Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@13:07:22 GMT

مشترکان پر مصرف تنبیه می‎شوند؟

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۴۲۳۳۹

سخنگوی صنعت برق کشور ضمن تشریح جزئیات افزایش تعرفه برق مشترکان پر مصرف، گفت‌: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار شده برای مشترکانی که زیر الگو مصرف دارند، طرح‌های تشویقی در نظر گرفته شود و برای مشترکانی که بالاتر از الگو مصرف برق دارند، میزان تعرفه دو برابر و برای مشترکانی که بیش از این میزان افزایش میزان دارند ۱۰۰ درصد افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: محمودرضا حقی فام، با اشاره به کلیات انجام این کار، اظهار کرد: افزایش تعرفه بسته به مناطق مختلف در رده‌بندی‌های مختلف تعیین شده است و برای این مساله نیز مصوبه‌هایی را نیز در نظر گرفته‌ایم. به گونه‌ای که اگر مشترکان  دو برابر الگو مصرف داشته باشند میزان تعرفه ۵۰ درصد برای آنها افزایش می‌یابد.
وی با تاکید بر این مساله که مشترکانی که زیر الگو مصرف می‌کنند نه تنها تعرفه را افزایش نمی‌دهیم، ‌ بلکه پیشنهاد طرح‌های تشویقی را نیز برای آنها در نظر داریم، گفت‌: قصد ما این نیست که از مشترکان پولی دریافت شود، ‌ بلکه قصد داریم با اصلاح رفتار به مصرف نحوه مصرف مشترکان را تغییر دهیم.
به گفته وی اگر برای مصرف مشترکان تا دو برابر الگوی مصرف باشد ضریب ۱.۵ و بالاتر از آن با ضریب دو محاسبه می‌شود، اما باید گفت که این مساله نیز بسته به مناطق و تعداد متفاوت است.
سخنگوی صنعت برق کشور در خصوص تعداد مشترکان پر مصرف، خاطرنشان کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته از میان مشترکان کل کشور تنها ۱۴ نفر بالاتر از الگو مصرف دارند و دو درصد نیز فراتر از آن چه تعریف شده برق مصرف می‌کنند.
وی با تاکید بر این مساله که این موضوع فعلا برای مشترکان خانگی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: پس از تصویب مجلس شورای اسلامی و اخذ اجازه از آنها این طرح را اجرایی خواهیم کرد و امیدواریم که شاهد جنبه‌های مثبت و اجرای این طرح باشیم.
چندی پیش همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: برای افزایش تعرفه برق مشترکان پرمصرف مذاکرات بسیاری با مجلس و دولت انجام شده که اگر تاییدیه مجلس ارائه شود، این کار عملیاتی خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تا ماه آینده تکلیف تعرفه برق مشترکان پرمصرف مشخص می‌شود؟ اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود که این اتفاق بیفتد چرا که تاکنون نیز بسیاری از مراحل این کار طی شده است.
منبع: ایسنا برچسب ها: مشترکان پر مصرف ، افزایش تعرفه ، برق

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مشترکان پر مصرف افزایش تعرفه برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۴۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است

 
لیلا عرب‌نژاد  بیان کرد: ۱۶ اردیبهشت در ایران و پنج می، در جهان به نام روز ماما ثبت شده است، اهمیت این شغل با تولد انسان شروع می‌شود، همه ما به‌طورقطع با ماما سروکار داشتیم، در بحران جمعیتی حال حاضر کشور که به تعبیر حضرت آقا ابر چالش جمعیتی است، ایران پیش از هر زمانی به ماما نیاز دارد.
 
 وی افزود: اگر بخواهیم بحران جمعیتی را حل کنیم، به طور حتم باید نقش ماما در کشور پررنگ و پررنگ‌تر شود، کمااینکه در حال حاضر هم بیشتر بار ناشی از افزایش جمعیت را ماماها به دوش می‌کشند.
 
رئیس اداره مامایی زاهدان یادآور شد: سیستان و بلوچستان بالاترین موالید کشوری را دارد، طبق آمار ده درصد موالید کشور در این استان پهناور اتفاق می‌افتد و این در حالی است که جمعیت ما نسبت به کل کشور ۳/۵ تا حداکثر ۴ درصد بیشتر نیست؛ اما چندین برابر میانگین کشوری، نرخ رشد جمعیت داریم و این نشان می‌دهد پرکارترین ماماهای کشور در استان سیستان و بلوچستان مشغول خدمت هستند.
 
  وی تصریح کرد: هر ماما یک سفیر برای جوانی جمعیت است که شغل و نقش آن‌ها مقدس است، همان‌طور که با آمدن نام مادر، واژه‌های مقدس شکیبایی، عشق و ایثار در ذهن‌ها تداعی می‌شود، خداوند هم به‌خاطر آفرینش انسان خودش را احسن الخالقین معرفی کرده و به خود آفرین گفته است، یک مادر هم با به‌دنیاآوردن یکی دیگر از مخلوقات برتر خدا تابعی از این احسن الخالقین است.
 
  لیلا عرب‌نژاد در ادامه گفت: ماما در امتداد احسن الخالقین بودن خداوند در به‌دنیاآوردن اشرف مخلوقات کمک می‌کند و نویدبخش یک زندگی تازه است و نقش بسیار حساسی در حوزه بهداشت و درمان دارد.
 
 مقام مسئول در خصوص حوزه مامایی اظهار کرد: ماماها در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش در حال فعالیت هستند که در استان ما باتوجه‌به نرخ بالای جمعیت و هم‌جواری با کشورهای افغانستان و پاکستان که آمار بالای موالید و شاخص‌های بهداشتی پایینی دارند کار ما خیلی سخت‌تر است.
 
 وی تشریح کرد: مادرهای باردار نیازمند مراقبت‌های ویژه و مریض‌های ویژه در استان ما بیشتر از سایر شهرها هستند، بستر فرهنگی ما هم به‌گونه‌ای است که زادوولد زیاد است و مناطق صعب‌العبور و پراکندگی جمعیت داریم و این موارد باعث می‌شود که حوزه‌های مامایی در این استان مسئولیت بسیار سختی را حامل باشند.
 
 رئیس اداره مامایی با اشاره به آمار زیاد مرگ‌ومیر مادران باردار در این استان افزود: علی‌رغم آمار بسیار بالای مرگ‌ومیر سال‌های اخیر در این استان، کاهش ۲۵ درصدی مرگ‌ومیر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ خبر از افتخارآمیز بودن حرفه ماماها داده است که حتی با افزایش مادران نیازمند مراقبت‌های ویژه و با افزایش موالیدی که داشتیم توانستیم شاخص را کاهش دهیم و این دست‌مریزاد دارد برای ما و افتخار بزرگی برای جامعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
 
  وی اذعان کرد: باتوجه‌به سختی کار در سیستان و بلوچستان در حال حاضر تعرفه‌گذاری مامایی به دانشگاه ابلاغ شده و تعرفه‌گذاری مامایی یعنی اینکه خدمات ارزش‌گذاری نسبی شود و متأسفانه در قانون تعرفه‌گذاری، گروه مامایی آن طور که بایدوشاید زحماتشان دیده و ارزش‌گذاری نشده است.
 
 عرب‌نژاد خاطرنشان کرد: برای مادری که در پروسه زایمان قرار می‌گیرد تعرفه‌ای تعریف شده است که دور از واقعیت است و با زحمات ماما هم‌خوانی ندارد، از دولت و سیاست‌گذاران در سطح کلان کشور خواستار هستیم که تعرفه‌گذاری مامایی را واقعی کنند، یعنی به‌گونه‌ای تعرفه انجام زایمان و استرس ماما را در نظر بگیرند و با سایر بخش‌ها مقایسه نکنند؛ زیرا با آمار بالای استان بحث زیر ساخت‌ها موضوع مهمی است.
 
 وی با تأکید بر افزایش و توسعه بلوک‌های زایمانی افزود: باید فضای فیزیکی را افزایش دهیم، یکی از مشکلاتی که در بعضی بیمارستان‌ها داریم این است که با یک‌سوم فضای فیزیکی مورد انتظار در حال ارائه خدمات هستیم و این کار را خیلی سخت‌تر می‌کند و در کیفیت کار اثرگذار است و شایسته گروه مامایی و حتی مردم نیست و خیلی خوب است که این زیر ساخت‌ها توسعه پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • اگر در این مناطق زندگی می کنید از کولر گازی استفاده نکنید وگرنه ...
  • قبض‌ برق میلیونی در انتظار کولر گازی
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین