Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 علی‌اکبر کریمی در آیین روز ملی استاندارد در اراک، اظهار کرد: استاندارد یک الزام و اجبار نیست که به تولیدکننده و صنعتگر تحمیل شود بلکه استاندارد در حکم خونی است که باید همواره در رگ‌های تولید جریان داشته باشد . امروز نامدار و مطرح شدن برندهای برتر جهانی در دنیا به طور قطع ثمره اعمال استاندارد و تضمین کیفیت توسط خود آن‌ها به صورت داوطلبانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در استان مرکزی با توجه به سبقه صنعتی که دارد، برای توسعه استاندارد ضرورت و نیاز بیشتری وجود دارد، توسعه استاندارد نباید تنها با رویکرد دولتی باشد بلکه این رویکرد باید توسعه پیدا کرده و به شرایطی برسیم که سازمان استاندارد عمدتا نقش حاکمیتی را ایفا کرده و انجام امور تصدی‌گری را به آزمایشگاه‌ها و بخش خصوصی بسپرد .

وی اضافه کرد: امروزه کیفیت، خواسته و میلی زودگذر و تبلیغاتی نیست؛ چراکه بی‌‏توجهی به آن، سبب از دست رفتن مشتریان و کاهش درآمد عرضه‌کنندگان از یکسو و مشکلات متعاقب آن از سوی دیگر می‌شود؛ بنابراین باید گفت استاندارد و استانداردسازی، از پایه‌‏های علم و فناوری است که در پیشرفت صنعت و اقتصاد نقش موثری دارند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: سرمایه‌‏گذاری در راه بهبود کیفیت کالاهای تولیدی به منظور پاسخ‏گویی به نیازهای مصرف‌‏کنندگان داخلی و راهیابی کالاها به بازارهای جهانی و کاهش واردات، مهم‏ترین اصل در توسعه اقتصادی است.

سیدمهدی مقدسی نیز در این مراسم اظهار کرد: استاندارد تنها یک الزام قانونی نیست بلکه باید  به عنوان یک ضرورت برای محصولات تولیدی به آن توجه شود، دستگاه های اجرایی باید با توجه به قوانین متقن در حوزه استاندارد حمایت و همراهی از واحدهای صنعتی را انجام دهند؛ چراکه به دنبال آن هر روز سطح کیفی محصولات افزایش پیدا خواهد کرد .

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «با رعایت استاندارد می توان از تولید محصولاتی که به تولید کشور آسیب می‌زنند جلوگیری کرد»، اظهار کرد: باید تمام توان را به منظور حضور در عرصه رقابت جهانی بکار گرفت؛ چراکه رقبا وارد میدان شده و عرصه را برای رقابت سخت و تنگ خواهند کرد.

وی گفت: با بهره گیری از ظرفیت های داخلی و تولید محصولات با برندهای معتبر به ایجاد شغل پایدار کمک می شود و چرخ صنایع فعال‌تر باقی مانده و عمل می‌کنند.

محمدرضا منصوری نیز در این مراسم اظهار کرد: در زمان تحریم‌ها کار کردن سخت است و طبیعی است که کارها به سختی پیش می‌رود، ما می‌توانیم عملکرد بسیار بهتر و بالاتری از استاندارد داشته باشیم، شرکت‌هایی وجود دارند که محصولاتی خیلی بالاتر و بهتر از استاندارد تولید می‌کنند و اکنون هم بین این شرکت‌ها رقابت وجود دارد. متاسفانه ما حداقل‌ها را رعایت نمی‌کنیم و به همین سبب است  که توان صادرات نداریم، در کشوری که  شرایط برای صادرات فراهم است، وقتی دلار از یک‌هزار تومان به 15 هزار تومان می‌رسد، باید مواظب بود که خاک کشور صادر نشود، زیرا صادر کردن خاک هم سودآوری به دنبال دارد.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برق ایران در جهان ارزان‌ترین است و به ازای هر کیلووات نیم سنت دریافت می شود. از طرفی کارگر ایرانی 70 تا 80 دلار در ماه حقوق دریافت می کند  درحالی که این رقم در چین ‌هزار دلار و قیمت آب، گاز و برق چندین برابر ایران و در برخی کشورها حتی 20 برابر و 40 برابر هم داریم، حال با این همه ارزانی عوامل تولید و افزایش قیمت دلار در برابر ریال چرا باز هم صادرات نداریم.

وی بیان کرد: اگر به دنبال موفقیت هستیم باید تلاش کنیم، با این روند اگر روزی منابع نفتی کشور تمام شود، فاجعه به بار می‌آید، تمام شدن نفت به مثابه همین شرایط تحریم است. تحریم‌ها خود نعمت هستند تا مقداری به سختی بیفتیم و بفهمیم که اگر روزی این نعمت ارزشمند تمام شد باید چه کنیم.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با نظام آموزش و پرورشی که در حال حاضر وجود دارد هرگز نمی‌توانیم به صادرات دست پیدا کنیم، این آموزش و پرورش مربوط به 50 سال قبل است و فارغ‌التحصیلان آن چیزی بلد نیستند که بخواهند به دنبال کارآفرینی باشند. موفقیت  آن هم با نیروی انسانی که کار بلد نیست به دست نمی آید، امسال 700 هزار نفر در کنکور پزشکی شرکت کرده‌اند که این آمار تاسف بار است.

وی اضافه کرد: تلاش می کنیم طرحی را به مجلس ببریم که اگر اجرا شود در درازمدت به نظام آموزشی مطلوب خواهیم رسید که در آن دانش‌آموز از همان مقطع ابتدایی رشته تحصیلی خود را انتخاب می کند و 12 سال وقت خود را روی یک رشته و حرفه مشخص قرار می دهد تا در نهایت بتوانیم بر تحریم‌ها فائق شویم.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا اگر پول یک کشور 20 درصد بی‌ارزش شود، تمام محصولاتشان صادر می‌شود، ولی در کشور ما دلار هزار تومانی به 15 هزار تومان رسیده اما توان صادر کردن نداریم، پس باید به دنبال علت آن باشیم.

مدیر کل استاندارد نیز در این مراسم گفت: ما اینجا هستیم که با یکدیگر با سر دادن فریادی غرورآمیز تجارت، صنعت و تجارت خارجی را تقویت کنیم و در راستای ایجاد اعتماد عمومی و باورهای ملی و توسعه اقتصاد با استاندارد و استانداردسازی تلاش کنیم .

در این مراسم از واحدهای تولیدی نمونه استانی و کشوری و مدیران کنترل کیفی نیز تقدیر و تجلیل شد .

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۳۹۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید

به گزارش خبرنگار مهر، علیقلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور طی نامه‌ای سرگشاده به رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی نوشت؛

«جهش تولید با مشارکت مردم»

رهبر معظم انقلاب اسلامی

محضر مبارک جناب آقای دکتر عسگری

رئیس محترم کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی

به استحضار می‌رساند؛ همان طور که مطلع هستید بخش کشاورزی نقش بسزایی در امنیت غذایی، اشتغال، قطع وابستگی و حفظ استقلال کشور دارد.

کشاورزی اقتصادی است بسیار طاقت‌فرسا و با درآمد و سود کم نسبت به سایر بخش‌های اقتصادی کشور مانند خدمات و صنعت و دارای ریسک بالا در برابر حوادث قهری طبیعی چون سیل، سرما، خشکسالی، آفات و بیماری‌ها، تگرگ، طوفان و موارد دیگر و به همین دلیل انگیزه‌ای برای جوانان چه تحصیل کرده چه سایر اقشار برای ورود به این بخش وجود ندارد. افزایش سن بهره‌برداران در بخش کشاورزی خود موید این موضوع است لذا به همین دلیل کشاورزی در تمام دنیا مورد حمایت دولت‌هاست.

بر همین اساس امامین انقلاب در گفتمان‌های خود تاکید بر حمایت از بخش کشاورزی داشته و دارند اما با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، نهاده‌ها، ماشین آلات، قطعات حمل و نقل دستمزدها و سایر موارد مرتبط با کشاورزی تحت تأثیر نرخ ارز پیوسته در حال افزایش بوده و هست چون کشاورزان به جز اندک کود یارانه‌ای که تکاپو نیاز آنها را نمی‌کند و باقی کود مورد نیاز را باید از بازار آزاد تهیه نماید تمام نیازهای خود را با ارز آزاد تهیه می‌کنند و در نرخ گذاری محصولات لحاظ نمی‌شود،

به همین دلیل کشاورزان زحمتکش و تلاشگر که با نرخ سود بالای بانکی و هزینه‌های گزاف تولید می‌کنند نرخ تضمینی گندم علی رغم اینکه در ابتدای فصل زراعی مطابق قانون خرید تضمینی ۱۹.۵۰۰ تومان تعیین گردیده بود ما بعد از گذشت چند ماه علی رغم افزایش نرخ نهاده‌ها به ویژه کود و سم و تورم متأسفانه نرخ به ۱۷.۵۰۰ تقلیل یافت که حضرت عالی هم بارها با ارسال نامه به ریاست محترم جمهوری و مصاحبه در شبکه‌های تلویزیونی و رادیو و مطبوعات و فضای مجازی نرخ ۱۷.۵۰۰ را خلاف قانون دانسته و از دولت خواستید که به قانون تمکین کند و نرخ ۱۹.۵۰۰ را بپذیرد یا در قالب جایزه تحویل کسری را جبران کند.

امروز که به فصل برداشت محصول گندم رسیده‌ایم خدا را شاکریم به دلیل نزولات جوی و تشکر از مسئولان محترم وزارت جهاد کشاورزی به دلیل تأمین نهاده‌های آموزش بهره‌برداران، بذور اصلاح شده، توسعه مکانیزاسیون، مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها، تأمین سم مورد نیاز و موارد دیگر مرتبط با تولید و تلاش گندم‌کاران کشور را در تأمین گندم نان مردم بی‌نیاز نمودند، انتظار گندم‌کاران بر این است که حضرت عالی به عنوان رئیس کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی از بعد نظارتی به این موضوع ورود پیدا نموده و با اصلاح نرخ گندم که مورد تأیید دو عضو ناظر از طرف شما در شورای قیمت گذاری بوده بارقه‌ای امید در دل گندم‌کاران هم در سال جاری و هم برای سال آینده که امید به خودکفایی ۱۰۰ درصدی در تولید گندم داریم به وجود آمد.

از طرف دیگر تقاضا داریم که برای جلوگیری از ورود دلالان و واسطه‌ها و خروج گندم از چرخه خرید تضمینی ترتیبی اتخاذ شود که مطالبات گندم‌کاران در موعد مقرر پرداخت شود چون از ابتدای فصل برداشت ۷ فروردین ماه تا کنون نزدیک یک ماه بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم تحویل سیلوهای دولتی شده هنوز ریالی بابت بهای گندم پرداخت نشده است که این موضوع موجبات نگرانی را در جامعه گندم‌کاران به وجود آورده و پای دلالان واسطه‌ها را به بازار گندم باز نموده لذا مجدداً تاکید می‌نماید که حضرت عالی و اعضای کمیسیون کشاورزی و سایر نمایندگان محترم مجلس تلاش نمائید تا با اقدامی شایسته و عملی رضایت گندم‌کاران جلب شود؛ انشاالله.

کد خبر 6089590 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • سالن ورزشی استاندارد در شهرستان بجستان نداریم
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان