Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادی مقاومتی و ارتقای کیفیت آرای صادر شده در محاکم ، محور جلسه فصلی روسای دادگستری ها و دادستان های سراسر استان بود .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ هادی هاشمیان  رئیس کل دادگستری تولید کنندگان را سربازان جنگ اقتصادی خواند و اظهارکرد: روسای دادگستری ها و دادستان ها باید با دقت سرمایه گذار واقعی از غیر واقعی را تشخیص دهند و با همه توان از فعالان اقتصادی سالم حمایت کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر بازدید های دوره ای از واحد های تولیدی استان خطاب به روسا و دادستان ها گفت: رویکرد و نگاه ما پیشگیرانه است و نباید منتظر بمانیم پرونده های به دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی یا شعب تخصصی وراد شود و بعد برای حل و فصل آن تلاش کنیم.

هاشمیان افزود : ستاد اقتصاد مقاومتی استان فعال است و باید شهرستانها هم این ستاد فعال شود .

این مقام ارشد قضایی استان در ادامه سخنان خود از قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان خواست : نقد ها و پیشنهاد های خود را که به بهبود دستگاه قضایی استان کمک می کند ارائه کنند .

هاشمیان به روسای دادگستری ها و دادستان ها هم توصیه کرد: انتقادپذیر باشند و نقدها و پیشنهادات زیرمجموعه خود را بشنوند و عمل کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به افزایش قاضی ، کارمند و فضای اداری استان در دو سال اخیر هم اشاره کرد و گفت : طولانی شدن روند رسیدگی ها، تجدید وقت پرونده ها و رفتار نامناسب با مردم به هیچ عنوان پذیرفته نیست و باید روسای دادگستری ها و دادستان با افزایش نظارت بر محاکم کیفیت آرای صادر شده را بهبود ببخشند.

جلسه روسای دادگستری ها و دادستان ها با هدف بررسی روند عملکرد حوزه های قضایی در راستای برنامه اجرایی و برنامه ریزی برای بهبود عملکرد دادگستری ها به صورت فصلی برگزار می شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۳۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: در سال سوم دوره ششم شورای شهر، کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری تعریف شد و ۲۵ بسته سرمایه‌گذاری در بجنورد آماده ارائه برای جذب سرمایه‌گذار است.

جمشید عین‌بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: حل مشکلات اقتصادی استان تنها با تحقق شعار سال و مشارکت مردم امکان‌پذیر است و مدیران اجرایی باید برنامه‌های خود را مطابق با آن تنظیم کنند.

وی افزود: شورای شهر به عنوان خانه مردم و قانون‌گذار محلی، وظیفه نظارت بر عملکرد شهرداری و ارائه برنامه برای اجرا توسط سایر دستگاه‌های اجرایی را در محلات شهر دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد ادامه داد: یکی از مهم‌ترین وظایف شورا تعیین و انتخاب شهردار به عنوان یک دولت کوچک شهری است که باید با برنامه‌های خود در راستای توسعه شهر گام بردارد.

عین‌بیگی با تاکید بر اهمیت مسائل اقتصادی، اضافه کرد: جذب سرمایه‌گذار در بجنورد از مهم‌ترین برنامه‌های شورای شهر و شهرداری بجنورد در راستای رشد اقتصادی شهر است.

وی تاکید کرد: در سال سوم این دوره از شورای شهر بجنورد کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری تعریف شده و ۲۵ بسته سرمایه‌گذاری در بجنورد آماده ارائه برای جذب سرمایه‌گذار است.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد تصریح کرد: راه اصلی موفقیت شورای شهر بجنورد برقراری ارتباط و استفاده از ظرفیت‌های جامعه نخبگانی و دانشگاهی شهر است، سال گذشته ۲۶ دستگاه اتوبوس با هدف تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در بجنورد خریداری شد که ۲۰ درصد از هزینه‌ها توسط شهرداری و ۸۰ درصد توسط دولت تهیه شد.

عین‌بیگی درخصوص مشکل ترافیکی بجنورد گفت: بیشتر خیابان‌های پرتردد در بجنورد قابلیت گسترش و وسیع شدن را ندارد و تاکید حوزه مدیریت شهری بر انتقال مشاغل با بار ترافیکی بالا به حاشیه شهر است.

کد خبر 749222

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند