Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@08:19:06 GMT

زنان در معرض سرطان خاموش

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۲۹۴۸۰

زنان در معرض سرطان خاموش

سرطان سینه یکی از انواع سرطان است، که از بافت پستان آغاز می شود و با ایجاد یک توده در پستان، تغییر شکل آن، گودی پوست، ترشح مایع از نوک پستان، یا پوسته شدن قسمتی از پوست گسترش می یابد.

اگرچه این سرطان زنانه خوانده می شود، اما حقیقت آن است، که مردان هم به آن مبتلا می شوند، ولی بررسی ها نشان می دهد، احتمال ابتلا زنان به این سرطان نسبت به مردان بیش از ۱۰۰ برابر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهرستان شمیرانات، اخیرا پویش مناسبی در مقابله با این سرطان مهلک تشکیل شده است، که در این پویش مردمی، با اطلاع رسانی به مردم، به ویژه بانوان، سعی می شود، پیش از آن که این بیماری به مراحل خطرناک برسد، متوجه آن شده و به پیشگیری از این بیماری پرداخته شود.

هزینه درمان یک مبتلا به سرطان سینه مساوی هزینه آگاهی بخشی به ۵ هزار نفر است

دبیر علمی پویش پیشگیری از سرطان سینه و عضو کمیته اجتماعی کمیسیون ملی یونسکو در ایران در خصوص این پویش به خبرنگار مهر گفت: سرطان پستان، قابل پیشگیری است، اما اگر این سرطان از یک مرحله عبور کند، دومین سرطان کشنده زنان خواهد بود، همین واقعیت سبب آغاز به کار پویش پیشگیری از سرطان سینه در شمیرانات شده است.

مهدی حسینیان اضافه کرد: مطالعات ما در ایران نشان می دهد، که متاسفانه بانوان کشور ما به جای حساسیت نسبت به این بیماری، سعی در مخفی کاری آن دارند، حال آن که تشخیص به موقع و پیشگیری از این سرطان می تواند، به مراتب هزینه ها و طول درمان را کاهش دهد.

وی گفت: اگر یک خانم زودتر و به موقع برای درمان سرطان سینه مراجعه کند، می توان زودتر و بهتر این بیماری را پیشگیری و کنترل کرد و مجموع هزینه ای که این فرآیند به یک بیمار تحمیل می کند، به حدی است، که ما می توانیم با هزینه درمان یک فرد، ۵ هزار نفر را آگاهی بخشی دهیم.

این عضو کمیته اجتماعی کمیسیون ملی یونسکو در ایران با بیان این که غربال گری سرطان نوعی آزمایش غربال گری به‌شکل جستجوی سرطان پیش از ظهور علائم بیماری در فرد است، افزود: باید در غربال گری سرطان پستان ببینیم، چه افرادی گیرنده استروژن هستند، برخی از غذاها مانند بادام زمینی می تواند، برای این بانوان مفید است.

آگاهی بخشی در مورد سرطان سینه در تمام مناطق شمیرانات انجام می شود

فرماندار شمیرانات در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: هدف عمده ما از آغاز این پویش آگاهی بخشی، اطلاع رسانی و بیدار کردن خانواده ها در مورد بحث سرطان پستان زنان است.

سیاوش شهریور افزود: این پویش در همه بخش ها، همه محلات و مناطق شهرستان شمیرانات در سطح گسترده انجام می شود، چرا که زمانی که به مادر یک خانواده آسیب وارد می شود، کل خانواده دچار خسارت و بحران می شود.

وی با انتقاد از ضعف آگاهی بخشی در مورد بیماری ها در کشور گفت: باید همه با هم، مردم، ادارات و سازمان های مردم نهاد، پای کار بیایند و با آگاهی بخشی در رفع این ضعف بکوشیم.

فرماندار شمیرانات افزود: اولین مرحله آگاهی بخشی و پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان در حسینیه محله « سبو بزرگ» لواسان با استقبال اهالی این محله انجام شد و پیگیر هستیم، تا در دیگر مناطق شهرستان شمیرانات نیز شاهد این تست رایگان و آگاهی بخشی باشیم.

نیاز به در نظر گرفتن بودجه ای برای غربال گری سرطان سینه در مجلس

نماینده مردم تهران، شمیرانات، پردیس، اسلامشهر و ری در مجلس شورای اسلامی نیز در این مورد به خبرنگار مهر گفت: مجلس می تواند، در بودجه سال جاری بودجه خاص برای غربال گری و درمان افرادی که مبتلا به این بیماری شدند، در نظر بگیرد.

فاطمه سعیدی شبکه‌های اجتماعی را بستری مناسب برای آگاهی بخشی به اقشار مختلف جامعه دانست و گفت: باید از تمام ابزارهای لازم برای پیشگیری با این بیماری بهره بگیریم و در این مسیر مجلس حمایت های لازم را انجام خواهد داد.

این پویش اکنون در بخشی از استان تهران آغاز شد، حال باید دید مسئولان و مدیران دیگر نقاط استان تهران و کشور نیز اقدامی برای راه اندازی پویشی برای مقابله با این سرطان خطرناک انجام می دهند و در شمیرانات نیز به نظر می رسد، خود مردم با استقبال از این پویش در جهت گسترش آن کوشش کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرطان خاموش سرطان سینه سرطان سرطان زنانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۹۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند