Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد کلانتری در گردهمایی مدیران پرستاری و بیمارستانی سراسر کشور، افزود: بالاترین حجم نیروی کار وزارت بهداشت مربوط به کادر پرستاری، بهیار و کمک بهیار با ۳۴.۲ درصد است. از این رو زمانی که در خصوص مدیریت منابع و مصارف صحبت می شود، باید به نقش و توان بزرگ این گروه در کنترل منابع و هزینه ها توجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حدود ۶ تا ۸ درصد هزینه های بیمارستان مربوط به تجهیزات مصرفی است و مدیریت این تجهیزات می تواند ذخیره منابع زیادی را به دنبال داشته باشد.

کلانتری اظهار داشت: در دی ماه سال گذشته دستورالعملی با عنوان «فرآوری مجدد ایمن وسایل پزشکی» با حفظ موازین پیشگیری و کنترل عفونت، به مراکز درمانی ابلاغ شد.

وی افزود: اساس این دستورالعمل در استفاده از وسایل یکبار مصرف و استریل کردن وسایل با امکان استفاده مجدد بوده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، گفت: براساس اطلاعات و آمارهای به دست آمده در ۵ ماهه اول امسال، صرفه جویی معادل ۱۵۱ میلیارد تومان به دلیل استفاده از این دستورالعمل صورت گرفته و پیش بینی می شود تا پایان سال، میزان این صرفه جویی به نزدیک ۴۰۰ میلیارد تومان برسد.

وی با تاکید بر اینکه نقش کادر پرستاری در اجرای بهینه دستورالعمل بسیار حائز اهمیت است، گفت: ایفای نقش این گروه علاوه بر زمان انجام مداخلات و اجرای دستورالعمل، به عنوان کارشناس ایمنی بیمار و نیز کنترل عفونت و ارتباط با پرستاران رابط پیشگیری در بخش های مختلف بستری، سرپرستار واحد استریلیزاسیون مرکزی، اعضای اصلی تیم اتاق عمل و پرستار اسکراب  نیز بسیار قابل توجه است.

کد خبر 4440498 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت اربعین ۹۷ وزارت بهداشت اربعین 97 سازمان غذا و دارو چاقی رژیم غذایی دیابت بیماری های کودکان ورزش تغذیه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مرکز طبی کودکان زوال عقل سرطان دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۲۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان

وحید واسطه گفت: از ابتدای مهر ۱۴۰۲ تا ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ در حدود ۳۹ میلیون متر مکعب آب در مخازن سد‌های استان وارد شد.

او گفت :اکنون ۵۰ میلیون متر مکعب آب در مخازن سد‌های استان ذخیره‌سازی شده ودر مجموع ۲۲ درصد از ظرفیت مخازن سد‌های استان ذخیره آب دارد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان در ادامه گفت: در سال آبی جاری ۱۹۵ میلیمتر بارش ثبت شد که ۴۱ میلیون متر مکعب ورودی آب به سد‌های استان داشتیم، امابارش‌ها هفت درصد از میانگین ۳۰ سال اخیر کمتر است.

به گفته واسطه اکنون میزان ذخیره آبی در مخازن این سد‌های استان ۵۵ میلیون متر مکعب است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان درادامه با بیان اینکه امسال علارغم بارش‌های خوب بهاره امسال فقط ۵۰ میلیون متر مکعب آب و ۱۰ درصد کمتر پارسال در مخازن سد‌ها آب وجود دارد، گفت: این کاهش منابع آبی باعث می‌شود امسال فقط ۱۶ میلیون مترمکعب به بخش کشاورزی تحویل بدهیم یعنی ۹ میلیون متر مکعب کمتر از سال گذشته آب به بخش کشاورزی اختصاص می‌یابد.

خراسان شمالی هشت سد با ظرفیت ۲۲۲ میلیون متر مکعب آب دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی