Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-02@21:47:04 GMT

افت ۶ درصدی درآمد رنو فرانسه پس از خروج از ایران

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۲۴۵۴۲

افت ۶ درصدی درآمد رنو فرانسه پس از خروج از ایران

رویداد۲۴ شرکت خودروسازی رنو اولین ضرر خود را پس از بیرون رفتن از ایران در ماه جولای گزارش داد. رنو پس از اعلام بازگشت دور تحریم‌های آمریکا علیه ایران از ایران خارج شده بود.
بر اساس گزارش رنو، درآمد این شرکت در سه ماهه سوم سال میلادی جاری ۶ درصد کاهش داشته و به ۱۱.۴۸ میلیارد یورو رسیده است.
بیشترین کاهش درآمد مربوط می‌شود به بخش اتومبیل سازی بوده که با ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد کاهش به ۱۰.۰۶ میلیارد یورو رسیده است.
طبق این گزارش درآمد رنو در نیمه اول سال ۹.۸ درصد افزایش یافته بود. طی این مدت فروش رنو در بازار ایران ۲ برابر شده و به ۶۸۳۶۵ خودرو رسیده بود.
رنو در ماه ژوئن اعلام کرد که علیرغم تحریم‌های آمریکا به حضور خود در ایران ادامه می‌دهد. ولی در صحنه عمل چیز دیگری اتفاق افتاده است.
کارلوس غصن، مدیرعامل رنو با اشاره به اینکه از کل تولید ۳.۷۶ میلیونی این خودرو سازی در سال گذشته، ۱۶۰ هزار اتومبیل در ایران فروخته شده، گفت: «ما در ایران آینده داریم، آن را ترک نمی‌کنیم».
هر چند ماه بعد این گروه خودروسازی اعلام کرد که می‌خواهد از تحریم‌های آمریکا پیروی کند.
تیری بلوور، مدیر عملیات شرکت خودروسازی رنو گفت: «ما به دنبال فرصت‌های جدید کسب و کار هستیم، مخصوصا در آفریقا تا بتوانیم فرصت‌هایمان در ایران را جبران کنیم».
رنو و رقیب فرانسوی آن PSA، اولین شرکت‌های اروپایی بودند که پس از برداشته شدن تحریم‌های ایران در سال ۲۰۱۶ با عجله وارد ایران شدند تا بازار تقاضای آن را تامین کنند.
معامله اروپا با ایران پس از برداشته شدن تحریم‌ها به ۱۰ میلیارد دلار رسید. رنو سال گذشته قراردادی برای افزایش ۷۵ درصدی تولید در ایران امضا کرد، ولی هرگز ساخت خودرو و سرمایه گذاری خود را شروع نکرد.
گروه PSA که اتومبیل‌های پژو و سیتروئن می‌سازد، طرح‌های خود را در ایران معلق کرد. مانند کاری که شرکت‌های انرژی فرانسوی توتال و انجی انجام دادند. هواپیماسازی ایرباس هم سفارش ساخت ۱۰۰ هواپیما را گرفته بود که از ایران رفت.
پژو در ماه مه گذشته ریسک تولید مشترک سالیانه ۲۰۰ هزار اتومبیل در ایران را اعلام کرده بود. این خودروسازی هم مانند رنو در ابتدا گفت: فعالیت هایش را به خاطر تحریم‌ها متوقف نمی‌کند.
رنو و پژو هر دو در سال ۲۰۱۲ پس از تحریم ایران توسط آمریکا و اروپا از ایران عقب رفتند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تحریم های آمریکا رنو فرانسه فروش رنو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تأمین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می‌دهد.

بر اساس این گزارش اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تأمین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه‌های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی :(Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای به دلیل طرح ایده‌های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسرائیل؛

۶. براد کوپر(Brad Cooper) : فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes) :مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تأمین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا، تحریم‌های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می‌نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.

کد خبر 6094853

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی
  • مشعل المپیک در فرانسه تحریم شد
  • مشعل المپیک درفرانسه تحریم شد
  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی