Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش ایکنا از لرستان، ابتسام داشی، معاون پیشگیری سازمان بهزیستی لرستان چهارشنبه، دوم آبان در شورای مبارزه با مواد مخدر استان لرستان، اظهار کرد: قریب به یک سال است که مرکز ماده 16 به بهزیستی تحویل داده شده و در مدت شش ماه گذشته 405 نفر در این مرکز نگهداری شده‌اند.
وی گفت: خوشبختانه در طی این مدت 10 نفر از افرادی که در این مرکز نگهداری می‌شدند و در مرحله( آخر خطی) بودند بهبود یافتند و در مرکز «تی سی» ما مستقر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


داشی افزود: از این افراد چهار نفر توانستند شاغل شوند و همچنین 14 نفر از افرادی که در مرکز ماده 16 مقیم هستند از روش پرهیزمدار نه متادون‌درمانی تحت مراقبت هستند.
معاون پیشگیری بهزیستی لرستان بیان کرد: در شهریورماه بالغ‌بر 150 نفر معتاد متجاهر را پذیرش داشتیم که از این تعداد 57 نفر شرایط غربال را نداشتند.

وی افزود:همچنین 40 نفر از این افراد از پذیرش و گردونه درمان ما خارج و از حمایت خانواده برخوردار شدند، هفت نفر تست منفی، 4 نفر کهولت سن و 6 نفر دارای بیماری عفونی بودند.
داشی با بیان این‌که شهرداری و ناجا گلایه‌مند هستند که چرا افراد را به مرکز ماده 16 معرفی می‌کنیم اما برخی از آن‌ها غربال نمی‌شوند، عنوان کرد: در شرایط ماده 15 دستورالعمل‌ها و محدودیت‌هایی برایمان ایجاد شده که بر اساس آن تصمیم گرفته شد خانواده‌های بی‌بضاعت که تمایل به درمان فرزند خود دارند و فرزندشان حداقل سه دوره درمان اقامتی را گذراندن اما بضاعت مالی ندارند را با حکم دادستان به مرکز ماده 16 می‌فرستیم تا از امکانات آنجا استفاده کنند و این مهم در راستای کمک به مشکلات جامعه بوده است.
معاون پیشگیری بهزیستی لرستان بیان کرد: دستورالعمل‌های ما محدود است چراکه ما محل نگهداری هستیم نه درمان و نیاز است همان‌گونه که شهرداری و ناجا معتادین متجاهر را از شهرستان‌ها جمع‌آوری و به مرکز استان می‌آروند هنگام ترخیص آنان را به شهرستان خود منتقل کنند تا ما مشکل تجمعی معتادان کارتن‌خواب در مرکز استان را نداشته باشیم.
وی با بیان این‌که ظرفیت مرکز ماده 16 به صورت اسمی 200 نفر بوده در حالی‌که اعتباراتی را که به ما دادند در قالب 134 نفر خواهد بود، تصریح کرد: هدف بهزیستی توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای معتادین بهبود یافته است.
داشی گفت: مشکل اصلی این‌جاست که پس از غربالگری آن‌هایی که محدودیت پذیرش داریم و خانواده دارند را به خانواده‌شان تحویل می‌دهیم و کسانی‌که کسی را ندارند رها می‌شوند.
معاون پیشگیری بهزیستی لرستان با بیان این‌که ما نمی‌توانیم کسانی را که خارج از ساختار غربال هستند وارد سیستم کنیم، عنوان کرد: شهریور گذشته 73 نفر در خرم‌آباد، 52 نفر از بروجرد، 9 از دورود و 10 نفر از ازنا را پذیرش کردیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا لرستان اجتماعی مبارزه با مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۹۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت

 سیدمحمدجواد حسینی گفت: در ماه مبارک امسال برای نخستین بار در سطح گسترده روایت ها، موضوعات و مسائل جامعه هدف، مددجویان، همکاران، خدمت گیرندگان، خدمت دهندگان در راستای جهاد تبیین و شناخت بیش از پیش سازمان معرفی شد و به مدت یک ماه علاوه بر جلب مشارکت‌های نقدی مردم، بسیاری از نظام مسائل خاص افراد دارای معلولیت، ایتام، بانوان سرپرست‌خانوار، کودکان کار، مادران و پدران فداکار در رسانه ملی روایت و بیان شد.

وی افزود: در این ماه مبارک به میزان قابل توجه‌ای رسانه ملی به افراد دارای معلولیت، مددجویان سازمان بهزیستی و مسئله آسیب‌های اجتماعی در برنامه‌های مختلف پرداخت و مخاطبان با نظام مسائل مددجویان سازمان بهزیستی آشنا شدند.

حسینی در زمینه بستر‌های دریافت مشارکت‌های مردمی گفت: امسال به روز رسانی و نوآوری بستر‌های مشارکت مردم، مانند راه اندازی برخی درگاه ها، اتصالات با برخی شتاب‌دهنده‌ها و راه اندازی درگاه مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی به نشانی mosharekat.behzisti.ir صورت گرفت.

وی اظهار امیدواری کرد: در سالی که به نام مشارکت مردم مزین شده‌است، بتوانیم با استفاده از بستر‌های نوین و ایجاد ارتباط مؤثر نسبت به استفاده بیش از پیش از ظرفیت‌ها و منابع مردمی و گروه‌های غیردولتی اقدام کنیم.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهر تهران نیز درباره کمک‌های مردمی به مددجویان گفت: ۱۷ میلیارد ریال فطریه بین مددجویان و جامعه هدف بهزیستی در شهر تهران توزیع شد.

ژیلا اصلانی با قدردانی از خیرین شهر تهران از جمع آوری مبلغی بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیر نقدی به مناسبت عید فطر در این شهر خبر داد و گفت: با استقرار ۶۰ پایگاه جمع آوری فطریه در روز عید فطر مبلغی بالغ بر ملبغ ۳ میلیارد ریال در مراکز دولتی و بالغ بر ۱۴ میلیارد ریال در مرکز غیردولتی جمع آوری شد.

وی خاطر نشان کرد: این مبلغ نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است که هر سال بر اساس موازین و دستورالعمل‌های شرعی در سریع‌ترین زمان ممکن و در راستای دستگیری از نیازمندان واقعی هزینه می‌شود و امیدوار هستیم این مبالغ بتواند در رفع مشکلات مددجویان نقش اثرگذاری داشته باشد.

اصلانی یادآور شد: در سال گذشته خیرین نقش بسزایی در کمک به اقشار نیازمند از جمله افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار داشتند و امیدوار هستیم با توجه به مشکلات کنونی جامعه هدف از جمله تامین تجهیزات توانبخشی، هزینه درمان و معیشتی همچنان شاهد حضور خیرین به عنوان بازوان توانمند در این اداره باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • جریمه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است