Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهادکشاورزی از رکوردزنی توسعه گلخانه در کشور خبر داد و گفت: ۳.۵ میلیون تن سبزی و صیفی در گلخانه‌های کشور تولید شد. ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۲ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، محمود حجتی دقایقی پیش در حاشیه بازدید از شهرک گل‌ و گیاه محلات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان مرکزی، قطب و مرکز تولید بسیاری از محصولات کشاورزی در کشور است و امروز در سفر به این استان و شهرستان دلیجان و محلات از پروژه‌هایی مثل کانال آب‌رسانی، دامداری، کارخانه‌رب و سایر فرآورده‌های آن بازدید کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهادکشاورزی عنوان کرد: همچنین در جریان این بازدید، مشکلاتی که هم اکنون در ارتباط با نقدینگی و نیز صادرات وجود دارد را بررسی کردیم، هرچند درحال حاضر صادرات گوجه انجام نمی‌شود اما یک مقدار از مشکلات این واحدی که امروز بازدید شد تامین مواد اولیه بود که مسئولان آن شرکت طرح کردند.

وی افزود: شهرستان محلات به پایتخت گل‌وگیاه ایران معروف است و تولیدکنندگان زحمت کش و فعال در این شهرستان مشغول به کار هستند به طوری که واحدهای فعال این شهرستان دارای آخرین تکنولوژی‌های در ارتباط با تولید گل و گیاه هستند.

حجتی ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌های خوبی در ارتباط با سازه‌های جدید پژوهشگاه گل‌و گیاه در این شهرستان انجام شده است،  همچنین دهکده گل‌وگیاه که یکی از افتخارات کشور به شمار می‌رود و در سال‌های اخیر تکمیل شده است فعالیت قابل قبولی دارد.

وی اضافه کرد: سرمایه‌های ملی ما همین سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، تولیدات موجود، صادرات انجام شده و از همه مهم‌تر تلاشگران در عرصه گل و گیاه و تولیدات کشاورزی کشور هستند.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: همزمان با سفر رئیس جمهور به استان مرکزی کار جدیدی با مضمون بحث دهکده ماهی‌های زینتی تصویب شد که هم اکنون محلات در این زمینه دارای جایگاه مناسب، تولیدکنندگان و صادرکنندگان بسیار خوبی است، باتوجه به منابع تخصیص داده شده، عملیات اجرایی و زیرساخت‌های این دهکده در دست ساخت است.

‌حجتی با اشاره به توسعه گلخانه‌ها در کشور بیان کرد: بحث توسعه گلخانه‌ها در کشور یکی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی است، این امر در بحث سبزی‌کاری تا 90درصد میزان مصرف آب را کاهش می‌دهد، یعنی به ازای یک واحد آب که در عرصه یک واحد محصول تولید می‌شود، می‌توان در گلخانه 10تا 12 درصد آن مصرف می‌شود که این امر سبب افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب است.

وی ادامه داد: در توسعه گلخانه‌ها در کشور امسال رکورد زده‌ایم و در 6 ماه نخست سال قریب به هزار و 400 هکتار تکمیل و به بهره‌برداری رسید، بر‌اساس برنامه امسال باید این میزان به 2هزار و 500 هکتار برسد، امیدواریم با پشتوانه دولت، مجلس، بانک‌ها، صندوق توسعه ملی و حضور و مشارکت خود بهره‌برداران بتوانیم این عددی که در برنامه پیش‌بینی شده است افزایش یابد.

وزیر جهادکشاورزی اضافه کرد: امسال میزان تولیدات صیفی و سبزی در گلخانه‌ها قریب به 3 میلیون و 500 تن بود که باتوجه مشکلاتی که در بحث آب وجود دارد شاهد رشد بسیار خوبی در محصولات گلخانه‌ای بودیم، امیدوار هستیم در بحث سرشاخه گل هم در تولیدات گلخانه‌ای به رقم 3 میلیارد برسد.

انتهای پیام/ ز

R41371/P41362/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۶۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید

اکبر یاوری، رئیس اتحادیه بارفروشان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از کاهش قیمت میوه‌های نوبرانه در بازار خبرداد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو گوجه سبز ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزار تومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزار تومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان است.

به گفته او، با توجه به گرمای هوا و رسیدن میوه‌های نوبرانه به انبوه، قیمت روند کاهشی داشته است. به عنوان مثال قیمت هر کیلو گوجه سبز در ابتدای فصل بالای یک میلیون تومان بود که در شرایط کنونی بیش از ۶۰ درصد کاهش داشته است و پیش بینی می‌شود که تا پایان اردیبهشت به حداکثر ۲۰۰ هزار تومان برسد.

یاوری نرخ کنونی هر کیلو پرتقال تامسون شمال را ۱۰ تا ۳۰ هزار تومان، پرتقال رسمی شمال ۱۰ تا ۲۵ هزار تومان، سیب لبنانی زرد ۲۰ تا ۶۰ هزار تومان، سیب لبنانی قرمز ۱۵ تا ۵۰ هزار تومان، کیوی ۳۰ تا ۸۰ هزار تومان، خیار گلخانه ۱۵ تا ۲۷ هزار تومان، خیار اصفهان ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان و لیمو شیرین ۲۵ تا ۵۰ هزار تومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از کاهش قیمت میوه‌های وارداتی در بازار خبر داد و گفت: نرخ کنونی هر کیلو موز اکوادور ۷۰ تا ۷۲ هزار تومان، موز فیلپین ۶۰ تا ۶۵ هزار تومان، موز هندی ۶۰ تا ۶۲ هزار تومان و هر کارتن آناناس ۶ تایی یک میلیون و ۱۵۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.

او ادامه داد: بنابر آمار ورودی روزانه بار میوه، صیفی و فرنگی در میدان مرکزی ۲۰ تا ۲۲ هزار تن است که ۱۸ هزار تن آن خریداری و مابقی داخل میدان می‌ماند.

یاوری درباره آینده بازار میوه و صیفی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی امسال سال پرباری برای بازار میوه و صیفی خواهد بود که پیش بینی می‌شود بدلیل گرمای هوا، قیمت روند کاهشی به خود بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • غرق شدن جوان محلاتی در استخر آب
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • مروری بر چند خبر کوتاه از ورزش قزوین
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید
  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران