Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@04:12:02 GMT

مشارکت سرمایه گذار خارجی در 4 طرح عمرانی

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۴۰۱۰۸

مشارکت سرمایه گذار خارجی در 4 طرح عمرانی

به گزارش ایرنا، استاندار چهارمحال و بختیاری روز پنجشنبه در نشست با نماینده این شرکت سرمایه گذار خارجی گفت: دولت ایران به 2 روش 'پرداخت تسهیلات برای اجرای پروژه های دولتی مانند ساخت راه آهن، سدسازی، اجرای شبکه آبیاری نوین و جاده ها' و 'اجرای پروژه های غیردولتی از سوی بخش خصوصی مانند پتروشیمی، صنایع تبدیلی و تکمیلی' از سرمایه گذاران خارجی حمایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اقبال عباسی تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری در زمینه بادام، محصولات دامپروری، چرم، گوشت، سیب زمینی و سایر محصولات باغی، زراعی و شیلات ظرفیت تولید بالایی دارد و در این راستا از سرمایه گذاران حمایت می کند.
وی یادآور شد: در مشارکت دولت و سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف، ارائه زمین دولتی ارزان قیمت و یا اختصاص زمین ملی در روستاها، تامین زیرساخت ها و تسهیلات از سوی دولت و سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی صورت می گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به علاقه این شرکت سرمایه گذار خارجی برای مشارکت در اجرای پتروشیمی بروجن اظهار داشت: پس از دریافت درخواست کتبی این سرمایه گذار، مدیریت ارشد استان به منظور اخذ موافقت وزیر نفت اقدام می کند.
به گزارش ایرنا، سید رضا نوروز زاده معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران سوم اردیبهشت سال جاری مصوبه هیات دولت و وجود مجوزهای قانونی پتروشیمی بروجن را یکی از مهمترین ضمانت های اجرایی برای این طرح ها دانست و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی خود را متعهد به انجام و اجرای نهایی طرح پتروشیمی بروجن می داند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به پیشرفت فیزیکی 15 درصدی پتروشیمی بروجن گفت: در صورت افزایش این میزان پیشرفت فیزیکی تا 25 درصد دولت برای آغاز عملیات اجرایی انتقال خط تامین خوراک اقدام خواهد کرد.
وی تاکید کرد: چهارمحال و بختیاری برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور انجام سرمایه گذاری در بخش های مختلف این استان زیرساخت های لازم را در سریع ترین زمان ممکن تامین می کند.
نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: اجرای پروژه پتروشیمی بروجن مصوبه سال 81 هیات وزیران را دارد.
خدیجه ربیعی فرادنبه تصریح کرد: با بهره برداری از این طرح سالانه 300 هزار تن پلی اتیلن سنگین تولید می کند، ضمن آنکه پتروشیمی بروجن مجوز آب، زمین و خوراک مورد نیاز را دارد.
وی یادآور شد: خط انتقال خوراک مورد نیاز پتروشیمی بروجن به طول 200 کیلومتر از گچساران در استان کهگیلویه و بویر احمد اجرایی می شود.
به گزارش ایرنا، بهمن سال گذشته بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت، طرح پتروشیمی بروجن را به عنوان یکی از طرح های اولویت دار این وزارتخانه برای جذب سرمایه گذاری انتخاب و دستور جذب سرمایه گذار و در اولویت قرار دادن طرح پتروشیمی بروجن به عنوان یکی از طرح های اولویت دار (mpc) و در ردیف طرح های وزارتخانه را صادر کرد.
نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: براساس برآوردهای موجود اجرای پروژه پتروشیمی بروجن حدود 400 میلیون یورو سرمایه گذاری نیاز دارد و این طرح مجوزهای زیست محیطی اجرای پروژه پتروشیمی بروجن را دارد و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
نماینده شرکت سرمایه گذار خارجی نیز در این نشست گفت: این شرکت برای پروژه های حوزه نفت و انرژی، راهسازی، اجرای راه آهن، سدسازی و تصفیه آب توان سرمایه گذاری 100 میلیون تا 50 میلیارد یورو را دارد.
وی تصریح کرد: در صورت ضمانت دولت ایران، این شرکت سرمایه گذاری براساس قانون جمهوری اسلامی ایران و در راستای دستورالعمل های وزارت امور اقتصادی و دارایی اقدام به سرمایه گذاری می کند.
وی از مسئولان چهارمحال و بختیاری خواست تا پروژه های دارای توجیه اقتصادی و برخوردار از مجوزهای قانونی را برای بررسی نحوه و میزان سرمایه گذاری در اختیار این شرکت قرار دهند تا در خصوص آن ها برنامه ریزی و تصمیم گیری لازم صورت گیرد.
وی تاکید کرد: پروژه های حوزه نفت و انرژی، پتروشیمی، راهسازی و ساخت سد از اهمیت بالاتری برای سرمایه گذاری از سوی این شرکت برخوردارند.
به گزارش ایرنا، اجرای طرح شرکت پتروشیمی بروجن در دشت حلوایی شهرستان بروجن در زمینی به وسعت 100 هکتار در دست احداث است.
این طرح در زمینه تهیه لوله و بطری، ظروف، فیلم، لوازم خانگی و قطعات صنعتی کاربرد دارد.
بروجن در 60 کیلومتری شهرکرد واقع شده است.
7362/6021
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امور اقتصادی و دارایی بخش خصوصی زمین سرمایه نوروز راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۴۰۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با حضور وزیر نفت امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز امضا شد ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، ۱۲۷ میلیون مترمکعب به تولید گاز کشور با هدف تأمین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها، مطالعه توسعه میدان‌های گازی زیره و خارتنگ و ساختار اکتشافی دارنگ با هدف افزایش ۲۴ میلیون مترمکعبی تولید گاز و با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری به شرکت پترو کاوه افق واگذار شد.  

مطالعه توسعه میدان‌های گازی سفید زاخور، سفید باغون و هالگان نیز به صورت مشترک به گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و شرکت پتروپارس واگذار شد؛ سرمایه‌گذاری مورد انتظار برای توسعه این میدان‌ها، ۸۰۰ میلیون دلار پیش‌بینی‌شده که در نهایت ۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد کرد.

مطالعه توسعه مخازن خامی زیلایی و کارون و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، طرح دیگری بود که تفاهم‌نامه مطالعه آن با شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (صباانرژی و پتروپالایش پارسوماش) امضا شد؛ بر اساس این تفاهم‌نامه، در پایان اجرای این پروژه‌ها، ۱۴.۲ میلیون مترمکعب به تولید گاز اضافه خواهد شد و برای رسیدن به این هدف سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری مورد انتظار خواهد بود.

مطالعه توسعه میدان گازی عسلویه غربی و ایستگاه تقویت فشار کنگان با شرکت نوید زرشیمی دیگر تفاهم نامه ای بود که امروز امضا شد و قرار است با سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیون دلاری، ۴۴ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه شود.

تفاهم‌نامه مطالعه توسعه مخازن خامی شهیدان، زیلایی و کارون به صورت مشترک با شرکت پتروشیمی مسجد سلیمان و شرکت توسعه پتروایران امضا شد و بر اساس آن ۱۱.۶ میلیون متر مکعب به تولید گاز افزوده می‌شود و در این مسیر ۱.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری باید انجام شود.

مطالعه توسعه میدان‌های گازی میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید با شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با هدف افزایش ۷.۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز و سرمایه‌گذاری ۹۵۰ میلیون دلاری تفاهم‌نامه دیگری بود که امروز امضا شد.

بر این اساس، مطالعه توسعه میدان‌های گازی اهواز و مارون خامی توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف‌گذاری افزایش ۹.۸ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز در روز و سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلار انجام خواهد شد.

در مجموع با اجرای این طرح‌ها و توسعه ۱۶ میدان گازی کشور، حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد شد که می‌تواند در جبران ناترازی گاز در فصل سرد سال، تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها و افزایش صادرات گاز ایران نقش مهمی ایفا کند.

با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای قراردادهای آنها، افزون بر افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی آن، پیش‌بینی می‌شود ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری‌ها برای انجام مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفتخیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تامین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های خود اقدام به مطالعه و توسعه بالادستی میادین گازی کشور می‌کنند که گامی موثر در راستای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

دیگر خبرها

  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی