Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: برای نخستین بار کمیته مراقبت پس از خروج بهبود یافتگان در استان تشکیل‌ و اقداماتی خوبی در دست اجرا است. ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۷ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، مجتبی بیرانوند ظهر امروز در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد اظهار داشت: بر اساس قانون باید مراکز استان‌ها مرکز ماده 16 داشته باشند که در لرستان نیز این مرکز در خرم‌آباد است و بر اساس قانون باید نیروی انتظامی و شهرداری کلیه معتادان متجاهر را در سطح شهرها جمع‌آوری و تحویل مرکز ماده 16 بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرکز ماده 16 که درگذشته تحویل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بود بر اساس قانون در اختیار سازمان بهزیستی قرار داده‌شده و بهزیستی نیز این مرکز را به سازمان‌های مردم‌نهاد واگذار کرده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با اشاره به معتادان متجاهر استان عنوان کرد: بیشترین آمار معتادان متجاهر را به ترتیب در سطح شهر خرم‌آباد، بروجرد، دورود و الیگودرز داریم که در دیگر شهرستان‌ها معتاد متجاهر یا نداریم و اگر هم باشد به‌صورت موردی است؛ با پیگیری‌های صورت گرفته با فرمانداران شهرستان‌ها بناشده نیروی انتظامی و شهرداری را ملزم به جمع‌آوری و تحویل این معتادان به مرکز ماده 16کنند.

وی بیان کرد: بخشی از این معتادان که جمع‌آوری می‌شوند اتباع بیگانه هستند و بخشی دیگر مربوط به استان‌های دیگر است که بر اساس قانون پس از جمع‌آوری این معتادان بخش درمانی را انجام داده ولی در حال حاضر طبق دستورالعمل اصلاح‌شده اتباع بیگانه باید توسط نیروی انتظامی به استان مرکزی و افراد سایر استان‌ها نیز به استان مربوطه منتقل شوند.

بیرانوند تصریح کرد: معتادان متجاهری که از سایر شهرستان‌های استان جمع‌آوری و تحویل مرکز ماده 16 داده می‌شوند پس از مراقبت و خروج از این مرکز به علت نداشتن خانمان و سرپناه در سطح شهر خرم‌آباد رها می‌شوند که در همین راستا بر اساس تصمیماتی که در کمیته‌های فرهنگی و حقوقی گرفته‌شده باید شهرداری، نیروی انتظامی و بهزیستی این افراد را به شهرستان‌های محل سکونتشان منتقل کنند.

وی گفت: متأسفانه در بعضی شهرستان‌ها نیروی انتظامی و شهرداری پس از دستگیری معتادان متجاهر آن‌ها را به مرکز ماده 15تحویل می‌دهد که ماده 15خود معرف است و معتاد متجاهر نباید در مرکز ماده 15تحویل داده شوند و در غربالگری این معتادان باید توجه شود.

دبیر شورای مبارزه باموادمخدر لرستان اظهار داشت: خانواده‌ها باید در برابر عضو معتاد خانواده دردمند باشند و تعهد بدهند پس از خروج فرد معتاد از مرکز ماده 16 تحت هیچ شرایطی فرد را در جامعه رها نکند که جامعه را دچار مشکل کنند.

وی بابیان اینکه بر اساس قانون اعتیاد جرم و معتاد مجرم است افزود: چنانچه معتاد به دنبال درمان باشد معتاد نیست بلکه بیمار است و وظیفه‌داریم این بیماران را درمان کنیم؛ آنچه در ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و شورای مواد مخدر استان مطرح است ایجاد مراکز ماده 42 است که در همین راستا ندامتگاه‌هایی در مناطق بد آب‌وهوای استان با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، دستگاه قضا و استانداری ایجادشده تا قاچاقچیان مواد مخدر و همچنین معتادان متجاهری که به دنبال درمان نیستند در این ندامتگاه نگهداری شود که درگذشته اعتباراتی در این راستا ثبت‌شده ولی متأسفانه اقدامی صورت نگرفته است.

بیرانوند به اهمیت مراقبت پس از خروج معتادان از مراکز ماده 16 اشاره و عنوان کرد: پس از جمع‌آوری این معتادان توسط شهرداری و نیروی انتظامی سازمان بهزیستی پس از شش ماه نگهداری و بهبودی آن‌ها را رها می‌کرد ولی متأسفانه هیچ چتر حمایتی این افراد را پس از خروج از مرکز ماده 16 حمایت نمی‌کرد و متأسفانه کانون‌های حامی این افراد کانون‌های آلوده‌ای بودند.

وی با اشاره به ایجاد کمیته مراقبت پس از خروج بهبودیافتگان بیان کرد: برای اولین بار در استان کمیته مراقبت پس از خروج با ریاست دادستان و حضور چندین دستگاه‌های اجرایی تشکیل‌شده و اقداماتی خوبی در دست اجرا است، بر همین اساس باید چتر حمایتی جهت مراقبت از افرادی که بهبود پیداکرده‌اند ایجاد شود.

انتهای پیام/م

R41450/P1486/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۲۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، سردار لطف‌الله دارابی صبح پنجشنبه در جلسه شورای مواد مخدر کردستان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۲۷۶ معتاد متجاهر در استان جمع آوری و تحویل کمپ‌های ترک اعتیاد داده شدند.

وی بیان کرد: از تعداد معتادان متجاهر جمع‌آوری شده در استان طی سال جاری ۲۲ نفر آنها سابقه سرقت و ۱۰۰ نفر از این افراد نیز سابقه تکرار نگهداری دارند.

وی یادآور شد: در سال گذشته نیز ۲ هزار و ۵۶ معتاد متجاهر در استان جمع آوری به به کمپ‌های نگهداری و ترک اعتیاد استان تحویل داده شدند.

جانشین فرمانده انتظامی کردستان به آماری از کشف مواد مخدر در سال جاری پرداخت و گفت: امسال ۱۹۸ کیلوگرم مواد مخدر در استان کشف شد که نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

دارابی اذعان کرد: سال گذشته هزار و ۲۶۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف و سه هزار و ۸۶۱ نفر در این رابطه دستگیر شدند.

وی همچنین از منهدم شدن هشت باند مواد مخدر در استان خبر داد و بیان کرد: در مجموع سال قبل سه هزار و ۹۴۶ پرونده تشکیل شد و ۱۵۹ دستگاه متخلف در رابط

وی از دستگیری ۵۲۳ توزیع کننده مواد مخدر در استان طی سالجاری خبر داد و بیان کرد: این رقم نسبت به سال قبل ۹ درصد رشد داشته است.

کد خبر 6094897

دیگر خبرها

  • کشف ۷۴ کیلوگرم حشیش در آبادان
  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • فیلم| کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان!
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله