مدیر سازمان دانش آموزی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: این دوره آموزشی با حضور ۱۶۵ دانش‌آموز علاقمند به حرفه خبرنگاری که از بین ۸۵۰ نفر از دانش‌آموزانی که در دوره مقدماتی، حد نصاب نمره را کسب کرده بودند در محل کانون فرهنگی - تربیتی شهید رجایی اردبیل برگزار شد.

نعیمی تصریح کرد: در این دوره آموزشی، موضوعات خبرنویسی، گزارش‌ خبری، عکاسی، فیلمبرداری خبری و تدوین توسط مدرسان استانی تدریس شد.

وی ادامه داد: به تمام شرکت‌کنندگان در دوره‌های آموزشی در صورت موفقیت در آزمون عملی، گواهینامه پایان دوره و کارت افتخاری خبرنگاری اعطا خواهد شد.

نعیمی بیان کرد: دانش‌آموزان آموزش‌دیده پس از پایان دوره به عنوان خبرنگار دانش‌آموز در محل تحصیل و سکونت خویش نسبت به تهیه گزارش و خبر اقدام خواهند کرد.

مدیرسازمان دانش‌آموزی استان اردبیل افزود: بر اساس داده‌های آماری در سامانه نورینو تاکنون ۸۷۰۰ نفر از دانش‌آموزان این استان برای عضویت در خبرگزاری پانا ثبت‌نام کرده‌اند.

در این برنامه با نواختن زنگ رسانه نمونه گزارش‌های ویدئویی تهیه شده توسط خبرنگاردانش آموزان پخش و از دانش‌آموزخبرنگاران فعال پانا تجلیل شد.

کد خبر 6097931

دیگر خبرها

  • ۲ تکنیک درخشان برای اتصال شلنگ به لوله آب بدون نیاز به آداپتور و چسب (فیلم)
  • دختر ۶ ساله نهاوندی در گاماسیاب غرق شد/نهاوند بدون غواص
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند
  • طرح خاص شالیکار مازنی برای بازی پرسپولیس
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی