Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از  شاتا، «محمد نوری امیری»، معاون برنامه‌ریزی و توسعه ایدرو، گفت: ایدرو همچنین پیشبرد ۵ پروژه بزرگ پیمانکاری عمومی با تاکید بر ارتقای توان ساخت داخل و توسعه و انتقال فناوری به ارزش حدود ۳۴۳ هزار میلیارد ریال را در حال اجرا دارد و با بهره برداری از این پروژه ها می توان به اشتغال متوسط سالانه ۲۴ هزار امیدوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، پیشبرد ۲ طرح بزرگ مدیریت پیمان با مبلغ ۵۱۱ هزار میلیارد ریال با ایجاد اشتغال برای ۲۸۵۰۰ نفر، تجاری سازی فناوری و توسعه صنایع دانش بنیان و انقلاب صنعتی چهارم؛ شروع عملیات اجرایی کاغذ از سنگ در شهرستان خرامه؛ شروع عملیات اجرایی طرح ایجاد واحد تولید بیواتانول سوختی از ذرت و ضایعات غلات در شهرستان باشت؛ شروع عملیات اجرایی طرح لاستیک در شهرستان الیگودرز با همکاری شستا؛ شروع عملات اجرایی طرح سرمایه گذاری با توجه به فراخوان جذب سرمایه گذار برای اجرای ۵ طرح صنعتی منتخب ایدرو در استان خراسان جنوبی؛ از دیگر اقداماتی است که ایدرو در دست اجرا دارد.

وی ادامه داد: همچنین بهره برداری از طرح تکمیلی مجتمع صنعتی اسفراین؛بهره برداری از ۵ پروژه از طرح توسعه صنایع صادرات گرا جاسک- گواتر؛بهره برداری از خط ریسندگی شرکت گسترش صنایع بلوچ و راه اندازی واحدهای تولید انواع بیوایمپلنت در سایتهای تهران و کرمانشاه تا پایان سال ۹۷ صورت خواهد گرفت.

تحویل ۵۰۰۰ خودرو به متقاضیان طرح توسعه ناوگان حمل ونقل تجاری سنگین

نوری امیری افزود: ایدرو همچنین در برنامه کاری سال ۹۷ ، تحویل ۵۰۰۰ خودرو به متقاضیان طرح توسعه ناوگان حمل ونقل تجاری سنگین؛ راه اندازی کلینیکهای صنعت با هدف عارضه یابی و توانمندسازی صنایع کوچک و متوسط مستقر در شهرکهای صنعتی توسط سازمان مدیریت صنعتی را در حال انجام دارد.

به گفته وی توسعه دوره های آموزشی کاربردی متناسب با نیاز بخشهای صنعتی، همسو با تحولات بین المللی مانند مدیریت کسب و کار شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ ها؛ مدیریت فناوری و نوآوری؛ مدیریت کسب وکار معدن و صنایع معدنی؛ مدیریت مسئولیت اجتماعی سازمانها و بنگاهها؛ جانشین پروری برای بخشهای صنعتی کشور توسط سازمان مدیریت صنعتی نیز از دیگر برنامه هایی است که ایدرو عملیاتی خواهد کرد.

نوری امیری یادآور شد: راه اندازی مرکز کاریابی و توسعه اشتغال دانش آموختگان کشور توسط سازمان مدیریت صنعتی، تکمیل طرح تولید فیلترهای ممبران – کاوش، طرحهای حوزه فناوری اطلاعات (تامین و نصب زیرساختهای مرکز داده بخش بازرگانی؛ فروشگاه اینترنتی مگ کالا؛ سامانه مدیریت هوشمند ناوگان حمل ونقل شهری برون شهری؛ طراحی نظام دریافت مالیات بر ارزش افزوده) جزو دیگر برنامه ها و اقداماتی است که سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در دستور کار دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال انقلاب ایران سرمایه گذاری فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۰۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است