Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@08:30:41 GMT

خوزستان بيشترين آمار مهاجرت را دارد

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۲۴۶۴۰

خوزستان بيشترين آمار مهاجرت را دارد

خبرگزاري آريا - اهواز - ايرنا - رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي خوزستان گفت: خوزستان مهاجر فرست ترين استان کشور است که براي ماندگاري بيشتر مردم در اين منطقه طرح هاي زيادي در دست اجرا است.

به گزارش ايرنا اميد حاجتي روز چهارشنبه در همايش بزرگداشت هفته آمار و اطلاعات در سازمان مديريت و برنامه ريزي خوزستان بيان کرد: از جمله طرح هايي که براي افزايش ماندگاري در استان انجام گرفته پرداخت سهم بدي آب و هوا به کارمندان است که به دنبال پرداخت اين سهم به نيروهاي قراردادي نيز هستيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: ماندگاري نيروهاي کار مفيد باعث توسعه و پيشرفت خوزستان خواهد شد.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي خوزستان افزود: احداث آزاد راه اهواز - لردگان که طرحي گردشگري و تفريحي است نيز مي تواند در ماندگاري مردم خوزستان در اين استان موثر باشد.
حاجتي با اشاره به اينکه طول اين آزاد راه 271 کيلومتر است ادامه داد: با احداث اين آزاد راه مردم مي توانند از مناطق زيبا و گرشگري اين مسير بازديد داشته باشند و مي تواند ظرفيت گرشگري را در خوزستان افزايش دهد.
وي گفت: مديران و مسئولان خوزستان نبايد نسبت به بهبود شرايط در استان بي تفاوت باشند و بايد براي توسعه و پيشرفت آن نهايت تلاش خود را داشته باشند.
وي در ادامه با تبريک فرا رسيدن هفته آمار و اطلاعات بيان کرد: افرادي که در حوزه آمار و اطلاعات کار مي کنند بايد به گونه اي در تهيه و جمع آوري آمار و اطلاعات استان کار کنند که در کنار برنامه ريزي براي آينده خوزستان امکان برنامه ريزي براي ايجاد زندگي مرفه نيز وجود داشته باشد.
حاجتي افزود: تهيه و جمع آوري آمار و اطلاعات درست از خوزستان مي تواند در جذب اعتبارات و انجام پروژه هاي مفيد در اين استان نقش بسيار زيادي داشته باشد.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي خوزستان ادامه داد: به عنوان مثال با آمار و ارقامي که در چند سال گذشته جمع آوري شده ، بر خلاف برخي استان ها که اعتبار عمراني آنها در بودجه امسال 8.5 درصد کاهش داشت اين اعتبار در خوزستان 18 درصد افزايش يافته است.
وي افزود: همچنين موفق شديم که سه ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار براي بحث گرد و غبار براي خوزستان جذب کنيم که با برنامه ريزي مناسب در بخش هاي مختلف از جمله کاشت نهال، خريد دستگاه هاي تصفيه هوا در بيمارستان ها، مجهز کردن ايستگاه هاي هواشناسي و مجهز کردن فرودگاه ها به منظور برقراري پروازها در زمان وقوع گرد و غبار صرف مي شود.
حاجتي ادامه داد: بايد به گونه اي در حوزه آمار و اطلاعات کار شود که با کمترين اعتبار بتوانيم بهترين بهره وري و برنامه ريزي را در خوزستان داشته باشيم.
28 مهر روز آمار و اطلاعات است که به مدت يک هفته به اين نام نامگذاري شده است.
در اين همايش از رابطان آماري در دستگاه هاي مختلف تجليل شد.
7158/ 6037
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۴۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش قدس آنلاین، حامد نجفی علمدارلو افزود: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، افزود: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین استانی در خوزستان
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود