Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی مراسمی با حضور قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش «محمد دهقانی» به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند امروز (3 آبان) در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد و از کاظم قائمی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تقدیر و محمد دهقانی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بیرجند معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





محمد دهقانی در این مراسم اظهار داشت: ارزیابی و نظارت درونی در هر سیستم تضمین دهنده حرکت و سلامت آن سیستم است و بازوهای نظارتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند وظیفه سنگینی را بر عهده خواهد داشت و دستگاه های نظارتی باید آرامش روانی را به پیکره دانشگاه برگردانند.



وی بیان کرد: اولویت اول ما تلاش در جهت به روز رسانی و پرداخت مطالبات اعضای هیئت علمی و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خواهد بود تا بتوانیم مسیر توسعه سلامت استان را در کنار یکدیگر طی کنیم.



سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با تاکید بر اینکه روند پیشرفت و توسعه دانشگاه راهبردی است که نباید خدشه دار شود، افزود: باتوجه به اینکه رویکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی چند ماه گذشته تغییر کرده است حتما نیازهای ضروری توسعه استان را دنبال و به سرانجام خواهیم رساند.



دهقانی با بیان اینکه آموزش یک صنعت در خراسان جنوبی محسوب می شود، ادامه داد: توسعه استان می تواند از طریق بحث آموزش روی دهد و بسیاری از استان ها از بحث حاشیه نشینی و مرزی بودن خود برای پیشرفت استفاده کرده اند اما خراسان جنوبی از این موضوع محروم مانده است و باید نگاه ویژه ای به این استان شود.



وی با توجه به اینکه بحث اخلاق پزشکی یکی از موضوعات مهم در جهان است که وزارت بهداشت در دستور کار خود دارد، گفت: ارائه بسته های تحول و نوآوری در پزشکی را سرلوحه کار خود قرار خواهیم داد و شاهد ادامه روند توسعه تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خواهیم بود.



سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به برنامه های خود در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: ارتقای کیفیت، جذب هدفمند هیئت علمی، اعتبار بخشی موسسه ای، توسعه آموزش های مجازی، تولید ثروت از طریق آموزش، بین المللی سازی این دانشگاه و تاسیس دانشکده های جدید را در دستور کار خود داریم.



دهقانی با بیان اینکه در حوزه درمان بحث مدیریت هزینه ها و منابع مورد توجه قرار دارد، افزود: این به معنای کاهش میزان خدمات به مردم استان نیست و خدمت رسانی به مردم با جدیت بیشتر در این دانشگاه ادامه خواهد داشت.



وی با اشاره به اینکه برخی از اورژانس های استان نیاز به تداوم دارند که پیگیری خواهد شد، گفت: نظارت بر تعرفه ها در خراسان جنوبی را فعالانه دنبال خواهیم کرد و به دنبال افزایش اورژانس های پیش بیمارستانی هستیم و چرخه خدمات ناباروری در استان را تکمیل خواهیم کرد.



سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در پایان خاطرنشان کرد: عدم تخصیص 42 میلیارد تومان از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند طی اسفند سال گذشته سبب شد تا ضربه جدی به پیکره این دانشگاه وارد شود و امیدواریم این اعتبارات تخصیص پیدا کند.

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین موکب اربعین مجلس مرز مهران موکب حجت الاسلام ارزانی شیراز عکس نگاشت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تودیع و معارفه بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۳۴۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد