Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه مجلس در موضوع توهین روزنامه ابتکار مقصر است، گفت: توهین روزنامه ابتکار به ساحت امام حسین(ع) کاملاً مشخص است که سهوی نبوده و یک موضوع کاملاً برنامه ریزی شده ای است که در کشور در حال مدیریت شدن می باشد و می خواهند توهین به مقدسات را عادی جلوه دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حجت الاسلام و المسلمین نصرالله پژمان فر در گفتگو با خبرنگارقم فردا  در واکنش به توهین روزنامه ابتکار به ساحت امام حسین(ع)  اظهار داشت: توهین روزنامه ابتکار به امام حسین(ع) یک موضوع ساده نیست که متأسفانه با  بی‌تدبیری هایی که شورای نظارت بر نشریات داشته است این نوع اتفاقات در عرصه مطبوعات و فضای مجازی فراهم شده و برخی از افراد از خلأ نظارتی که مسئولین امر انجام می دهند سوء استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: کمیسیون فرهنگی مجلس اعتراض خود را نسبت به این توهین اعلام کرد و برخی از نمایندگان مجلس هم به وزیر ارشاد تذکر دادند و در صورتی که برخورد مقتضی با این موضوع صورت نگیرد این موضع به عنوان طرح سؤال جدی از وزیر ارشاد در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد تا این مسئله و بقیه ابهامات بر عملکرد گذشته وزارت ارشاد در این مقطع به سؤال از وزیر اضافه خواهد شد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر در گذشته جلوی این توهین ها گرفته می شد امروز شاهد این مسائل نبودیم متأسفانه رویکردی اتخاذ شده که منجر به عادی سازی این مسائل شده که تأثیرات منفی خودش را برای  دنباله دار شدن توهین به مقدسات را فراهم کرده است.

وی افزود: مجلس در موضوع توهین روزنامه ابتکار به ساحت امام حسین(ع) مقصر است و می توانست در گذشته با یک رویکرد جدی و برخورد با وزارت ارشاد جلوی این مسائل را بگیرد و حساسیت موضوع را بالا ببرد امروز بی تفاوتی صورت گرفته منجر به این شده که این نوع حرکت ها یک نوع حرکت های عادی و معمولی نشریات در کشور تلقی می شود.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس در مورد این مسئله احساس مسئولیت نمی‌کند که باید در مقابل این توهین ها ورود جدی داشته باشد تا از تکرار آن ها جلوگیری شود.

وی در پاسخ به این سؤال امروز چه کسانی مسئول هستند، گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر این دو واجب فراموش شده در جامعه ما زنده بود و مردم در مقابل منکرات ورود پیدا می کردند و احساس مسئولیت می کردند امروز نباید دنبال این می‌گشتیم که بپرسیم چه کسانی مسئولیت دارند تذکر دهند اینجا همه مسئول هستند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: سیدالشهدا متعلق به همه است و بر اساس اعتقادات ما مسلمانان این نیست که یکسری از افراد بر اساس ابلاغات و دستورات العمل هایی در مقابل سیدالشهدا و دفاع از سیدالشهدا مسئولیت داشته باشند همه انسان ها در مقابل امام حسین(ع) مسئولیت دارند .

توهین روزنامه ابتکار به امام حسین(ع) سهوی نبود

وی گفت:  در این زمینه  حوزه های علمیه و مجلس هم مسئولیت زیادی دارند تا از ساحت امام حسین(ع) دفاع کنند همه باید در برابر این توهین پاسخگو باشند البته درجات این مسئولیت متفاوت است و هر شخصی مسئولیت دارد در مقابل این توهین ها اعتراض کند.

پژمان فر در پاسخ به این سؤال که تفکرات نزدیک به این رسانه برای فرار از پاسخگویی اعلام می کنند این توهین عمدی نبوده و اشتباه سهوی بوده است آیا این مسئله مورد قبول است که این توهین آشکار سهوی بوده است؟ گفت: این توهین کاملاً مشخص است که سهوی نبوده است و یک موضوع کاملاً برنامه ریزی شده ای است که در کشور در حال مدیریت شدن است و می خواهند توهین به مقدسات را عادی جلوه دهند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۳۳۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • برخورد با مدیران مقصر در آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • رئیس مجلس عروج سردار سید مجید ایافت را تسلیت گفت
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت