Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ محمدحسین مقیمی عصر چهارشنبه در آیین افتتاح مرکز فوریت های خدمات اجتماعی شهر تهران با اشاره به بهره برداری این مرکز یادآور شد: اگر هر کس وظیفه خود را بخوبی انجام دهد تا پایان برنامه فعلی می توان وضعیت معتادان، متکدیان، کودکان کار و خیابانی و همه افراد آسیب دیده را سامان بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: مرکز فوریت های خدمات اجتماعی نباید دولتی شود زیرا سازمان های مردم نهاد بخوبی به این موضوع توجه کرده اند و باید کار به دست آنها سپرده شود.

مقیمی گفت: همه مسئولان و دستگاه های مختلف تلاش کردند اما اقدامات مدیرکل خدمات اجتماعی شهرداری تهران و مدیرکل اجتماعی استانداری موجب شد این کار عملیاتی شود.

به گزارش ایرنا شهردار تهران نیز در این نشست با بیان اینکه حل آسیب های اجتماعی مورد توجه قرار دارد گفت: مسئولان نباید در برابر آسیب دیدگان اجتماعی احساس آرامش داشته باشند.

سید محمد علی افشانی با اشاره به سخنان اخیر خود مبنی بر جمع آوری متکدیان از سطح پایتخت تا شهریور ماه سال آینده اظهارداشت: متاسفانه عده ای قلم به دستان به این مساله انتقاد کردند.

شهردار تهران با بیان اینکه انسان ها باید با حرمت زندگی کنند یادآور شد: اگر چه در جلسه شورا اعلام کردند متکدیان باید تا شهریور سال آینده جمع آوری شوند اما هنگامی که از جلسه به شهرداری بازگشتم به همکارانم اعلام کردم نباید تا عید نوروز هیچ متکدی وجود داشته باشد.

افشانی با بیان اینکه باید انسان ها آموزش داده شوند که با ارزش و حرمت زندگی کنند تصریح کرد: این افراد باید تربیت شوند به گونه ای که بدون دست درازی و تنزل از انسانیت زندگی کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه بسیاری اوقات ارزش یک حرکت اجتماعی کوچک بسیار بیشتر از یک پروژه میلیاردی است اظهارداشت: راه اندازی مرکز فوریت های خدمات اجتماعی از نظر گردآوردن دستگاه های متولی کنار یکدیگر مهم است.

شهردار تهران با بیان اینکه در قوانین کمترین مسئولیت در زمینه آسیب های اجتماعی متوجه شهرداری است یادآور شد: باید اعتبارات این حوزه بین دستگاه های متولی تقسیم شود.

وی اضافه کرد: باید با استفاده از ظرفیت نهادهای اجتماعی محله ها را ساماندهی کنیم و شهرداری در این میان تنها نقش تسهیل گری داشته باشد.

این مرکز در بزرگراه فتح خیابان 29،1 در جنوب غرب تهران واقع شده است.

براساس اعلام شهرداری تهران این مرکز در فضایی به مساحت سه هزار مترمربع احداث شده است.

این مرکز که در زمینه آسیب های اجتماعی فعالیت می کند که دارای بخش های مختلف از جمله غربالگری، پذیرش و مشاوره است.

مرکز فوریت های خدمات اجتماعی شهر تهران با هدف کاهش آسیب های اجتماعی و با 250 پرسنل آماده ارائه خدمات در بخش های مختلف است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اقدام استاندار تهران آسیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۶۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 

رییس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری فردی که با جعل هویت یک خواننده محبوب اقدام به راه‌اندازی یک صفحه اینستاگرامی کرده بود و از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری می کرد، خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: یکی از خواننده های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می کند.

این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می کند.

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می توانند موضوع را از طریق مرکز فوریتها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است