Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه کارآفرین الزاما نباید تحصیلات دانشگاهی داشته باشد، گفت: یکی از نقد‌های موجود در صنعت بی توجهی به زنجیره کاری است و فضای کاری نامناسب جزو این نقد محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یوسف حجت، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس در «پانزدهمین همایش ملی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی ساخت و تولید» که صبح امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، گفت: امروزه به مشاغل درست در جامعه توجه کافی نشده و تعداد افرادی که سبب ایجاد سرمایه باشند در کشور محدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
به عنوان مثال کارآفرین مانند قطاری است که متخصصین مسافران آن محسوب می‌شوند، کارآفرینی هنری ذاتی است، اما الزاما یک کارآفرین نباید تحصیلات دانشگاهی داشته باشد همین که این هنر ذاتی در وجودش باشد می‌تواند کارآفرینی موفق محسوب شود.

وی در ادامه گفت: ما باید بدانیم متخصصین به تنهایی توان فعالیت ندارند و یکی از نقد‌های موجود در صنعت بی توجهی به زنجیره کاری است و فضای کاری نامناسبی جزو این نقد محسوب می‌شود. اگر فضای کسب و کار به واردات هدایت شود سود بیشتری نصیب ما خواهد شد و موفق‌تر می‌شویم.

حجت افزود: اینکه بگوییم فضای کاری ما در هیچ حوزه‌ای مناسب نیست، نادرست است چرا که ما در برخی از موارد بسیار موفق هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فضای کار همایش صنعت نقد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۰۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • اصلاح راه‌های نامناسب و خطرناک ییلاق شهرستان اهر
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه
  • تولید و اجرای انواع پارتیشن اداری مدرن
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد